ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Αλλάξτε πλευρό οι Δυτικοί. Η Τουρκία θα στραφεί ακόμα περισσότερο στην Ευρασία.Ένας δολοφόνος πρέπει να τιμωρείται, αλλιώς θα το ξανακάνει. Η Τουρκία ποτέ δεν τιμωρήθηκε παραδειγματικά.

 This is wonderful. https://t.co/ylFkDjv3Og

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Να εδώ ας πούμε οι δυτικοί νομίζουν πως ένας σεισμός θα κάνει τον Ερντογάν να κάνει στροφή 180°. Δεν μπορούν ούτε καν να αντιληφθούν την ψυχοσύνθεση του μόγγολου. Νομίζουν ότι θα έρθει γονατιστός να ζητήσει κάτι δις $ από το IMF. Νομίζουν πως θα τους δώσει όλα τα οικονομικά στοιχεία της Τουρκίας, ώστε να την βάλουν στο IMF και να την ελέγξουν. Κατά πάσα πιθανότητα τίποτα απ' αυτά δεν θα γίνει. 

Ο Ερντογάν θα δανειστεί απ' την Κίνα και η Τουρκία θα στραφεί ακόμα περισσότερο στην Ευρασία και σαν "joker" θα ρισκάρει να τινάξει τα πάντα στον αέρα, γιατί πολύ απλά δεν τον ενδιαφέρει το τώρα, αλλά το να μείνει στην ιστορία. Η προσωπικότητα του Ερντογάν διαφέρει απ' αυτή του μέσου Ευρωπαίου πολιτικού για παράδειγμα. Ο Ευρωπαίος κάνει πολιτική για τα επόμενα 10 χρόνια, για το κόμμα του. 

Ο Ερντογάν κάνει πολιτική για να μνημονεύεται στην ιστορία της Τουρκίας, όχι απλά για τα επόμενα 10 χρόνια. Δεν συνδιαλέγεται στο μυαλό του με τους ξένους εταίρους. Συνδιαλέγεται με την ιστορία του έθνους του και αυτό είναι πολύ απόμακρο για έναν δυτικό εγκέφαλο.Νομίζω πως ο Ερντογάν θα δεχθεί να λάβει οικονομική βοήθεια μόνο από Ευρασία. Εάν δεχθεί από τη δύση, τότε η τελευταία θα το κάνει με όρους.

Για να την λάβει θα πρέπει να δημοσιοποίησε σε αυτούς τους πραγματικούς οικονομικούς δείκτες της Τουρκίας, ώστε να ράψουν στην Τουρκία το κοστούμι χρέους, να δώσουν δάνειο και να μπει ΔΝΤ. Δεν τον έχω για τέτοιο άνθρωπο. Δεν έφτασε εδώ για να φύγει έτσι. Θα τα παίξει όλα για όλα. Προσδεθείτε.

Έχουμε μπει σε λάθος λογική. Για κανένα λόγο δεν πρέπει να ελπίζουμε και να αναμένουμε τους Τούρκους να αλλάξουν. Οι Τούρκοι είναι Τούρκοι. Βομβάρδιζαν τη 2η μέρα του σεισμού τη Συρία. Πούλαγαν κόκαλα Ελλήνων και Αρμενίων. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τους εξοπλισμούς, τηρώντας τις προτεραιότητες και να βοηθήσουμε στην τιμωρία τους. Ένας δολοφόνος πρέπει να τιμωρείται, αλλιώς θα το ξανακάνει. Η Τουρκία ποτέ δεν τιμωρήθηκε παραδειγματικά.

2 σχόλια:

Μμ είπε...


Συμφωνώ απόλυτα.

Ο Μογγόλος είναι ύαινα. Και ως ύαινα οσφρίζεται τα υποψήφια πτώματα, την έντονο παρακμή και ηθικοϋλιστική σήψι της Δύσεως. Εκροσωπεί, ιστορικά αποδεδειγμένο (Η Τουρκία δεν έχει ιστορία αλλά ποινικό μητρώο), το χειρότερο είδος ανθρώπου με το ανάλογο βεβαρυμένοι γενοκτονικό κάρμα απ' το οποίο αδύνατον αυτοίς απαλλαγήναι όσαι γενεαί και να περάσουν.
Γι αυτό και της έχει ανατεθή και σήμερα από τα σκοτεινά ιερατεία, (τα ίδια που κατέστρεψαν τον ελληνικό πολιτισμό στην κοιτίδα του και τα οποία καρφώνουν τώρα το λοατκί φέρετρο του δυτικού πολιτισμού), ο ρόλος του σφαγέως καταλύτου εις τον σχεδιαζόμενο και επερχόμενο πλανητικό Αρμαγεδδώνα.
Έτσι μετ' ολίγον δεν αποκλείεται ο λαός αυτό στραφήναι με περισότερη λύσσα κατά της Ελλάδος με τον ημιπαράφρονα ηγέτη του να φανατίζει τας σεισμώ εξαθλιωμένας ασιατικάς μάζας του με την προτροπή και την υπόσχεσι, και του Αλλάχ συμφωνούντος, ¨Σφάχτε τους Έλληνας, προδομένοι από χέρι είναι, μια χούφτα χριστανοπρόβατα και στο βάθος σάπιοι, και πάρτε τα σπίτια τους να μείνετε, τί περιμένετε; Μια ζωή οι πατέρες σας αυτό έκαναν και δεν πήγαν χαμένοι...¨

Όσο για τις Ρωμιές αδελφές του ελέους εδώ, ας πρόοσεχαν.



Ανώνυμος είπε...

χωρίς να είμαι και απόλυτος γνώστης της Ιστορίας, η Τουρκία δεν τιμωρήθηκε ποτέ, γιατί τα εγκλήματα της ήταν σύμφωνα (ή υποκινούμενα) από τη Δύση, ενώ η προκάτοχος Οθωμανική Αυτοκρατορία πέραν της καταστροφής των ορθοδόξων που βόλευε τον Πάπα (Βυζάντιο,Σερβία,και των πολέμων με την Τσαρική Ρωσσία), κάποια στιγμή έγινε πολύ μεγάλη για τα δόντια τους,και (για να μην ξεχνάμε και τον "εθνάρχη" και την περίφημη πατριωτική του ρήση) όταν έγτασαν στη Βιέννη "Το Λονδίνο κείται μακράν".Γερμανοί/Άγγλοι/Αμερικάνοι κολλητάρια πολιτικώς, και εντολοδόχοι στις δουλίτσες των Μογγόλων,δίνοντας ένα καλό ποσοστό από τα λάφυρα
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ