ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

ΤΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ένας γέρος νομίζει ότι έχει δικαίωμα να παραχωρήσει εδάφη και κυριαρχικά δικαιώματα που ανήκουν σε Έλληνες που δεν έχουν ακόμα γεννηθεί.

Ως αποδέκτης το μουνόσκυλο τεραστίων ποσών από την συνεκμετάλλευση και την αναπόφευκτη ενσωμάτωση μας στην Τουρκία, όπως έγινε για τις Πρέσπες, μόνο που τώρα τα ποσά είναι μεγαλύτερα και για αυτό σκίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με ψεύδη κλπ κατηγορίες να τον βάλουν στο παιχνίδι, μη μείνει απ' έξω.

Ο ρουφιάνος του σάπιου συστήματος . Ο λαγός του Μητσοτάκη. Ως τουρκοδίαιτο σίχαμα που αντί να τον κρεμάσουνε στο Σύνταγμα για παραδειγματισμό του δίνουνε και βήμα να σπέρνει την τουρκική προπαγάνδα στα σπίτια τον Ελλήνων είναι ντροπή μας που αναπνέουν τέτοιοι πεμπτοφαλαγγίτες!

8 σχόλια:

Μμ2 είπε...



Είναι πολύ εγωιστικό να θεωρούμε τον πρωκτό μας κλειστή λίμνη¨
δεν λες καλύτερα, ίνα είσαι και στο λοατκί οθωμανικό πνεύμα των ημερών, βδελυρέ ουργκοτάγκε; Έ;
Ε ρε, φίδια στον δημοκρατικό κόρφο μας που τρέφουμε, τόσα χρόνια, Ε ρε, πασαρέλα κρεμάλα σε λαίβ διακαναλική μετάδοσι που χρειάζεσαι, ξεπουλημένο άτιμο κτήνος!

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Απο το στομα μου το πηρες.
Με καλυψες λακωνιζοντας
Οι σοβαροι ανθρωποι δεν ασχολουνται με την πολιτικη το ειπε και ο Σωκρατης.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ
άρτι αποφοιτήσας του παπαδοεκροφειου ο σαπογερος

Ανώνυμος είπε...

Εκτός του ότι έκανε την κυβέρνηση Παπαδήμιου, ανήμερα στη γιορτή μου, ο εν λόγω ήταν το κανισάκι του πατρός Μιζοτάκη, και πάντα εξέφραζε το πιό μαύρο κομμάτι της ΝΔ (βασιλικός,Αβερωφικός, δεν ξέρω άν ήταν και στους Ρέηντζερς-αν όχι μέλος, σίγουρα χρημματοδότης/καθοδηγητής).Μαζί με τον παρακρατικό που έγινε από 0,3% για 30 χρόνια 3ο κόμμα το 2015 οι προβοκάτορες του συστήματος για να ξεφτυλίσουν την έννοια του πατριωτισμού σε κομματικό επίπεδο, ώστε να περάσουν οι συμφωνίες για Σκόπια,"μεταναστευτικό" και μάλλον και Αιγαίο, και όποιος βγεί από δεξιά να χαρακτηριστεί "φασίστας"
ξενοδοχωφ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" οι προβοκάτορες του συστήματος για να ξεφτυλίσουν την έννοια του πατριωτισμού"

Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ. Έχουν ναρκοθετήσει τον ελεύθερο ελληνικό εθνικισμό κάτι τύποι σαν αυτόν και της Χρυσής Πορδής...όλοι αυτοί βαλτοί είναι από μυστικές υπηρεσίες για να καταστρέφουν ότι ΕΘΝΙΚΟ και ΕΛΕΥΘΕΡΟ πάει να δημιουργηθεί.

Για αυτό όπου ακούς πολλές κορώνες περί πατριωτισμού να είσαι πολύ επιφυλακτικός. Έχει κάτι άλλα κοπρόσκυλα που μου το έπαιζαν και εθνικιστές που ψήφιζαν Μητσοτάκη και ΝΔ και καμάρωναν για αυτό.!!!! Για αυτό και εγώ επειδή πολλά ΛΑΜΟΓΙΑ δηλώνουν ντεμέκ ότι είναι πατριώτες και εθνικιστές...εγώ δηλώνω Ε Θ Ν Ι Σ Τ Η Σ. Εθνιστής και Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ.

Αλλά δεν τους λέμε τι σημαίνει για να μην μας το γαμήσουν κι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΡΟΚΟΥΝΑΒΟ
https://ieriplektani.blogspot.com/2023/02/blog-post_598.html

Ανώνυμος είπε...

εγώ έχω κατασταλάξει ωςφιλόπατρης και εγκλοβισμένΟς ανελεύθερος,φυλακισμένς του συστήματος.Θα πεοσπαθήσω στα υπόλοιπο της ζωής μου να είναι όσο το δυνατόν πιό αυτόνομος
ΞΕΝΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Στεφανοs Χιοs 1/2/2023
"Ρε Γιωργη Καρατζαφερη,ποσα λεφτα σου εδΩσε ο Μητσοτακηs για να τα πειs αυτα;!"

Ο Καρατζαφερηs εξυμνει Μητσοτακη και το Ελεγκτικο Συνεδριο του αποδεσμευει μετα απο χρονια 5 εκ ευρω!!!
Προ ημερων εξεδοθη η αποφαση,η οποια αποδεσμευει τα χρηματα που του ειχαν δεσμευτει!!!...

Τουμπεκα οι<< κουνηματιεs >>για τιs δηλωσειs του κ@ρ@τζ@-ΤΡΟΥΜΠΑ!