ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

ΠΩΣ "ΧΑΚΑΡΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΩΣ "ΧΑΚΑΡΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μην φανταστείς τίποτα κακούς μουλοχτους hackers να μπουκάρουν στους Υπολογιστές του ΥπΕσωτερικών για να αλλάξουν τα νούμερα των καταμετρησεων στην κάλπη.
 
Δεν γίνεται η "δουλειά" έτσι το 2023!
 
Χρησιμοποιούν και δεν αποκλείεται να ξαναχρησιμοποιήσουν μια πιο δοκιμασμένη συνταγή. Με αυτήν που εκλέχτηκε και ο Τραμπ το 16, αλλά και ο Μπάιντεν ,η ίδια που χρησιμοποιήθηκε για να κυριαρχήσουν οι μισότρελοι ταγοί του Brexit, ο Μπολσοναρο στην Βραζιλία κλπ.
 
Πως δουλεύει:
 
♦️Πάνω στους τόνους των data που έχουμε αφήσει όλοι πίσω μας από οτιδήποτε κάνουμε στο ιντερνετ ή σε άλλες ηλεκτρονικές μας συναλλαγές, κατασκευάζονται "προφίλ" . 
 
♦️Απομονώνουν μόνο όσων θεωρούν κρίσιμη μάζα για να επηρεαστεί. Στην συγκεκριμένη συγκυρία στην Ελλάδα, όπου "βράζει" ο θυμός και η αγανάκτηση από τις εφαρμογές των πολιτικών της τελευταίας 4ετιας, δύο είναι οι κρίσιμες ομάδες για το πως θα εκφραστούν:
 
✔️Η ηλικιακή ομάδα 17-34.
Γι αυτήν ο στόχος είναι να ενταθεί η πολιτική απάθεια. Η διατήρηση της αποχής των νέων στα επίπεδα του 2019 (γύρω στο 47%), περιμένουν ότι θα αμβλύνει την συντριβή των εκφραστών των σήμερα εφαρμοζομενων πολιτικών σε ποσοστά όχι μικρότερα του 10%, δηλαδή σε ποσοστά όχι κάτω από το 25% στο σύνολο. 
 
✔️Η ηλικιακή ομάδα των baby boomers, όσοι δηλαδή γεννήθηκαν από το 1950 έως το 65. Είναι η πιο φοβισμένη και εκτεθειμένη  ομάδα, όπως και σε κάθε άλλη αντίστοιχη αντιεπιστημονική προπαγάνδα. Αυτές που βρήκαν περιθώριο να αναπτυχθούν πάνω στις αλλοπροσαλες πολιτικές υγείας της ΝΔ, που τα έριξε όλα στην ατομική ευθύνη ελπίζοντας μόνο στον εμβολιασμό που εμφανίστηκε κάτι σαν το απόλυτο φάρμακο. Κάτι σαν μια σίγουρη πανοπλία (όταν κανένα φάρμακο η εμβόλιο από μόνο του δεν είναι). Χωρίς φυσικά να ενισχύεται το ΕΣΥ, χωρίς μετρήσεις για την έγκαιρη λήψη μέτρων ή με στην ακαιρη άρση τους επειδή το ζητούσε η TUI κλπ κλπ, θα τα θυμάστε ίσως. 
 
Ο στόχος των εκλογικών "χακερς" είναι αυτά να ξεχαστούν και να στραφεί αυτό το κομμάτι του εκλογικού σώματος σε "κόμματα αντιεμβολιαστων", που εκφράζουν κυρίως ακροδεξιες θέσεις ψαρεύοντας θυμωμένος (και φοβισμένους) αυτής της ηλικιακής ομάδας . Εύκολα αυτά τα κόμματα χειραγωγούνται μετεκλογικά για να στηρίξουν μετά την συνέχιση των νεοφιλελε  πολιτικών αλά Γκρεκ, όπως αυτές που εκφράζονται σήμερα από την ΝΔ. Γι αυτό λειτούργησαν τα predators, η Greek Mafia και λοιποί "θεσμοί".
 
Ελπίζουν ότι μέσα στον όγκο αυτών των ψηφοφόρων θα βρεθούν και αρκετοί υπερασπιστές του στείρου δικαιωματισμού τους, και που είχαν ψηφίσει δημοκρατικά προοδευτικά κόμματα το 19.
 
♦️Για κάθε ένα με αυτά τα profiles, τα λογισμικά τύπου Aims (που αποκαλύφτηκε σήμερα από τον Gardian) θα βομβαρδίζουν με προσωποποιημένα μηνύματα και fake news από όλα τα διαθέσιμα ηλεκτρονικά μέσα! Δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά σαν οργανωμένη καμπάνια, μιας και είναι... προσωποποιημένα!
 
♦️Σε αυτή την διαδικασία, επιστρατεύονται και χιλιάδες ψεύτικα profiles και bots, που αναλαμβάνουν μέρος του επηρεασμού. Αλλά και πιο κλασσικές μέθοδοι δημιουργίας fake news, όπως συνεχίζει να αποκαλύπτει σήμερα ο Gardian. 
 
Τι μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό το πολιτικό hacking:
 
H ενημέρωση μέσα από όσα μέσα δεν ελέγχονται από το Μαξίμου και η συμμετοχή. Όχι μόνο στην κάλπη αλλά και πριν από αυτή, με την συμμετοχή στην συν-διαμόρφωση προτάσεων-θέσεων διακυβέρνησης της επόμενης ημέρας. Αλλά και της μεθεπόμενης.
 
Η δημοκρατία η ίδια διακυβεύεται όντας στόχος αυτών των μεθόδων. Αυτή λοιπόν πρέπει να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο.
 
Ποιος τα λέει αυτά : ΕΔΩ..
 
Τι δεν γίνεται κατανοητό;;  Μάκης Βορίδης: "Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να μην ξανακυβερνήσει η Αριστερά"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι χρειαζονται οι οβροιοι χακερς δε μπορω να καταλαβω!
αφου ολοι μπροστα σε μια χαζοτηλεοραση καθονται και εχουν αποβλακωθει. οτι σανο τους πεταει το καταπινουν αμασητο. γιαυτο αλλωστε τους τα ακουμπησε οταν αρχισε η ψευτοπνδημια

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα.
Μπραβο Λυκαστρε οχι μονο πληροφορια αλλα και αναλυση.
Ετσι με αυτον τον απαλο τροπο με ελαφρα χτυπηματακια στο κωλαρακι μας θα μας βαλουν παλι στο μαντρι,μονο εσυ χτυπας το κεφαλι μας να παρει μπρος.
Ετσι λοιπον με μαστηγιο και καροτο θα πανε στις εκλογες....αλλα λεω αλλα εαν συμβει ενα αναπαντεχο γεγονος οπως στην Τουρκια τι θα γινει αραγε?
Μαγκες να ξερετε πολλες πεταλουδες αρχισαν να πετανε.

Υ.Γ.Φατε πιειτε σημερις που ειναι η γιορτη,αυριο θα μας κερασουνε παλι καμια ψωλη
Δικο μου εντελως.

KALLISTRATOS FM είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=-Fu7pkgbhnw