ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Δωρεάν συμβουλή προς κ. κ. δικαστές

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δωρεάν συμβουλή προς κ. κ. δικαστές
 
Μην βιαστείτε να χτυπήσετε tatoo καθαρογράφοντας το σκονάκι εφαρμογής της τελευταίας απόφασης του ΣτΕ για τα κόκκινα δάνεια! Γιαβάς γιαβάς και με χένα. Όπως ΚΙΝΑΛ, εκλογές έρχονται... ΟΚ;;
 
Αλήθεια δεν καταλαβαίνω αυτήν την “πολιτική ορθότητα” που επιβάλλει να λέμε ότι “έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη”...Βαριέμαι να απαριθμήσω περιπτώσεις. Από τον Λιγνάδη μέχρι την φυλάκιση της μάνας του κοριτσιού στην υπόθεση Μίχου και μέχρι την χθεσινή διαρροή της απόφασης του ΑΠ υπέρ των κοράκων, πείτε ειλικρινά πόσο μακριά από τις αναμενόμενες αποφάσεις ήταν η κοινή γνώμη, αλλά και η …κοινή λογική.
 
Πόσο ακόμα θα πρέπει να “ομνύουμε” σε αυτήν την πολιτική “κομψότητα” όταν ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ και οι πέριξ αυτού με εργαλείο την ΕΥΠ έχουν ΣΤΟ ΧΕΡΙ το σύνολο σχεδόν όσων ασκούν, παράγουν ή εκτελούν ΕΞΟΥΣΙΑ.
 
Οι 65 Αρεοπαγίτες ακόμα και αν δεν παρακολουθήθηκαν και μόνο στον “φόβο” ότι μπορεί και να “παίζουν” πολλοί σκληροί δίσκοι για εκείνους/ες, παίρνουν το μήνυμα χωρίς καν να τους τηλεφωνήσεις…Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι όλοι διεφθαρμένοι.Είναι όμως ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ. Και όχι μόνο οι έντιμοι δικαστές. (9 Αρεοπαγίτες αντιστάθηκαν όσο και το ανάλογο ποσοστό των πολιτών που δεν παραδίδονται το 15%... Τίποτα δεν είναι τυχαίο).
 
Το ίδιο ποσοστό διεφθαρμένων και φοβισμένων συναντάμε κι αλλού. Από τα ανώτερα στελέχη των Ε.Δ, της Αστυνομίας, μέχρι και δημοσιογράφους που “σωπαίνουν” όσο ξέρουν ότι πέρα από πιθανοί στόχοι παρακολουθήσεων αν “πολυκουνηθούν” θα γίνουν και στόχοι από καλάσνικοφ
 
Όχι. Κάτω από αυτές τις συνθήκες όποιος συνεχίζει να έχει αυταπάτες περί “πολιτικής ορθότητας” και “έχουμε εμπιστοσύνη στους θεσμούς”, να αλλάξει πλευρό στο μαξιλάρι…Ζητείται επειγόντως “ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ”.
 
Υ.Γ  Τεράστιο πρόβλημα ότι ψάχνουμε να βρούμε "ηγέτη" για έναν "ανένδοτο" που κι οι ίδιοι δεν ξέρουμε απέναντι σε ποιόν πρέπει να τον κηρύξουμε. Ανένδοτο απέναντι στην "μαφία" ;; Απέναντι στην κυβέρνηση;; Απέναντι στις οικονομικές ελιτ;; Απέναντι στην δικαιοσύνη και στους ελεγκτικούς μηχανισμούς;;Ανένδοτο απέναντι στις τράπεζες;; Ανένδοτο απέναντι σε πόσα πιά...;; Προφανώς και η κλεψύδρα αδειάζει...
 
Υ.Γ 1 Η  διάβρωση ήδη τρώει τα σίδερα του οικοδομήματος Λίγο ακόμα μένει μέχρι να καταρρεύσει και δεν θα βρίσκουμε και ΕΜΑΚ...τους στείλαμε στους Τούρκους.!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μίλαγα με μια δικαστικό του ΣΤΕ πριν χρόνια, όντως υπάρχουν και κάποιοι δικαστές, μου έλεγε ότι όταν προσέφυγαν οι νοσοκομιακοί σε αναστολή,το 35% ψήφισε υπέρ τους.Μάλλον ένας από αυτου΄ς θα ήταν ο αντιπρόεδρος που έκαναν τσακωτό με κόκα και ανήλικους παράνομους μετανάστες.Είχα και έναν θείο στον Α.Πάγο που είχε την υπόθεση Κοσκωτά ή της αγοράς του Αιώνα, και του έκαναν τη ζωή μαρτύριο για να μην δικάσει σωστά, και έχω γνωρίσει και μία δικαστικό που έβγαλε μια απόφαση μη αρεστή και από το Εφετείο της Αθήνας, βρέθηκε στο Εφετείο της πινέζας πάνω δεξιά στο χάρτη, να δικάζει αρκούδες στα χιόνια.
Φωτεινά παραδείγματα, που αν -αμήν και πότε- γίνουμε ανεξάρτητο κράτος, θα φανούν χρήσιμοι, είτε ως παραδείγματα ή ως δικαστές
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Χαίρομαι κ.Ξενοδόχε που είστε γνώστης της κατάστασης που επικρατεί στο Δικαστικό Σώμα.

Προφανώς ΚΑΙ το Δικαστικό Σώμα( όχι όλοι) δεν έχουν πρόβλημα εάν πουλήσουν από άκρη σε άκρη την μητροπολιτική χώρα των Ελλήνων... μιας και έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι η νεότερη Ελλάδα, είναι τσιφλίκι τους, προίκα από την καριόλα την μάνα τους, και τον πούστη τον πατέρα τους. Βεβαίως σε αυτό, δεν φταίνε μόνο οι δοσίλογοι... αλλά και οι υπόλοιποι κλάδοι που απαρτίζουν τις δομές εξουσίας του "Ελληνικού" κράτους... από τον Αρχηγό του Στρατού, τον Αρχιεπίσκοπο, εισαγγελείς, δικαστές κ.λ.π.

Νομίζοντας και αυτοί ότι έχουν εξασφαλίσει την θέση τους.... και τέλος στον αυνάνα λαό! Που συνεχίζει και ανέχεται όλες αυτές τις διεθνούς φήμης πολιτικές και δικαστικές πόρνες.

Ανώνυμος είπε...

Εχω μια αρχή (από τις πολλές)
Όσο πιό ψηλά, τόσο πιό μεγάλη η διαφθορά και η χειραγώγιση,και η ΑΠΛΗΣΤΙΑ.Και φυσικά οι-μιδαμινές ποσοτικά- φωτεινές εξαιρέσεις,που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Και ως ψεκαζμενοΛιακοπουλοΣυνωμοσιολογοΧριστιανοταλιμπανο*ΦασιστοΑντισημιτοΦαλλοκράτης(ο κ. Λεξήθηρ ή θα με κάνει συνεργάτη ή στόχο για βελάκια μ'αυτή τη λεξη) φέρνω πάντα ως παράδειγμα τις ποδίτσες του Λονδίνου:Είχα την ευλογία να γνωρίσω έναν στενό συνεργάτη ενός "μπασμένου στα κόλπα", που του έκανε τουρνέ στη Στοά των κλανοκαποτάδων,και είδε ιδίοις όμμασι τα πορτραίτα Βενιζέλου/Ατατούρκ/Γεωργίου(ή ποιός άλλος ήταν Ανακτας τότε).Ετσι εξηγείται η Μικρασιατική Καταστροφή με πολιτικούς όρους,και μου ανέφερε και τον άλλο "εθνάρχη"και τον πατέρα Μιζοτάκη, και κει κατάλαβα ποιός κινεί τα νήματα και εκτελεί το σενάριο αυτού που εμείς μαθαίνουμε ως ιστορία και πολιτική
*Εχω μεγάλη εκτίμηση στις θρησκείες, γιατί πιστεύω ότι ακόμα και αν δεν υπάρχει Θεός/Συμπαντικός Νόμος είναι μια καλή βάση αξιών, και οι παρενέσεις τους αν εφαρμόζονταν θα έκαναν την συμβίωση μας μέσα στην κοινωνία καλύτερη,πιό ανθρώπινη.Βέβαια οι άθεοι που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, κολλάνε σοτ "πήγαινε κάνε παρέα με τον ανύπαρκτο φίλο σου", οπότε και γω τι να κάνω, αφού είναι ανύπαρκτος αυτοευλογώ τ'@ρχίδια μου, και τους εγγράφω σε τιμητική θέση