ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Ε ναι. Μας έχει λούσει κρύος ιδρώτας μην έρθουν οι Άγγλοι με πλοίο με 57αρι, χωρίς ciws RAM, με 12 camm, χωρίς τα 2 σόναρ και χωρίς αντιπλοϊκούς για να κρατήσουν την τιμή στα 400 mil.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ε ναι. Μας έχει λούσει κρύος ιδρώτας μην έρθουν οι Άγγλοι με πλοίο με 57αρι, χωρίς ciws RAM, με 12 camm, χωρίς τα 2 σόναρ και χωρίς αντιπλοϊκούς για να κρατήσουν την τιμή στα 400 mil. Εάν ήταν έτσι να παραγγείλουμε ΠΑΘ εξαρχής. Μην το μινάρουμε άλλο.

Στο μεταξύ οπλισμός Gowind 76mm multifeed πυροβόλο 18 mica ng με κεφαλές iir/rf 1 CIWS RAM Sonar HMS kingplik mk2 +VDS CAPTAS 2 Αντίμετρα τορπιλών CANTO 8 αντιπλοϊκούς exocet blk 3C Δυνατότητες CEC. Λογικό είναι το πλοίο όταν είναι οπλισμένο να είναι ακριβότερο.

Όπως λένε και οι Άγγλοι στην αγγλική διαμόρφωση της type 31, το πλοίο είναι ένα OPV+ με μόλις 12 SAM πυραύλους των 20 km, όταν οι gowind έχει 21 στο ram και 16 mica ng των 40km. Με άλλα λόγια, ότι πληρώνεις παίρνεις. Το να αφήνεις το πλοίο τελείως άοπλο για να πέσει η τιμή δεν σε κάνει έξυπνο, αλλά κάτι άλλο. Ειδικά όταν παραπονιέσαι για την προσωρινή έλλειψη του ECM απ' τις FDI. Βέβαια, υπάρχουν και φιντάνια που θα βάλουν τα όπλα των s στις type 31...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι αυτά τα πλοία που πρότειναν πέρυσι για κορβέτες και είναι τα τεράστια σε μήκος, είχα ακούσει καλά λόγια(αλλά αφού τα εκθειάζει η Πτώση, θα ακούω με 2-3πλό σκεπτικισμό)
Αυτό πυ μου κάνει εντύπωση (αν είναι αυτά που νομίζω)είναι το γιατί χωράνε τόσο λίγα όπλα.Εκτός αν είναι άλλα, γιατί πριν ένα χρόνο άκουσα ότι χωράνε περισσότερους πυραύλους από τις Μπελχάρα
Τι σκ@τ@ Αμυντική Συμφωνία θέλουν οι κλανοκαποτάδες;;
Δεν τους φτάνουν οι βάσεις στην Κύπρο;;
Και εμείς τι παραπάνω να "κερδίσουμε", πήραμε με τα Δεκεμβριανά αρκετά, μην είμαστε πλεονέκτες....
Πουτ@ν@ στοά του Λονδίνου, δεν φτάναν τα μπάσταρδα της που πρωθυπούργευσαν/έουν θέλει να μας πηδήξει κι'άλλο...Και είναι και πισωλάγνοι, που νά'ταν και ενεργητικοί.Εκτός αν είναι μπινέδες (μπάι που λένε οι ορθοπολιτικοί), ταιριάζει και με το ψυχολογικό προφήλ τους (=μπερδεμένοι, ή/και ενοχικοί ή/και με οδηγό τα πάθη τους)
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ