ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Τι συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ για τους SPIKE - Ποιο πρόγραμμα προχωρά

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Οι άνθρωποι δεν μπορούν. Είναι μαλάκες. Aπό αυτό καταλαβαίνει κανείς ότι η διαδικασία είχε μπλοκάρει με δική μας υπαιτιότητα!


Να καλύψει το χαμένο έδαφος για την απόκτηση των ισραηλινών πυραυλικών συστημάτων ακριβείας Spike επιχειρεί η Αθήνα, με το θέμα να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του ΚΥΣΕΑ που συνεδρίασε σήμερα υπό τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που ακολούθησε μετά το τέλος της συνεδρίασης «επίκειται η ολοκλήρωση της διαδικασίας προμήθειας των συστημάτων Spike με την υπογραφή των συμβάσεων, στις οποίες προβλέπεται αυξημένη συμμετοχή της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας».

Πληροφορίες του CNN Greece αναφέρουν ότι το πρόγραμμα που φαίνεται να προχωράει είναι αυτό που αφορά στον Στρατό Ξηράς, δηλαδή στην προμήθεια 27 εποχούμενων συστημάτων Spike NLOS.

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή έπρεπε να πάρει την ΠΥΡΚΑΛ ο πατήρ Σκρέκας πρώτα;;
ΚΑι μένουν χωρίς πυραύλους ναυτικό-αεροπορία,τα πρώτα σώματα που θα εμπλακούν σ'ενδεχόμενη επίσκεψη του "γκείτονα" να πει και από κοντά "ευχαριστώ" για την ΕΜΑΚ
Το σώμα που τους χρειάζεται λιγότερο από τα 3, και παρ'όλο που "κόλλησε" το Νοέμβριο η συμφωνία για το καπέλο στ'αυτοκίνητα.Από την άλλη, αν τα είχαμε πάρει, μπορεί τώρα να ήταν ήδη στην Ουκρανία....
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Είμαι εξαιρετικά καχύποπτος με όλο αυτό κ.Ξενοδόχε. Και ξέρεις γιατί;;Ή παίξαμε και χάσαμε και θα υπογράψουμε όπως όπως ή παίξαμε και χάσαμε και θα υπογράψουμε όπως όπως....το σανό ειδικά αυτές τις μέρες το πουλάνε με τους τόνους.

Περιμένω να δω ΤΙ υπογράψαμε και για ποιά. Και να δούμε αν θα τις δούμε τις συμβάσεις.