ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο τέσσερις φορές αντιρρησίας συνείδησης /ή ίσως πιο κατάλληλα ο «Draft-Dodger», έγινε αρχιστράτηγος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αναφορές που προέρχονται από το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας υποστηρίζουν ότι ο Πρόεδρος Volodomyr Zelensky κλήθηκε να υπηρετήσει στον ουκρανικό στρατό, τέσσερις φορές το 2014 και το 2015, αλλά ποτέ δεν πήγε. Την έκανε σκαστή.

Σήμερα, είναι Πρόεδρος της Ουκρανίας, στέλνοντας δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες στο θάνατο εναντίον της Ρωσίας.

Από πηγές εντός του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας (κατά λέξη):

«Ενημερώνουμε ότι ο πολίτης Zelensky VA είναι εγγεγραμμένος στο στρατιωτικό μητρώο στρατευσίμων στο Εδαφικό Κέντρο Στρατολόγησης και Κοινωνικής Υποστήριξης της Ενωμένης Μεταλλουργικής Περιφέρειας-Dolgintsev του Krivoy Rog από τις 22.12. .2008 και μέχρι σήμερα, στρατιωτικός βαθμός - στρατιώτης, ειδικότητα στρατιωτικής εγγραφής - υπάλληλος Μητρώων», - σημειώνεται στο Υπουργείο Άμυνας. 

«Για τη σύγκληση κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, στάλθηκαν κλήσεις στον πολίτη Zelensky VA: 15.04.2014, 23.06.2014, 15.08.2014, 10.05.2015 στη διεύθυνση που αναγράφεται στα έγγραφα εγγραφής του.  Ο πολίτης Zelensky VA δεν προσήλθε στο γραφείο σύγκλησης όταν κλήθηκε » . 

Αυτός ο τέσσερις φορές αντιρρησίας συνείδησης /ή ίσως πιο κατάλληλα ο «Draft-Dodger», έγινε  αρχιστράτηγος.!!!!!

Τα αποτελέσματα : Ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny ενημέρωσε κρυφά τις Ηνωμένες Πολιτείες για τον θάνατο 257 χιλιάδων στρατιωτών του ουκρανικού στρατού : «Όταν ο Zaluzhny ήταν στις ΗΠΑ, συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας Lloyd Austin και τον στρατηγό Milley. Τους είπε κρυφά ότι η  Ουκρανία είχε χάσει 257.000 στρατιώτες  από την αρχή της σύγκρουσης».

Αναφορές από το εσωτερικό της Ουκρανίας από την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023, αναφέρουν ότι  Η ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ Ουκρανίας ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΑ  16

4 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Το οποιο καθίκι πάντα στα σκατα ανήκει.


Νομίζω απάντησαν επαρκώς οι τέσσερις.


"Και αι πιο ιεραί λέξεις γίνονται ανίερες όταν εκπέμπονται από ακάθαρτα στόματα.

Την κηδείαν των υπέρ πατρίδος ηρωικώς πεσόντων κηδείαν ατίμασε δια της παρουσίας της σύμπασα η πολιτική ηγεσία."

Πηγη-
γνωριζετε πιστεύω !


Σεισμικές καλημερες!
Εύχομαι μια μέρα... κουνιστη!(με στροφές/σπινιαρισματα!)

Ανώνυμος είπε...

νομίζω ότι και εδώ ο Τούρκογλου δεν είχε πάει στρατό ή ο Αβραμό,αλλά μια χαρά Υπουργός Στρατιωτικών έγινε
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα κ.Ξενοδόχε...έχετε απόλυτο δίκιο σε όσα λέτε .Όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια "μούρη".

Ανώνυμος είπε...

Τον Τουρκογλου ,τον Πάγκαλο και τον Φίλη θέλω να τους δω γδαρμένους ζωντανούς και να γίνουν ντουλάπες,τους άλλους σε καταναγκαστικά μέχρι να ψωφήσουν και ν'απελαθουν τα πτώματα τους, τις δε κιουρίες σε κλειστές δομές ασυνόδευτων 40ρηδων ανηλίκων να περιφέρονται γυμνές. Τις δε γριες και άσχημες σε σεπαρέ με μπουκωμένους στα βιάγκρα επενδυτές