ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Για να σπάσουμε αυγά πρέπει να ξεφτιλιστούμε μέχρι το Δέλτα του Κενταύρου ή να μας βρει εθνική καταστροφή.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πολεμική Αεροπορία: Άμεση προμήθεια νέων μεταγωγικών C-130J Super Hercules μας γράφει ο εξαιρετικός Ιωάννης Νικίτας. Πάμε να δούμε τα δεδομένα.

Για να σπάσουμε αυγά πρέπει να ξεφτιλιστούμε μέχρι το Δέλτα του Κενταύρου ή να μας βρει εθνική καταστροφή. Άρα, για να υπογράφουν οι κορβέτες και η 4η FDI ή θα πρέπει να ανοίξει στη μέση κάποια S ή ο Ερντογάν να κρατήσει υψηλούς τόνους και το σκατό να φτάσει ξανά στην κάλτσα.

Προωθείται η προμήθεια 4-6 μεταχειρισμένων C-130 J από Ιταλία, Αγγλία, Αυστραλία,  και η αγορά 4 νέων από την LM με δυνατότητα προαίρεσης για άλλα 2. Το πρόβλημα βέβαια δεν θα λυθεί εάν διατηρήσουμε την ίδια νοοτροπία, αποφεύγοντας να αγοράσουμε πολυετή FOS.

Επίσης επιβάλλεται η επαναλειτουργία και αξιοποίηση του Κρατικού Εργοστασίου Αεροσκαφών της ΠΑ που απαξιώθηκε τα τελευταία 15 χρόνια. Όταν ο Ιωάννης Νικίτας  έγραφε για ουδεμία επαφή με την πραγματικότητα όσων ήθελαν να δουν 3 MQ9 με 400 mil και AAV7 ήταν γραφικός. Τώρα όμως που φάνηκε ο γυμνός βασιλιάς, τρέχουμε και δεν φτάνουμε.

Είδατε πως τα φέρνει η πραγματικότητα, να τολμάμε αμφισβητούμε ακόμα και τον αρχιστράτηγο Φλώρο. Θα πρέπει να απαλειφθούν και όλες οι παθογένειες συντήρησης των αεροσκαφών είτε αφορούν έγκαιρες συμβάσεις τεχνικής υποστήριξης.....Διαφορετικά όσα καινούργια αεροσκάφη και να αγοραστούν σε 10 χρόνια πάλι η ίδια κατάσταση θα επικρατεί.

Σχετικό και ΕΔΩ... 

 

Να τα πάρουμε από άλλους κανένα πρόβλημα. Κανένα θέμα με του Ιταλους, ούτε με τους Άγγλους, ούτε με καμία χώρα. Το θέμα το έχουμε εμείς. Το πολιτικό μας σύστημα που μας καταστρέφει. Και για σκεφτείτε...αν πεθάνανε τα C-130 από έλλειψη FOS τι σας κάνει να πιστεύετε ότι αυτό δεν θα συμβεί στα πολυδάπανα F-35 και στα Ραφάλ;;

Θα το αναλάβει προσωπικά ο Μητσοτάκης, δεν θέλω να αγχώνεστε. 😂😂

Δεν υπάρχουν σχόλια: