ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Πόσο χαίρομαι που δεν είμαι από αυτούς τους πονόψυχους.

 #Turkey is shelling with heavy artillery after #earthquake town of Til Rifat #Syria
borders

We did not see anywhere Turkish army helping in any earthquake area, for stealing/looting Turkish people who are homeless in cold#deprem #seferberlik #σεισμος_Τουρκια #σεισμός pic.twitter.com/LBSb5xT0cR

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Τουρκία βομβαρδίζει με βαρύ πυροβολικό μετά τον σεισμό την πόλη  Til Rifat στα σύνορα με την Συρία.! Δεν είδαμε πουθενά τουρκικό στρατό να βοηθάει σε καμία περιοχή σεισμού, για κλοπή/λεηλασία Τούρκων που είναι άστεγοι στο κρύο...λέει άνωθεν.

Πόσο χαίρομαι  που δεν είμαι από αυτούς τους πονόψυχους.

Οι Τούρκοι το λέει και το όνομα τους τι είναι. Δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος. 

Στρουθοκαμηλισμός όσων δεν αντιλαμβάνονται πως το 1999 κ η διπλωματία των σεισμών αμερικανικής έμπνευσης και Σημιτικής εκτέλεσης έχουν γερά θεμέλια ειδικά σε μια μητσοτακική κυβέρνηση που έχει το αυτό φρονείν με τον εσχατόγερο δολοφόνο των Ιμίων.

Προδότες του χειρίστου είδους όσοι έστειλαν σε αυτά τα αμετανόητα τέρατα της κολάσεως βοήθεια. Την ώρα που θάβουν χιλιάδες νεκρούς αυτοί σκέφτονται τον αφανισμό του Ελληνισμού.  

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότεροι νεκροί και τραυματίες μάλλον δεν είναι τούρκοι...είναι σύριοι προσφυγες και κούρδοι..οποτε σκασίλα τους μεγάλη....
Οι μαριονέτες πολιτικοί μας δεν είναι προδότες γιατί δεν είναι καν Έλληνες......

ΣΟΚ: Ο Παπανδρέου μιλά για μη Ελληνικό DNA στην Βουλή

https://www.youtube.com/watch?v=_k2KdEvVeU4

Και δείχνουν ακόμα μια φορα ποσο σιχαμένες μαριονέτες είναι μην στέλνοντας βοήθεια στην Συρια......
Τί;;εξωτερική πολιτική;;......καλά περιμένετε....με υπουργό τον δικηγόρο των rothschild.....(δικηγόρος του διαβόλου...)

O Λόρδος Jacob Rothschild στην εκπομπή My Kerkyra Live

https://www.youtube.com/watch?v=OUDKCKi_Ig0

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Μμ2 είπε...


Κορίδο Ρωμηέ. Ακόμα και τώρα ούτε σεισμοβοήθεια από την ελληνική Κύπρο δέχονται, δεν την αναγνωρίζουν καν ως ελεύθερο κράτος. Σε παρα-βιάζουν, προσβάλλουν και ταπεινώνουν καθημερινά με δηλώσεις και έργα και τα βοθροκάναλα των ευρωκοτσαμπάσηδων με την κοινοβουλευτική αλητεία σύσσωμοι μούγκα.
Η ψευδοαξία του διεθνιστικού ανθρωπισμού, της ισότητος προς τα κάτω, που παράγει δούλους βυσσοδομεί, με την μάσκα του προοδευτισμού και του διεθνιστικού ανθρωπισμού, εναντίον της αληθινής και μεγίστης αξίας του πατριωτισμού που υπερασπίζεται, και μάχεται για, την ανθρώπινη ελευθερία και αξιοπρέπεια.

Κλάψε, κλάψε Ρωμηέ ραγιά, ούτως ή άλλως ο αριστεροχριστιανικός εθνομαζοχισμός σου έχει ξύσει Στοκχόλμειο ταβάνι. Όπως έλεγαν οι Ρωμαίοι τότε: μας κατέκτηασαν πολιτισμικώς οι Έλληνες, στρατιώτες πράμα¨, το ίδιο κι εμάς στον υβριδικό πόλεμο η τουρκική προπαγάνδα συν άφθονο πολιτικό χρήμα μας νικά ήδη 10-0.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλησπέρα αγαπητέ φίλε Μμ2...πες τα για να μην τα λέω.Όχι απλά κορόιδο αλλά βλάκας και ηλίθιος ο κάτοικος της χώρας.

Κάθε γνήσιος Έλληνας, έστω και βαθιά μέσα του, γνωρίζει ότι δεν χρωστάει το παραμικρό σε οποιονδήποτε τουρκόχοιρο, ούτε είναι υποχρεωμένος, έστω και ηθικά, να προσφέρει την παραμικρή βοήθεια.

Αυτό. Που έγιναν ξαφνικά όλες θεούσες τύπου «όλες οι μανούλες το ίδιο πονούν» και είπαν να δείξουν την διαφορά ηθικής με τον Τούρκο, στον Τούρκο -με κάνει να θέλω να τους ρίξω μπουνιά μπας και συνέλθουν-. Λες και θα το εισπράξει.

Ανώνυμος είπε...

'Ακουσα το πρωί τον ΚΥΡΙΟ Ακη Τσελέντη να αναφέρει τους βομβαρδισμούς των τούρκων στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της Συρίας.ΟΙ ΑΡΔ έπεσαν από τα σύννεφα και είπαν ότι θα το ερευνήσουν
Και πριν από καμμιά ώρα στο ΡΙΚ ότι η Κυπριακή Δημοκρατία σπεύδει να στείλει βοήθεια στην Τουρκία η οποία την έκανε δεκτή στα πλάισια της βοήθειας της €υρωπε'ι'κής €νεσης και 'οχι ως ανεξάρτητης κρατικής βοήθειας ως χτές , αφού δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία.Πώς το 'λεγε ο Αγωνιστής του '21;;; "Γαμώ τον Μουχαμέτη σας, και τον Οβριό , την πουτάνα τον τραπεζίτη"
Δεν κατεβαίνει και ο Δίας με καμμιά κούτα βιάγκρα και ξύλινο προφυλακτικό να τους πάρει όλους νουμεράδα, να σούμε και μια τσόντα της προκοής εμείς τα μπακούρια
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ