ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Να τα πούμε τα "κάλαντα" και αστρολογικά.....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Να τα πούμε τα "κάλαντα" και αστρολογικά.....

Αύγουστος 1999 ο τότε σεισμός Τουρκία και Αθήνα... Κρόνος στον Ταύρο 17°και Ουρανός στον Υδροχόο 14°...
 
ΣΉΜΕΡΑ σεισμός στην ίδια περιοχή.. Κρόνος στον Υδροχόο Ουρανός στις 14°Ταύρου μόλις έγινε ορθός 22 Γενάρη.. Δεσμούς τότε σε λέοντα Υδροχόο
 
ΔΕΣΜΟΊ τώρα σε Ταύρο Σκορπιό..
Σταθερά όλα..
Και η Πανσέληνος εχθές στο Λέοντα 16°ανάμεσα στις 2 εκλείψεις..14°15°
 
5 Μαΐου η επόμενη.. Αν δεν περάσει το καλοκαίρι ο εγκέλαδος θα τους κάψει* όλους εκιά γύρω τους γείτονες.. Τουρκία Συρία..
 
400 χιλιόμετρα εν τω μεταξύ από το επίκεντρο του σεισμού χτίζουν πυρηνικό σταθμό... Να μη πω για τον Πλούτωνα στον Υδροχόο..του Πλούτωνα το κάγκελο θα γίνει. Και ως γνωστόν ο Πλούτωνας ήταν ο άρχοντας της υπόγας...του Κάτω Κόσμου ντε εκεί που έκλεισαν και φυλάκισαν  οι Κρόνιοι τους Άτλαντες. 
 
Εκεί κοντά είναι και μια από τις 7 Πύλες που οδηγεί στα βάθη του Σιόλ (Sheol) η κόλαση των Εβραίων...γνωστό και ως "λάκκος" ή άβυσσος ,εκεί  βρίσκεται και ο καριόλης ο Αbaddon. Επτά πύλες φρουρούν διαδοχικά την προσέγγιση σε αυτή τη γη, στην πρώτη από τις οποίες βρίσκεται ένας φύλακας.

 
 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αρχαία ελληνική Πύλη του Κάτω Κόσμου βρίσκεται στην Τουρκία..

https://www.iellada.gr/istoria/i-arhaia-elliniki-pyli-toy-kato-kosmoy-vrisketai-stin-toyrkia

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Μήλος,Θήρα,Νίσυρος...ενεργά ηφαίστεια,,,,,,επαρχία Ντενιζλί και η τοποθεσία του σεισμού σήμερα.....

Αν παρατηρήσετε είναι όλα περίπου στο ίδιο γεωγραφικό ύψος......

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Υπάρχουν πολλές πύλες που οδηγούν στην Υπόγεια Αυτοκρατορία...κάποιες βρίσκονται στην Ελλάδα , κάποιες άλλες στον γεωγραφικό χώρο της σημερινής Τουρκίας, και κάποιες άλλες κάτω από τα Υψίπεδα του Γκολάν και της Συρίας.

Ακόμα και οι λεγόμενες "Σκαιές Πύλες" στην Τροία εκεί οδηγούσαν. Λέγονταν Σκαιές γιατί όποιος τις περνούσε δεν ξανάβλεπε το φώς του 'Ήλιου.Οδηγούσαν στα βάθη κάτω από την Τροία...σε αυτήν την υπόγεια αυτοκρατορία.