ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Αυτό ήταν η αρχή....για αργότερα θα γίνουν κεκαυμένη περιοχή.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έγινε λέει σεισμός στην Τουρκία 7,8 ρίχτερ....ταρακουνήθηκαν καλά. Τώρα θα καταλάβουν τι θα πάθουν από τον πόλεμο που έχουν αυτοί ξεκινήσει. Διότι ένας πόλεμος κρυφός ή φανερός έχει πάντα ΑΠΩΛΕΙΕΣ και όχι μόνο για την μια πλευρά.

Να θυμίσω ΕΔΩ τι γράφαμε όταν προειδοποιούσαμε τους μογγόλους να κάτσουν ήσυχοι και να μην παίζουν με τα "νεύρα" κάποιων οι οποίοι δεν φημίζονται για την...υπομονή τους.!!..." ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ 7,2 ...ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ αυτό θα πάρουν έτσι για αρχή. "

Κι όταν έρθει η ώρα να γίνει η αντεπίθεση και το ντου στα μεμέτια, δεν θα μείνουμε σε τίποτα χαρητομενιές τύπου προάσπισης συνόρων . Παίρνουμε πίσω ανατολική Θράκη και παράλια και δημιουργούμε μια ζώνη ασφάλειας βάθους 150 χλμ με την αιτιολογία της προστασίας μας .

Ο Αχιλλέας έχει πολλές τσατίλες μάγκες μου...και ναι μεν δεν γουστάρει τον πούστη Αγαμέμνων (ΝΑΤΟ) αλλά τα έχει πάρει κρανίο με τους μογγόλους που δεν σεβάστηκαν ούτε τους δύο νεκρούς πιλότους. ΚΕΚΑΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ θα γίνουν αλλά αυτήν την φορά σε μεγαλύτερη έκταση. Αυτό που τους έρχεται θα είναι τόσο δυνατό που δεν θα το ξεχάσουν ποτέ. 

Σχετικό και ΕΔΩ...τους είχαμε προειδοποιήσει πολλές φορές.Το Σύμπαν είπαμε είναι ένας μεγάλος κβαντικός υπολογιστής...σαν τον ελληνικό ανθρώπινο(;) εγκέφαλο.!!!  Συμπαντικές τριαδικότητες.

Το σκότος και πάλι θα κάνει τον περιοδικό κύκλο της ενέργειας του η αρχαία θυσία θα επιτελεσθεί το φως και πάλι θα νικήσει. Οι Δεκανοί του Σύμπαντος...είναι μαζί μας. 

Υ.Γ Ο μεγαλύτερος σεισμός στην Τουρκία μέχρι χθές ήταν το 1950 και ήταν μεγέθους 7,6 βαθμών και σημειώθηκε στις 17 Αυγούστου 1999. (Ο χθεσινός σεισμός ήταν μεγαλύτερος) . Πολλοί αναρωτιούνται γιατί αυτός ο σεισμός ήταν τόσο τρομακτικά ισχυρός και αισθητός σε μια τόσο μεγάλη περιοχή. Είναι επειδή συνέβη στη διασταύρωση δύο ΚΥΡΙΩΝ γραμμών ρήγματος.

Οι ειδικοί παρατηρούν τώρα ότι οι μετασεισμοί συμβαίνουν σε μια πολύ περίεργη ΕΥΡΥΤΕΡΗ περιοχή. Πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουν δει σε σεισμούς παρόμοιας κλίμακας παγκοσμίως.

Υπουργός Εσωτερικών Süleyman Soylu: Περάσαμε το 4ο επίπεδο συναγερμού στην Τουρκία.

Σημείωση: Το 4ο επίπεδο συναγερμού σημαίνει ότι ζητούν Διεθνή Βοήθεια, καθώς η ζημιά είναι μεγαλύτερη από αυτή που περίμεναν ή μπορούν να χειριστούν μόνοι τους .

2 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Βάζουμε στοίχημα ότι όλο αυτό θα επηρεάσει και τι κατασκευές και στον υπό ανέγερση από την Ρωσία πυρηνικό σταθμό στο Ακουγιου δυτικότερα.χα χα χα χα

Δεν παίζουμε ένα τζόκερ καλύτερα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Χρυσόστομεεεε!!!!
Κάποιοι εντός των τειχών,παρέδωσαν Αιγαίο,Θράκη,νησιά για συνεκμετάλλευση χωρίς να πέσει σφαίρα.
Το στράτευμα το έχουν στην κατηγορία των αναλώσιμων.
Εεε φτάνει ήρθε η ώρα να τα πάρουμε πίσω.
Οι Δεκανοί του σύμπαντος θα θέσουν τα πάντα στην σωστή λειτουργία.
Δεν τους λυπάμαι καθόλου δε μπορεί οι πιλότοι μας να χάνονται και αυτοί να χαίρονται.
Ας κλάψουν τα δικά τους παιδιά.

Μπορείς και καλύτερα,.. βάρα αλύπητα