ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΣΕ ΖΩΔΙΑ Η ΟΙΚΟ..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΣΕ ΖΩΔΙΑ Η ΟΙΚΟ..

♈ΚΡΙΟΙ ή 12ος οίκος
Ο Κρόνος στους Ιχθείς θα σας συνδέσει με το παρελθόν.. καρμική περίοδος να κλείσετε καρμικά χρέη να αφήσετε πίσω ότι σας βαραίνει.. να είστε υπομονετικοί.. τάσεις για απομόνωση.. θα ξεκαθαρίσετε ότι περιττό και να γίνετε πιο φιλάνθρωποι. Προσοχή στους κρυφούς εχθρούς. Μπορεί να είναι και άτομα από το περιβάλλον σας να κινούνται στο Παρασκήνιο και να ζηλεύουν. Εσείς κάνετε μία κατάδυση στο υποσυνείδητο για να διώξτε τα ψυχοσωματικά. Προσέξτε την υγειά σας σπάστε τις ψυχολογικές κρυσταλλώσεις μέσα σας.. τους φόβους.. τις ανασφάλειες κόντρα στις συμπεριφορές που συναντάτε και προετοιμάστε την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιό σας μαζί με τον Ποσειδώνα για νέες αρχές στη συνέχεια.
♉ΤΑΥΡΟΙ ή 11ος οίκος
Κουρασμένοι από ευθύνες.. από εκλείψεις από ανατροπές του Ουρανού πέρασαν σχεδόν όλα αυτά μαζί με τα τετράγωνα του Κρόνου από τον Υδροχόο και θα σας ανακουφίζει τώρα από τους Ιχθείς. Θα ξεκαθαρίσετε το φιλικό τομέα τοξικούς φίλους διώξτε..Θα βάλετε όρια βέβαια θα χαθούν φίλοι αλλά θα σβήσουν και παρεξηγήσεις.Αλλάζετε όνειρα στόχους.. θα οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια καλύτερα θα αναλάβετε κάποιες ευθύνες σε συλλογικό τομέα ή κλείνετε κάτι συλλογικά παρεΐστικα σε μία ομάδα μία φιλία. Θα υπάρχουν εναλλακτικές... συγχωρέστε όσους σας πίκραναν μπορεί το μέλλον ακόμα να σας φαίνεται βαρύ και απαισιόδοξο αλλά εαν έχετε επιμονή υπομονή πράγμα που είναι χαρακτηριστικό σας θα αλλάξετε τα δεδομένα και τις συνθήκες της ζωής σας. Όλα αυτά θα γίνουν σιγά-σιγά και θα βάλετε τάξη.
♊ΔΊΔΥΜΟΙ ή 10ος οίκος
Τετράγωνο για εσάς από τη νέα θέση του Κρόνου. Δεν ξέρω τι πρόγραμμα έχετε κάνει το προηγούμενο διάστημα τώρα ήρθε ο χρόνος να δείτε πως λειτουργεί. Βέβαια εσείς είχατε και τον Άρη στους Διδύμους και σας κούρασε.. να οπλιστείτε με υπομονή πειθαρχία.. Στο 10ο σας θα είναι τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Κρόνος και θα πρέπει να γίνετε αφεντικά του εαυτού σας.. να δουλέψετε για σας..να βάλετε όρια σε μία δουλειά να μη σκορπίζαστε. Πολύ κούραση αλλά θα φέρει και επαναπροσδιορισμό της εικόνας σας του εαυτού σας. Νέες δεσμεύσεις ευθύνες νέα καριέρα δοκιμασίες θα ξεβολευτείτε η αλήθεια Ίσως και νέος κύκλος σε σχέση με ανώτερους που θα παίξουν ρόλο στη ζωή σας Σίγουρα μέσα από κοινωνικές ευθύνες μια προαγωγή. Προσοχή στο γάμο σας Κάποιοι που δεν είναι ισχυροί κάτω από σαθρές βάσεις μπορεί να τους διαλύσει. Είναι αυστηρός με όλους και ειδικά αυτούς που κοροϊδεύουν τους άλλους. Επίσης θα φέρει κάποια λογοκρισία.
♋ΚΑΡΚΙΝΟΙ ή 4ος οίκος
Ο Κρόνος τώρα τρίγωνο μαζί σας.. πολλά θέλω.. αλλάζει η ενέργειά του. Θα απαντηθούν μεγάλα ερωτήματα ζωής.. στόχοι επαφές με το εξωτερικό με άτομα από μακριά.. ξεμπλοκαρειστε πληροφορίες γνώσεις μπορεί να ασχοληθείτε με νέες σπουδές με διδασκαλία. Ίσως απομακρυνθείτε από συγγενείς εξ αγχιστείας ίσως σας περιορίσει ταξίδια ή κάνετε ταξίδια για επαγγελματικούς και μόνο λόγους μία επιμόρφωση στη ζωή σας γενικά ή να κλείσει ένα κύκλο νομικών θεμάτων. Για δεύτερο γάμο είναι ευνοϊκός ευκαιρίες για όσους θέλουν. Μακριά σας λέω μόνο από συγγενείς νύφες κουνιάδους πεθερές εκεί πιέσεις και δεν ξέρω μέχρι πού είστε έτοιμοι να δώσετε ευκαιρίες συγχωρέσεις.
♌ΛΕΟΝΤΕΣ ή 8ος οίκος
Μετά τις δοκιμασίες σε σχέσεις από τον Υδροχόο τώρα έρχεται ο λογαριασμός τι απέμεινε από τις σχέσεις τι ζητάτε από τους άλλους για να νιώσετε ασφάλεια. Οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα... θέματα με χρήματα συζύγου.. με κληρονομιές... με το κράτος.. υποχρεώσεις δάνεια εάν έχετε... θα σας περιορίσουν θα σας ταλαιπωρήσουν δημόσιες υπηρεσίες. Ίσως κάποιο χειρουργείο που θα χρειαστεί.Διώξτε φόβους άγχος για το θάνατο. Η σεξουαλική ζωή θα είναι κάπως περιοριστική. Ψυχοθεραπεία για κάποιους ή ώρα για αποταμίευση... ο Κρόνος μπορεί να σας ζορίζει στα οικονομικά αλλά ευκαιρία να γεμίστε το πορτοφόλι γιατί δεν θα χαρίζετε τα χρήματά σας στους άλλους θα μαζευτεί η γενναιοδωρία σας.
 ♍ΠΑΡΘΈΝΟΙ..η 7ος οίκος
Είχατε απέναντι τον Ποσειδώνα και τώρα ο Κρόνος έρχεται και βάζει όρια στα όνειρα στον ρομαντισμό στην συντροφικότητα. Σε άλλο επίπεδο πλέον σχέσεις συνεργασίες και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του μέχρι το 2026. Θα φέρει πολλές αλλαγές κάποιοι θα έχουν απαιτήσεις από εσάς θα σας περιορίσουν στο χώρο του σπιτιού τον εργασιακό.. θα σας φορτώσουν ευθύνες Ακόμα και στις συνεργασίες εσείς θα αναλάβετε τα δύσκολα. Ένα άτομο κύρους ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας θα σας πιέσει για να οδηγηθείτε στην ωριμότητα. Θα περάσετε από αυτές τις ψυχολογικές και πρακτικές δοκιμασίες θα δουλέψετε σκληρά ότι σας ενθουσίαζε ως τώρα θα το δείτε με άλλο μάτι ίσως κάποιες εμμονές κάποια θέματα με δικαστήρια εχθρότητες με φανερούς εχθρούς πλέον και θα πάρουν αρκετό καιρό για να τα τελειώσετε. Εαν δουλέψετε σκληρά επαγγελματικές ευκαιρίες θα κρατήσουν για χρόνια.
♎ΖΥΓΟΊ..η 6ος οίκος
Νέα θέση για τον Κρόνο για σας με απαιτητική καθημερινότητα χωρίς ελεύθερο χρόνο δυσκολίες στον εργασιακό τομέα.. Ίσως εκρήξεις θυμού τσακωμοί πιέσεις με συναδέλφους. Υγεία διατροφή θα πρέπει να κόψετε κακές συνήθειες. Ευθύνες αν έχετε κάποιο ζωάκι.. Γενικά αλλάζετε πάρα πολλά στην καθημερινότητα και ίσως ακόμα και εκεί που θα εργάζεστε να αισθάνεστε μία ιδιαίτερη πίεση θα δουλεύετε σκληρά αλλά να μην πληρώνεστε ανάλογα. Ένα καλό αφήνει ο Κρόνος.. την επιβράβευση για αργότερα. Επίσης αδυνατίζει στον έκτο.
 ♏ΣΚΟΡΠΙΟΊ..η 5ος οίκος..
Εντάξει καλύτερη θέση από τον Κρόνο στον Υδροχόο. Για εσάς Θα σταθεροποιήσει τον έρωτά σας με υποχρεώσεις να πάρετε δεσμεύσεις αλλά θα περιορίσει λίγο τη διασκέδαση θα σας κόψει λίγο τη χαρά το παιχνίδι και θα πρέπει να αναλάβετε ευθύνες. Από μόνοι σας δεν θα θέλετε να βγαίνετε οριοθέτηση και σε σχέση με παιδιά οι γονείς ή κάποιοι θα γίνετε γονείς άρα θα έχει και άλλες υποχρεώσεις.
Ωριμότητα θέλει και ευθύνες μεθοδικότητα για να κατακτήσετε καινούργια σχέδια και πιο υπεύθυνοι να είστε στη ζωή σας.
♐ΤΟΞΟΤΕΣ.. Η 4ος οίκος..
Εσείς εκ φύσεως δεν θέλετε όρια τώρα ήρθε όμως ο Κρόνος να σας τα βάλει. Δεσμεύσεις στη βάση της ζωής σας στο χάρτη σας στην οικογένειά σας θέματα κληρονομικά ακίνητης περιουσίας θα τονιστούν θα υπάρξουν πιέσεις. Ίσως και με αυτούς που συγκάτοικοιτε ή κάποιοι μπορεί να παντρευτείτε αλλά να μην είναι τόσο η ζωή ωραία όπως την περιμένετε.. να αναλάβετε δύσκολες ευθύνες. Κάποιοι να έχετε αγοραπωλησίες η θέματα με τους γονείς σας. Ίσως θα φέρει και μία μετανάστευση στο εξωτερικό εάν θέλετε να φύγετε και να πάτε κάπου αλλού.Σίγουρα θα υπάρξουν αποστάσεις μπορεί να πάτε κάπου όπου να είστε μακριά από τα παιδιά σας από τα εγγόνια σας από τους γονείς σας ή να θέλετε να απομονωθείτε να αποφύγετε όλους τους υπόλοιπους. Προσοχή και ποιους φιλοξενείτε στο επόμενο διάστημα. 
♑ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ..η 3ος οίκος..
Ο κυβερνήτης σας πέρασε από το ζώδιό σας πέρασε από τον Υδροχόο και τώρα στους Ιχθείς φιλικά. Για την ώρα ξεκαθαρίσματα επικοινωνιακά εκεί θα μπουν τα όρια σας ο λόγος θα έχει έτσι έναν περιορισμό. Ειδικά εαν δουλεύετε στα social media ή στο διαδίκτυο νόμοι και κανόνες. Θέματα με το μεταφορικό σας μέσον αν είναι ειδικά παλιό θα πρέπει να το αλλάξετε. Γενικά αναγκαστικές μετακινήσεις λόγω δουλειάς ζητήματα με αδέρφια με σχέσεις δικών σας ανθρώπων με τους γείτονες που θα πρέπει να δείτε αλλιώς. Να μην είσαστε καχύποπτοι να μην είσαστε απαισιόδοξοι να μην κλονιστείτε μέσα σας κοιτάζοντας μονόφθαλμο. Θα σας Αναγκάσει όμως σε ταξίδια επαγγελματικά που θα φέρουν ωραία αποτελέσματα ή κάποιες σπουδές κάποια σεμινάρια. Προσοχή τι υπογράφεται Ποια έγγραφα Και τι δεσμευτικές συμφωνίες ή δώσετε υποσχέσεις που δεν θα καταφέρετε να κρατήσετε.
♒ΥΔΡΟΧΟΟΙ..Η 2ος οίκος
Υδροχόοι φεύγει ο Κρόνος πολύ σημαντικό σας ζόρισε.. σας πίεσε Ειδικά στα τετράγωνα του με τον Ουρανό. Η αξιολόγηση γίνεται τώρα.. θα δείτε το κέρδος αλλά το κέρδος μέσα από το χρόνο.Όσοι δούλεψαν σκληρά ανοίγετε το μέλλον προσοχή βέβαια.. Τα βάρη θα φύγουν από πάνω σας αλλά θα πάνε στο 2ο οικονομικές οι δεσμεύσεις.. αξίες θέμα σας του τι αξίζετε εσείς.. Η αυτοπεποίθησή σας λίγο πεσμένη αλλά ευκαιρία να ψάξεις τα ταλέντα σας ευκαιρία να προχωρήσετε σε άλλα σχέδια και πάλι όμως βάσει των οικονομικών σας. Θα υπάρξει κριτική από τους άλλους πάνω σας.. ίσως δεν σας αρέσει.. ένα άτομο κύρους ένας μέντορας ένας δάσκαλος ίσως σας πιέζει .Ο 2ος οίκος αφορά και το τι τρώμε τα διατροφικά μας θέλω Ίσως εκεί υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί τα υλικά αγαθά μες στο σπίτι η τροφοδοσία και προφανώς δίαιτα υγιεινή διατροφή εκεί λοιπόν θα κάνετε αλλαγές..Προφανώς θα αδυνατίσετε. 
 
♓ΙΧΘΕΙΣ.. Η 1ος οίκος..
Πέρασε ο Δίας από σας έφυγε δεν ξέρω τι σας έφερε αλλά σίγουρα ο Κρόνος έρχεται τώρα να τα σταθεροποιήσει. Θα αναλάβετε δέσμευση να βελτιώσετε τις σχέσεις σας..τον γάμο σας. Όσοι έχετε γερά θεμέλια θα τα κάνει ακόμα πιο γερά. Αν όμως έχετε βαλτώσει είναι σαθρά τα θεμέλια του γάμου σας ή μιας σχέσης μπορεί και να τη διαλύσει. Θα δείτε αλλιώς κάποια στοιχεία στην κοινωνία μας θα φύγετε έξω από τη φαντασία θα ωριμάσετε. Εσείς οι ίδιοι θα αναλάβετε ευθύνες θα βάλετε νέους στόχους θα παλέψετε με τον εαυτό σας και με τις δεσμεύσεις σας.Η αμοιβή έρχεται αργότερα ο Κρόνος θέλει χρόνο.. ότι δεν πάει καλά Θα περάσει από δοκιμασία και εσείς θα πρέπει να τον πληρώσετε να το τελειώσετε να το μετατρέψετε.. Δύο χρόνια θα είναι κούραση θα προσέχετε πολύ στην υγειά σας αφού ακουμπάει τον ήλιο σας , θέματα υγείας με δόντια με δέρμα με οστά μυοσκελετικό σύστημα Δώστε ιδιαίτερη προσοχή.. Εαν έχετε βέβαια πάρει κιλά όταν πέρασε ο Δίας τώρα ο Κρόνος συρρικνώνει θα τα χάσετε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: