ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ των ΗΠΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Καναδάς έκλεισε και και ένα τμήμα του εναέριου χώρου του πάνω από το Οντάριο για ΑΛΛΟ ΕΝΑ «Μη αναγνωρισμένο αντικείμενο». Μαχητικά αεροσκάφη έχουν ανακατευτεί και πάλι στην υπόθεση.Είπαν ότι τον έκλεισαν εναέριο χώρο κοντά στο Tobermory στο Οντάριο λόγω «ενεργητικής αεροπορικής άμυνας».

Η ΝΟΤΑΜ που δόθηκε πάνω από τη λίμνη Huron φαίνεται να καλύπτει αρκετά μεγάλο μέρος σχεδόν το 1/4 της λίμνης.

Ακριβώς βορειοανατολικά του Tobermory, το Οντάριο είναι η Canadian Armed Forces 22 Wing, η οποία είναι η διαστημική τους μονάδα επιτήρησης που αλληλεπιδρά με ομολόγους τους στο διάστημα των ΗΠΑ .

Ένα F-16 κατέρριψε το αντικείμενο πάνω από τη λίμνη Χιούρον, σύμφωνα με μια βοήθεια του Κογκρέσου που λέει ότι το αντικείμενο είχε σχήμα οκτάγωνου και βρισκόταν σε υψόμετρο 20.000 ποδιών, αποτελώντας απειλή για την εναέρια κυκλοφορία των πολιτών.

Το Πεντάγωνο χρησιμοποίησε ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16, οπλισμένο με έναν πύραυλο Sidewinder, τον ίδιο πύραυλο που χρησιμοποιήθηκε και στα άλλα τρία αντικείμενα.

Τέσσερα από αυτά τα περιστατικά σε οκτώ ημέρες.Τα τρία μόνο τις τελευταίες τρεις μέρες.!!

 
ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ των ΗΠΑ .

Παραδόξως τα UFO που κάποτε ήταν ανέγγιχτα τώρα καταρρίπτονται εύκολα.  Άρα, ΔΕΝ είναι  UFO. Μάλλον σύντομα θα κηρυχθεί «Εθνική Έκτακτη κατάσταση» μαζί με στρατιωτικό νόμο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δώστε βάση στο πυρομαχικό......

Δραματικό βίντεο δείχνει ουκρανικό drone καμικάζι να εξουδετερώνει Ρώσους! (Βίντεο)

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/7150708_dramatiko-binteo-deihnei-oykraniko-drone-kamikazi-na-exoydeteronei

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Στην προστασία μιας στρατιωτικής ομάδας(μικρής η μεγάλης) την σήμερον,όπως φαντάζομαι θα έχετε καταλάβει,παίζει σημαντικότατο ρολο η επιτήρηση του περιβάλλοντα εναεριου και επιγείου χώρου,με ραντάρ και ποικίλες κάμερες!!!................
(Μετρα προστασίας για να μην γίνουμε κιμάς στην κρεατομηχανή τους και εύκολα θύματα για τα έξυπνα πυρομαχικά τους.......)

https://www.youtube.com/watch?v=56hqrlQxMMI


Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Δεχονται επιθεση η ΗΠΑ η καμια προβοκατσια για να μαντρωσουνε τον κοσμο?
Λες να πανε για καταρευση στα οικονομικα και απο τωρα τους πειοριζουν?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλησπέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ..δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν δούμε να δέχονται επίθεση στον κυβερνοχώρο τους οι ΗΠΑ που τόσο διαλαλούσαν ότι θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες, ώστε να μπορέσουν να καταρρίψουν το χρηματοπιστωτικό τους σύστημα για να προκαλέσουν μαζικές εμφύλιες αναταραχές.

Μέσα σε όλα αυτά βάλε και ότι η Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας της Βόρειας Αμερικής (NORAD) θα πραγματοποιήσει άσκηση αεράμυνας την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, μεταξύ μεσάνυχτα και 2:30 π.μ. EST, σύμφωνα με αξιωματούχους, γύρω από την περιοχή της Ουάσιγκτον, DC.

Δεν θυμάμαι να έχουν ανακοινώσει ποτέ αυτές τις ασκήσεις γύρω από τον Λευκό Οίκο. Παράξενο δεν είναι;;

Ο διευθυντής της CIA Γουίλιαμ Κέισι είπε κάποτε «Όταν όλα όσα πιστεύει ο Αμερικανός λαός είναι ψέματα, θα τα καταφέρουμε». Νομίζω ότι αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζουμε όταν διαβάζουμε τις ειδήσεις.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλησπερα σε ολους.
Ξερεις παντα γελαω με τα σχολια σου ειτε γιατι τα πηρες στο κρανιο ειτε γιατι το χιουμορ σου ειναι δηκτικο
Οντως αν σκεφτομαστε οπως ο διευθυντης ειμαστε κοντα στην αληθεια.