ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Ο πλανήτης μας δέχεται επίθεση από εξωγήινους.! Όχι που δεν θα ερχόταν οι εξωγήινοι με τον Μητσοτάκη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο πλανήτης μας δέχεται επίθεση από εξωγήινους.! Όχι που δεν θα ερχόταν οι εξωγήινοι με τον Μητσοτάκη.

Μάλιστα...βγήκαν οι Αμερικάνοι να μας πούνε ότι τα τρία αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα (ΑΤΙΑ) που καταρρίφθηκαν από το Σάββατο μέχρι χθες βράδυ Κυριακή σε Αλάσκα, Γιούκον και στην λίμνη Χιούρον, «δεν έχουν προέλευση κάποια συγκεκριμένη χώρα της Γης»!

Καλά θα κάνουν να  μην είναι αισιόδοξοι με τον Κούλη στον πλανήτη. Για σκεφτείτε από τότες που έγινε ΠουΘου  τι συμφορές μας έχουν βρει;; Μέχρι τον "επόμενο Χειμώνα" είμαστε ακόμα μακρυά.Κοιτάξε να δείτε... Να τα πάρουμε με τη σειρά. Ένα-ένα. Μετρήστε:


Πανδημία. Ναυάγια. Μήδεια. Μπάλος. Τούρκοι. Φωτιές. Χιόνια.Πλημμύρες. Απίστευτοι φόνοι. Σεισμοί. Πόλεμος στην Ουκρανία. Εκτόξευση τιμών. Ξανά φωτιές, ξανά χιόνια. Επισιτιστική κρίση. Πληθωρισμός. Ηπατήτιδα. Κίνδυνος πυρηνικού ολέθρου. Ευλογιά των πιθήκων. Λέπρα. Μωβ μέδουσες. Πτώσεις αεροπλάνων...θάνατοι δύο πιλότων μας. Μπαλόνια...
Όχι που δεν θα ερχόταν οι εξωγήινοι με τον Κούλη  και έχουμε συνέχεια.

Η λύση για εμάς είναι μία. Να τονε ρίξουμε στο κοντινότερο ηφαίστειο να εξευμενιστούν οι Θεοί, να συγκυβερνήσει ο Ειλικρινής με τον Κανένα κι ότι λένε οι δυο τους στα αγγλικά να τα μεταφράζει ο ΓΑΠ στα ελληνικά...🤣🤣


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαλτε σε μπουκαλακια Αγιασμο διπλα σε καθε καλπη. Μονο ετσι σωζομαστε

Μμ2 είπε...



Να τρώει ο Εγκέλαδος το Κούλι και να παθαίνει ταρά-κουλο λέμε. Και να ξερνάει εμέτους κατά Τουρκιά μεριά. Και το καραφλοκόρακο να κάνει πιο πέρα με τον Τσαπούτσογλου ρομαντικό 69.