ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Τον Τούρκο τον ξέρουμε πολύ καλά. Ξέρουμε όμως και τα δικά μας φιντάνια, που για κάποιους είναι πολύ εύκολο να πουν πως φύσηξε ο αέρας και πήρε τη σημαία.

 Ο τουρκικός στρατός θα πάει στις πληγείσες περιοχές να βοηθήσει. Θα υπάρξει περίοδος υφέσεως pic.twitter.com/qr0tSPVN6K

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το θέμα είναι να μην επαναπαυθεί το πολιτικό μας σύστημα. Με τον σεισμό της Τουρκίας δεν σημαίνει πως μπορούμε να μειώσουμε τις εξοπλιστικές μας δαπάνες. Δεν σημαίνει πως μπορεί να μην ασκηθεί η προαίρεση για την 4η FDI. Δεν σημαίνει πως το πρόγραμμα των κορβετών πρέπει να πάει στον πάτο, δεν σημαίνει πως ο οπλισμός των F16 με νέα stand off όπλα πρέπει να ακυρωθεί. Δεν σημαίνει πως μπορούμε να μην έχουμε μεταγωγικά. 

Γενικά όσοι εγκέφαλοι αναπολούν την διπλωματία των σεισμών του 99 να μαζευτούν. Σίγουρα κάποιοι θα ήθελαν να δουν και έναν σεισμό στην Ελλάδα για να δέσει το γλυκό και να ξεκινήσει μια νέα διπλωματία μετασεισμών, ώστε να μονιάσουν οι πληγωμένες χώρες, να μονιάσει η Ελλάδα με τον τρομοκράτη της περιοχής και να παραχωρήσει στον τρομοκράτη κυριαρχία και δικαιώματα που της ανήκουν. Τον Τούρκο τον ξέρουμε πολύ καλά.

Ξέρουμε όμως και τα δικά μας φιντάνια, που για κάποιους είναι πολύ εύκολο να πουν πως φύσηξε ο αέρας και πήρε τη σημαία. 

Toν Ιούνιο του  2023 έχουμε λήξη προθεσμίας, τέλος χρόνου.Δεν πιστεύω πως ο σεισμός στην Τουρκία θα μας προκαλέσει τόση συμπόνια, που θα αφήσουμε να λήξει η προθεσμία άσκησης προαίρεσης της 4η FDI. Για να δούμε τι θα γίνει. Καλό είναι να αναφέρονται για να ξορκίσουμε το κακό. Το λέω, γιατί στην 4ετια κάποιοι  ασχολήθηκαν περισσότερο με ονειρώξεις για AAV7, MQ9 παρά για C-130. Η ιστορία έχει δείξει ότι είμαστε επίφοβοι και αυτοκαταστροφικοί. Εξάλλου, αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Δεν υπάρχει κανένας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον Συρίγο τον άκουγα χωρίς τη συνήθη δυσαρέσκεια ή άμεση αλλαγή καναλιού που έχωεφαρμόσει ύστερα από 2-3 μπινελίκια, μέχρι που έγινε υφυπουργός..Εκεί άρχισε να κάνει κυβιστήσεις, πάλι όμως τον άκουγα όταν μίλαγε για τα γεωπολιτικά.Μέχρι που ξεστόμισε την μπούρδα περί Φ16 και δυτικομαντρώματος του "γκείτονα',οπότε πλέον όποτε έβγαινε του ευχόμουν πλούσια γκέυ φρέντλυ σεξουαλική ζωή.Επ'αφορμή του σχολίου του όμως υπέπεσε της προσοχής μου ένα άρθρο όπου άλλαξε άρδην την άποψη μου γι'αυτόν, αφού πριν χρόνια ΚΑΙ αυτός μίλαγε για ΤΚυπριακή Δημοκρατία, και πήρε και μέρος και σε 1-2 συνέδρια που το ΕΛΙΑΜΕΠ μπροστά του είναι Νικηταράδες και Πλαστήρες μαζί.....Στο παρόν τώρα.Κανένας Ελληνας Ελλάδος έχει μείνει εκτός 5-6 ιστοσελίδων και κάποιων ιδιωτών;;;;;;Η που να μην την έχει πατήσει και ακολουθεί παρακρατικά (π.χ.Χρυσά αυγά) ή ντεμέκ πατριωτικά (ΤζιμεροΚρανιδιώτικα) μορφώματα;;Πολύ φοβάμαι ότι η 4η φρεγάτα δεν θα παραγγελθεί, τουλάχιστον να μην ακυρωθούν οι άλλες 3
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κ.Ξενοδόχε.....Εγώ φοβάμαι μην γίνει κανένας μετασεισμός και αναγκαστούμε να τους δώσουμε F16 viper.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένει μάλλον να πάρει τα Σπάηκ, μην τα δώσει "γυμνά".
Ήθελα να επανέλθω στο σχολιασμό έτσι κι αλλιώς, γιατί είδα αυτήν την είδηση και σας θυμήθηκα........

https://www.newsbreak.gr/kosmos/439361/me-entoli-mpainten-to-pentagono-katerripse-agnostoy-taytotitas-antikeimeno-pano-apo-tin-alaska/

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 11 Φεβρουαρίου 2023 στις 12:22 π.μ.

Ναι μου είναι γνωστή αυτή η είδηση, είχα την πλήρης ειδοποίηση από την FAA..

https://prnt.sc/8GmfNB2oMnqn

Το αντικείμενο που καταρρίφθηκε ήταν περίπου στο μέγεθος ενός μικρού αυτοκινήτου. Δεν μοιάζει σε μέγεθος ή σχήμα με το μπαλόνι επιτήρησης.Στην θέση που πετούσε αυτό το "αντικείμενο" υπάρχουν ραντάρ προειδοποίησης των ΗΠΑ σε αυτήν την περιοχή. που είναι σημαντικά: ραντάρ μεγάλης εμβέλειας FPS-117 και μικρής εμβέλειας FPS-124.

Πολεμική ενέργεια εναντίων των ΗΠΑ ήταν.