ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Η Κίνα ετοιμάζεται μαλάκες .....και όχι για να παίξει τις κουμπάρες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας (ΚΚΚ) ψήφισε αθόρυβα τον Νόμο του για την Εφεδρική Στρατιωτική Υπηρεσία, ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ στις 3/1/2023. Όποιος είναι 18 ετών και άνω υποχρεούται να καταταγεί αφού προκηρυχθεί επιστράτευση εθνικής άμυνας.

Η ειδοποίηση, που φαίνεται παραπάνω, καθοδηγεί τους πολίτες της Κίνας :  "Μετά τη λήψη της ειδοποίησης κλήσης, οι έφεδροι πρέπει να παρουσιαστούν στον καθορισμένο χώρο την καθορισμένη ώρα σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Αφού το κράτος εκδώσει την εντολή κινητοποίησης, το εφεδρικό προσωπικό που δεν έχει λάβει η ειδοποίηση κλήσης δεν εγκαταλείπει τον εφεδρικό χώρο εγγραφής χωρίς την έγκριση των  στρατευμάτων και των οργάνων στρατιωτικής θητείας του εφεδρικού τόπου εγγραφής· εάν έχουν φύγει, επιστρέφουν αμέσως ή βρίσκονται σε ετοιμότητα στον ίδιο χώρο».

Το πλήρες κείμενο ΕΔΩ....

Οι γυναίκες πρέπει επίσης να υπηρετήσουν, εκτός από το χρονικό διάστημα της εγκυμοσύνης τους, την άδεια μητρότητας και τον θηλασμό. Ο συντομότερος χρόνος υπηρεσίας είναι 4 χρόνια.!!!

Οι απλοί έφεδροι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για απόλυση μετά τη συμπλήρωση των 30 ετών. Οι αξιωματικοί πρέπει να υπηρετήσουν μέχρι τα 45-60, ανάλογα με τους βαθμούς τους.

Σχολιασμός δικός μας : Αυτό σημαίνει πόλεμο χωρίς αμφιβολία σύντομα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετηθεί η οικονομία της χώρας σε πολεμικές βάσεις. Έχει δει κανείς από εσάς το μέγεθος του στρατού τους;; Μόνο ο γυναικείος στρατός της Κίνας έχει το μέγεθος του Αμερικανικού Στρατού, της Πολεμικής Αεροπορίας, των Πεζοναυτών, του Ναυτικού και της Aκτοφυλακής μαζί. 

Και ενώ η Κίνα ετοιμάζεται πολεμικά, οι χώρες της Δύσης τι κάνουν;;; Στέλνουν ΟΛΟΝ τον οπλισμό και τα στρατιωτικά αποθέματα στην Ουκρανία.!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι είπαμε είναι η Τουρκία για την Κίνα;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Τι είπαμε είναι η Τουρκία για την Κίνα;"

Tο πουτανάκι της .!!

Ανώνυμος είπε...

θα τους πλακώσουν στο στοματικό οι ΛΟΑΤΚΙ και δεν θα μπορούν να πάρουν τα πόδια τους οι Σίνες.
Σ'ότι αφορά την Τουρκία,1-2 χρόνια πριν ο κ.Αγάδης είχε πεί ότι ο Ερντο έκανε ένα ΤΑΙΠΕΔ με δημόσιες εταιρίες (τραίνα, ταχυδρομεία,κτλ)και έδωσε τις μετοχές στους απογόνους του Κομφούκιου για κάμποσα δις.
Και επειδή το άρθρο στο σεισμό τα σχόλια έγιναν μεγαλύτερα σε έκταση από το άρθρο, 3 σκέψεις
α) ο Μιζοτάκης είπε ότι πρέπει να υπάρξει €υρωπε'ι'κή πρωτοβουλία για βοήθεια (χτες διάβασα ότι δεν αφήνουν να πετάξουν εταιρίες με ανθρωπιστική βοήθεια λόγω €υρωπε'ι'κού εμπάργκο)
β) Είθε η Νέμεσις (ή η Ατις, μιλάμε για φράγμα, όχι άνθρωπο) να γκρεμίσει το φράγμα,όχι γιατί θέλω επιπλέον καταστροφή, αλλά για να ξεπλύνει την Υβριν των εκβιασμών εδώ και 15 χρόνια με τα νερά του Τίγρη και του Ευφράτη προς Συρία και Ιράκ
γ) μου κάνει αλγηνή εντύπωση που στα -όσα- μέσα έχω δεί (ελληνικά και BBC)τα θύματα Συρίας και Τουρκίας αναφέρονται συνολικά, λες και δεν είναι το μουνόπ@Ν@ που τους έκλεψαν , σκότωσαν και έκαναν σκλάβους όσους πήγαν στην Τουρκια, Σύριους
Αει σιχτήρ πχιά (να έκανα και γω μια χειρόνομία συμπάθειας με τουρκική λέξη)
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

:7 είπε...

https://kongming.net/novel/writings/wotg/2.php)
.. υπάρχει και η περίπτωση να μην προετοιμάζονται για πόλεμο αλλα για ενδεχόμενους μεγα σεισμούς.. κάπως πρέπει να προστατέψεις το αριθμητικό - πληθυσμιακό σου πλεονέκτημα. Δεν είναι σίγουροι ακόμα..πως θα μπορούσαν άλλωστε. Το αναπάντεχο μάλλον τους βαραίνει και προφανώς δεν είναι στην φιλοσοφία τους το @@ όλα