ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Η ΚΙΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ΚΙΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Θυμάστε αυτήν ΕΔΩ την ανάρτηση μας όταν σας λέγαμε ΠΡΙΝ μήνες ότι η Κίνα είχε μεταφέρει στρατεύματα και/ή εξοπλισμό στη Ρωσία;; Έχουμε τώρα και την συνέχεια...Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν φτάσει σε κινεζική βάση. Μην απορείτε για αυτό. Η στρατιωτική συνεργασία Κίνας-Ρωσίας χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν οι δύο χώρες εισήγαγαν μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (CBM) με στόχο την αποστρατικοποίηση και την ασφάλεια των κοινών συνόρων.

Ξεκινά η αποστολή κινεζικών οπλικών συστημάτων στη Ρωσία, γεγονός που θα αποτελέσει σημείο καμπής όχι μόνο για τον πόλεμο της Ουκρανίας αλλά και για τις σχέσεις του Πεκίνου με τις ΗΠΑ, τη Δύση και το ΝΑΤΟ. Ανώτεροι αξιωματούχοι του Κινεζικού Απελευθερωτικού Στρατού φέρεται να διέταξαν το άνοιγμα της μεγαλύτερης αποθήκης όπλων του PLA στην αυτόνομη περιοχή Jingang.  

Η κινεζική στρατιωτική βάση φιλοξενεί υψηλόβαθμο ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό. Οι Ρώσοι φέρεται να έφτασαν στη συγκεκριμένη επαρχία της Κίνας πριν από 8 ημέρες. Κινέζοι αξιωματούχοι βγάζουν συστήματα πυροβολικού εκτός αποθήκευσης καθώς και πυραυλικά συστήματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για μεγάλες ποσότητες όπλων. Τα εφεδρικά συστήματα πυροβολικού βγαίνουν από την αποθήκευση, επιθεωρούνται και προετοιμάζονται για μεταφορά σε Ρώσους συναδέλφους.

Η παραχώρηση του συγκεκριμένου οπλικού συστήματος στον ρωσικό στρατό έχει λογική. Αυτά τα συστήματα είναι τα ίδια με τα ρωσικά, οι Ρώσοι τα γνωρίζουν και το Πεκίνο μπορεί εύκολα να αρνηθεί το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ την παραχώρησή τους. Η Κίνα στέλνει 33 εκατομμύρια στρατιώτες! Η Κίνα Προετοιμάζει άλλα 60 εκατομμύρια στρατεύματα για μελλοντικές επιχειρήσεις! Μόνο 100 εκατομμύρια από 1.400 εκατομμύρια ανθρώπους. Είναι ΠΟΛΛΟΙ άνθρωποι που πρέπει να ΤΡΑΦΟΥΝ σε ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

Δεν πρόκειται πλέον για μια αναμέτρηση ανάμεσα στις ΗΠΑ/ΕΕ/ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας. Τώρα έχουμε  τη συλλογική Δύση εναντίον δύο πυρηνικά οπλισμένων υπερδυνάμεων.   Αυτό που λείπει από τη Ρωσία σε ναυτικούς πόρους, μόλις το αναπλήρωσε η Κίνα. Αυτό που λείπει από την Κίνα στην τεχνολογία υπερηχητικών πυραύλων, καλύπτεται τώρα από τη Ρωσία. Όσο για το ανθρώπινο δυναμικό...ας μην το συζητήσουμε καλύτερα.

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

άκουγα προχτές τον κ.Ηλιόπουλο που έλεγε ότι σε 3 χρόνια οι εξαγωγές από Κίνα σε Τουρκία 10πλασιάστηκαν σε χρήμα.Και ότι όλοι πιστεύουν πως είναι όπλα με κατάληξη την Ρωσσία.
Είπε και άλλα ενδιαφέροντα αν θέλετε , παραθέτω το Λινκ
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ-ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

https://www.youtube.com/watch?v=q-bJzD9rbHY&list=UULFodlvunx27GgHVFXfi4eCVA&index=6

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ πέραν τουανθρωπίνου δυναμικού να μην ξεχνάμε και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του όπωςτην πειθαρχία/καταναγκασμό για το όραμα των αρχόντων τους, και την όρεξη για πόλεμο,και το πόσο σκληραγωγημένοι είναι σε σχέση με τη Δύση
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ