ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Τελικά έμειναν με το πουλί στο χέρι, μετά από τόσα άρθρα- αναλύσεις σε εφημερίδες και site.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το σαθρό επιχείρημα της κυβέρνησης για επιδίωξη δήθεν αμυντικού συμφώνου με την Ιταλία πήγε άπατο, όταν η Μελόνι υπέγραψε με το Λίβυο φιλαράκι του Ερντογάν συμφωνία 8 δις. Προκλήθηκε αναταραχή στους δικούς μας και δεν ήξεραν πως να αιτιολογήσουν ότι έμειναν με το πουλί στο χέρι, μετά από τόσα άρθρα- αναλύσεις σε εφημερίδες και site. 

Επειδή όμως στην Ελευσίνα εμπλέκεται η Αμερική με dfc και κάτι κλαμπ αποτυχημένων που στη πρώτη season έδιναν πόνο με Μίμη, κάπως πρέπει να βρεθεί τρόπος να πάρουν το συμβόλαιο για να μη πάθουν δεύτερη ήττα τα τζονια απ' τους Γάλλους και δεν μπορούν μελλοντικά να έχουν λόγο εντός του ναυτικού. Γι' αυτό λοιπόν μαζεύτηκαν οι σοφοί και αποφάσισαν να μετακυλήσουν το βάρος απ' την υπογραφή αμυντικής συμφωνίας, στην βιομηχανική συμμετοχή.

Βέβαια, εκεί οι Γάλλοι δεν υστερούν και προβλέπονται δύσκολες μέρες για όσους κάνουν ταξίδι στη Γαλλία ,που δανείζει, έχει κάτι ομόλογα και στέλνει αεροπλανοφόρα στα δύσκολα. Όταν αποτύχει και αυτό το επιχείρημα θα μας πουν να πάρουμε Ντόχα, γιατί οι Ιταλοί θα μας προσφέρουν φθηνότερα μακαρόνια για το καλάθι της νοικοκυράς.

Αυτή τη στιγμή εάν ήμουν Γάλλος δεν θα ανησυχούσα για την αεροπορική μου βιομηχανία, αλλά για την ναυπηγική. Οι Ιταλοί είναι φουλ σε παραγγελίες και οι Γάλλοι πέρα από εμάς και τις δικές τους fdi δεν έχουν σχεδόν τίποτα. Με τα ΗΑΕ ξεμπερδεύουν και οι Ισπανοί τους πήραν τους Σαούντ..Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν τι έχει να γίνει στο ταξίδι. Λίγη λογική χρειάζεται. Βλέπετε τις κοινωνικές αναταραχές στη Γαλλία για το συνταξιοδοτικό.

Η φώτο και η είδηση ΕΔΩ.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: