ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Η Πολωνία εγκαθιστά αντιαρματικά εμπόδια κατά μήκος των συνόρων με τη Λευκορωσία

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η κυβέρνηση της Πολωνίας έχει αρχίσει να εγκαθιστά αντιαρματικά φράγματα κατά μήκος των συνόρων της με τη Λευκορωσία. Ένα παράδειγμα των νέων εγκαταστάσεων φαίνεται παραπάνω, περισσότερα παρακάτω.

Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος δεν δίδαξε σε όλους αυτούς την ανοησία της σταθερής άμυνας και οι παγίδες των τανκς δεν είναι τίποτα άλλο από ένα χτύπημα ταχύτητας. Θα νόμιζες ότι η Πολωνία θα το είχε μάθει αυτό από τους Γάλλους, τους Γερμανούς και τους Ρώσους που όλοι προσπάθησαν και απέτυχαν χρησιμοποιώντας αυτές τις τακτικές.

Η πολωνική συνοριακή φρουρά ξεκίνησε σήμερα τη διαδικασία ενίσχυσης των συνόρων μεταξύ Πολωνίας και Ρωσίας ξεκινώντας με την τοποθέτηση αντιαρματικών οδοφραγμάτων σε συνοριακά σημεία ελέγχου που οδηγούν στον θύλακα του Καλίνινγκραντ.


Οι κυβερνήσεις δεν κάνουν τέτοια πράγματα χωρίς λόγο. Το κάνουν γιατί ΞΕΡΟΥΝ ότι θα χρειαστούν.   Η πορεία προς το δεύτερο μέρος του 3ου Παγκόσμιου Πόλεμου συνεχίζεται.   

Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό είναι ψυχωτικοί και πρέπει να σταματήσουν με όποιο μέσο είναι απαραίτητο, μήπως χαθούμε όλοι από τις μανιακές τους πράξεις. Είναι συμφωνημένο εδώ και δεκαετίες. Ότι ο Αμαλέκ πρέπει να πέσει αλλιώς δεν θα  έρθει ο «Λυτρωτής» τους.

Ο Βίλνα Γκάον (Ραβίνος Κρέμερ, Ραβίνος Eilyahu ben Shlomo Zalman, Gaon Rabeinu Eliyahu, GR”A, 1720-1797) στη δεκαετία του 1700, "προέβλεψε" ότι πριν από την άφιξη του Mεσία τους, η Ρωσία θα γίνει υπερδύναμη. Γιατί θα γίνει αυτό;; Υπάρχει μια καβαλιστική εξήγηση. Η Ρωσία είναι κάτω από το klipa του tumah (κέλυφος ακαθαρσίας) που ονομάζεται Dubiel. που με τη σειρά του καταγόταν από την Παράς (Περσία/Ιράν) και τον Εδώμ .

Ο Vilna Gaon κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όταν η Ρωσία θα εισέρθει στην Κριμαία (Ουκρανία) αυτό είναι ένα σημάδι ότι η Ρωσία έχει φτάσει στο απόγειό της και κάποιος θα πρέπει να αρχίσει να ακούει σύντομα την «καμπάνα» [ή τον ήχο shofar] του Mεσσία. Προχώρησε όμως περαιτέρω αναφέροντας ότι όταν η Ρωσία θα εισέλθει στην Κωνσταντινούπολη  στην Τουρκία, τότε θα είναι η ώρα να φορέσουν τα ρούχα Shabbos και να βγουν έξω και να χαιρετήσουν τον Mεσία τους. Το προηγούμενο έτος 5.782/2022 ήταν το  έτος Shemita στο Eretz Yisrael. Το Ταλμούδ διδάσκει ότι το έτος μετά τη Shemita, θα φτάσει ο Moshiach ben Dovid.

Το ΝΑΤΟ στην αρχή φοβόταν τη Ρωσία και να  πάει σε πόλεμο τον Φεβρουάριο του 2016. Η πρόσφατη εισβολή στην Ουκρανία από τη Ρωσία στις 20 Φεβρουαρίου 2022 (23 του Adar I), σχεδιάστηκε εδώ και πολλά χρόνια. Οι Ρώσοι, υπό την ηγεσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, βελτιώσαν τον στρατό τους όλα αυτά τα χρόνια (ενώ οι ΗΠΑ καταστρέφουν τον στρατό τους). Η Ρωσία τελειοποίησε τα όπλα και τις μαχητικές της ικανότητες στη Συρία.

Ας θυμηθούμε τι δήλωσε ο Vilna Gaon: «Όταν η Ρωσία θα μπει στην Κριμαία (Ουκρανία) αυτό είναι ένα σημάδι ότι η Ρωσία έχει φτάσει στο απόγειό της και κάποιος θα πρέπει να αρχίσει να ακούει σύντομα τις «καμπάνες» [ή τον ήχο shofar] του Moshiach». 

Αυτός ο πόλεμος με την Ουκρανία ξεκίνησε τον μήνα Adar. Στις 20 Φεβρουαρίου*. Η ημερομηνία δεν είναι καθόλου τυχαία. Στις  20 Φεβρουαρίου είχε ξεκινήσει και η μεγάλη επίθεση στο χρηματιστήριο της Αμερικής κατά των αποταμιεύσεων του Αμερικανικού λαού και στην συνέχεια κατά πάντων των λαών.Η δόλια επίθεση είχε αρχίσει τότε στις 20 Φεβρουαρίου και έληξε ακριβώς 42 μήνες αργότερα.

Οι τακτικές οικονομικές επιθέσεις αντί θυσίας του ιερατείου του Σέραπι, ή Άμμωνος, ή Ταύρου Άπι ή Απόφι ή Τυφώνος κατά της ανθρωπότητας, με μοναδικό σκοπό τον ανδραποδισμό της, διαρκούν πάντοτε 1260 ημέρες ή 42 μήνες ή 3.5 έτη. 

 Ιστορικά ο ουκρανικός και ο ρωσικός λαός δεν φέρθηκαν καλά στους Εβραίους (σύμφωνα με αυτούς). Ο Στάλιν σκότωσε περισσότερους ανθρώπους από τον Χίτλερ. Ο Βλανταμίρ Πούτιν, ο σημερινός ηγέτης της Ρωσίας, φαίνεται να εγκρίνει τον Στάλιν. Τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Ουκρανοί είναι ένοχοι για τη δολοφονία πολλών Εβραίων. Ο "θεός" τους επεμβαίνει ενάντια στα έθνη που έχουν σφάξει Εβραίους στο παρελθόν και σκοπεύει να το κάνει στο μέλλον. Για αυτό τους έχουν βάλει να σκοτώνονται μεταξύ τους, ενώ φυλετικά ανήκουν στην ίδια φυλή Ρώσοι και Ουκρανοί.

* Ο μήνας Φεβρουάριος ήταν ο μήνας που έγινε ο ολέθριος Κατακλυσμός. Ο Πλάτων διαλέγει την ημερομηνία αυτή και συγκεκριμένα τη γιορτή των Ανθεστηρίων, στην τρίτη εβδομάδα του μήνα Φεβρουαρίου, για να μιλήσει για τον κατακλυσμό της Ατλαντίδος Νήσου και τους Άτλαντες του λεγόμενους και Τελχίνες. 

Να γιατί διαλέγεται η 20η Φεβρουαρίου από το ιερατείο των Ατλάντων. Όσον αφορά τώρα τις 1260 ημέρες ή 42 μήνες καλά είναι να γνωρίζουμε ότι το έτος των Ατλάντων και προκατακλυσμιαίων Χαλδαίων (Δέκα βασιλείς των Ατλάντων, 10 και οι βασιλείς των Χαλδαίων εξ’ ου και οι Εντολές των 10)είχε διάρκεια 42 μήνες ή 1260 ημέρες.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ε δεν κρατιέμαι, θα ρωτήσω......ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ φέρθηκε καλά στους περιούσιους εκτός Περσών και αποικιοκρατών Αμερικής;;;
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ