ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

ΈΝΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΝΊΚΟ ΤΣΙΦΟΡΟ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΈΝΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΝΊΚΟ ΤΣΙΦΟΡΟ

Ντριν ντριν το τηλέφωνο χθες τα μεσάνυχτα, 12 νταν και ακριβώς, την ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματα .

-Έλα θεία, τι έγινε πάλι είπα ασθμαίνων

-Ποια θεία σου ρε μόρτη, ο Τσιφορος ο Νίκος είμαι...

-Ω, συγνώμη δάσκαλε, αλλά με κατατρόμαξες νυχτιάτικα, είπα. Νόμιζα ότι πάλι δεν αναγνώριζε τις φωνητικές εντολές το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης της θείας μου επειδή δεν φορούσε την μασέλα της και θα έπρεπε να τρέχω τώρα μέσα στα χιόνια να της αλλάξω από το Netflix στον ΑΝΤ1 για τα πρωινάδικά της. Σε τι μπορώ να σου φανώ χρήσιμος πάλι;;

-Κοίτα μάστορα, στήθηκα δύο ώρες στην ουρά του καρτοτηλέφωνου που έχουμε ακόμα εδώ για να σε πιάσω και εσύ μου μιλάς για μασέλες. Όλο λέει θα μας βάλει free wifi o Ύψιστος να ρίξουμε κανένα πιπίνι με το watchup ή έστω το TicToc αλλά τους ξέρεις. Όλο λόγια μέχρι να ψηφίσουμε για το επόμενο συμβούλιο των Χερουβίμ και μετά περιμένετε στο ακουστικό σας. Πως και πως περιμένουμε τον Πιερακάκη να μας κάνει Γιαπωνέζους με κανένα wifi pass, αλλά αργεί και αυτός o άχρηστος ... Τεσπα, για άλλο σε πήρα, θέλω μια χάρη.

-Στις διαταγές σου δάσκαλε και ότι θες. Πάλι χρονογράφημα με τον Αριστοφάνη πεθύμησες να γράψω για πάρτι σου;;


-Όχι ρε, ποιος τον διαβάζει πλέον αυτόν τον αρχαίο. Ακούσαμε φήμη εδώ πάνω και θέλω επιβεβαίωσις. Επιστημονικιά όμως, ξέρεις εσύ.

-Τι φήμη;;

-Να, παίζαμε πριν μια παρτίδα τάβλι με τον Αντρέα τον Παπανδρέου και μου είπε ότι ακούστηκε ότι είπε εκείνο το ζαβό του ακατανόμαστου του Αρχιγκαντεμη, που τον στείλαμε άρον άρον στον Εξαποδώ, ότι μέχρι και κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πουθου Μητσοτάκη θα κάνει για να μείνει στην καρέκλα του..

-Ναι, πράγματι το είπε, να μα την Παναγία, τον διαβεβαίωσα. Πρέπει να τραβάει πολύ ζόρι τα βράδια, όλο τέτοιους εφιάλτες θα βλέπει.

-Γνωστόν αυτό. Αλλά για άλλο σε πήρα. Εσύ που φαίνεται ότι το κατέχεις το άθλημα, σάλτα και ρώτα εκείνο τον artificial intelligence τον Τζιντιπίδη τον τρίτο, τι θα έκανε μια τέτοια υποθετική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πουθου Κούλη στα ελληνοτουρκικά και την ΑΟΖ. Από εδώ δεν έχουμε καλό σήμα να ρωτήξω εγώ οπότε ρώτα εσύ. Περιμένω στην γραμμή, έχω κάρτα χακεμένη απεριόριστων μονάδων, δώρο από τον Τσοχατζό. Με αυτά κάνει τώρα εδώ μπίζνες ξεπλύματος των μαύρων που κουβάλησε μαζί του. Μέχρι και άδεια καζίνο ζήτησε ο αθεόφοβος ...

-Hold on please, είπα κατά το πρωτόκολλο επικοινωνίας με το Υπερπέραν


Και έριξα την ερώτηση στο GPT3 με αγωνία τι θα απαντήσει. Του πήρε ασυνήθιστα πολύ ώρα "σκέψης", ακούστηκαν και κάτι γκραν γκρουν από πίσω, σαν να χτυπούσε κάποιος τα πλήκτρα μιας παλιάς λογιστικής μηχανής αλλά ευτυχώς δεν κράσαρε πάλι.

-"Μία από τα ίδια" απάντησε επί της ουσίας δάσκαλε! διεβιβασα σχετικώς στον συνομιλητή μου. Και, ως συνήθως, κράτησε και μια πισινή ότι του λείπουν στοιχεία κλπ κλπ, το ξέρεις πλέον.

-Φτου, πάει το στοίχημα! Τώρα πρέπει να πληρώσω εγώ το τάβλι και τα ουίσκια που κατεβάσαμε με τον Αντρέα. Με υποχρεώσες νεαρέ...

-Εσύ τι περίμενες σαν απάντηση δάσκαλε, τόλμησα να ρωτήσω, πιο πολύ για να τον καλμάρω.

-Περίμενα να ακούσω κάτι και για δικαιοσύνη στα εθνικά και τίποτα για δικαιοσύνη επί των κοιτασμάτων και πως θα κάναμε και δίκαιη ανάπτυξη σοβαρή . Αλλά δεν ακούσαμε εδώ πάνω τίποτε, κιχ επί αυτών μέχρι τώρα.


Θα μου πεις βέβαια γίνεται δικαιοσύνη με πουθου Μητσοτάκη σε οτιδήποτε;; Δεν γίνεται!


Πόσο μάλλον αν περιμένεις κάνοντας το παπί για το τι θα πουν οι γκάγκστερς, οι υπερπόντιοι και όλοι οι άλλοι οι εγχώριοι, που παρακαλάνε να γίνει κάτι. Ένα μνημόνιο ή έστω μια χούντα βρε αδερφέ, για να γίνει πάλι αυτό το "μια από τα ίδια" για να δώσουν τελικά και εκείνα τα αέρια σε τίποτα μιλημένους για καμιά συνεκμετάλλευση συμφωνίας κυρίων. Μη τυχόν και γίνουν ποτέ ανάπτυξη για τον τόπο, και ποιος ακούει μετά και εκείνη την μοβόρα την Γκρέτα με το θυμωμένο μάτι . Αλλά τα ξέρεις ήδη αυτά , τι να στα λέω εγώ πεθαμένος ανθρωπας.
Μερσ'ώ και α τουτ αλερ, παρ' όλα αυτά.

Και μου το έκλεισε.
Αντε τώρα εσύ να κλείσεις μάτι μετά από αυτό για να απαντήσεις στο τι δεν κατάλαβες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αχ κ.Λύκαστρε μας μπερδέψατε με κείνο το "Τζιντιπίδη", λέω "που κολλάει ο Τράκης της ΚΑΕ ΠΑΟ;", μετά είδα το "3", και 'ετσι πήγα στον 2ο συνειρμό GTP-Gia Ton Poutso (που μου ήρθε στο μυαλό 1ο-1ο στο προχτεσινό άρθρο σας), πριν κατέβω στην επόμενη παράγραφο που επανήλθαμε στο GPT και μπήκανόλα σε μια σειρά στο ταξιδιάρικο μυαλό μου...
Ξενοδόχωφ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

χα χα χα κ.Ξενοδόχε ήμουν σίγουρος ότι θα έβρισκες από που βγαίνει το όνομα "Τζιντιπίδης"...έχεις ένα πολύστροφο και πανέξυπνο μυαλό. Ακόμα και ο τρόπος γραφής σου είναι απόλαυση.