ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ 7,2 ...ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ αυτό θα πάρουν έτσι για αρχή.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η έκρηξη σε σταθμό της ΔΕΗ δεν σημαίνει έναρξη πολέμου ; Δεν σημαίνει ότι από αύριο πρέπει να ξεκινήσει ο επαναπατρισμός των ισλαμιφασιστών κατά χιλιάδες ημερησίως και η ένταξή τους σε φυλακές μέχρι την ημέρα απέλασής τους ;
Φυσικά αυτοί το έκαναν . Ως αντίποινα για το Ακούγιου . "Αστοχία υλικού" ονόμασαν τη χθεσινή τρομοκρατική ενέργεια των ισλαμοφασιστών τουρκοπακιστανοσομαλών ως αντίποινα για το Ακούγιου.

Και να δεις που το χρηστοφορακοψωλόχυμα θα καταπιεί και την έκρηξη στο σταθμό της ΔΕΗ από ισλαμοφασίστες κατευθυνόμενους από τούρκους και αύριο θα μας πουν για ατύχημα, βλάβη , κ.τ.λ.

Για την έκρηξη στο Ακούγιου , μας άφησαν χωρίς ρεύμα την πρωτεύουσα μέσω των ισλαμοφασιστών εισβολέων , που μας στέλνουν . Απλά πράγματα . Όμως τους έχω νέα....ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ 7,2 ...ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ αυτό θα πάρουν έτσι για αρχή.

Κι όταν έρθει η ώρα να γίνει η αντεπίθεση και το ντου στα μεμέτια, μην μείνουμε σε τίποτα χαρητομενιές τύπου προάσπισης συνόρων . Παίρνουμε πίσω ανατολική Θράκη και παράλια και δημιουργούμε μια ζώνη ασφάλειας βάθους 150 χλμ με την αιτιολογία της προστασίας μας .

6 σχόλια:

Μμ. είπε...



Τους Τούρκους εξωτερικού τους έχομε για πρόγευμα,
κι αυτούς του εσωτερικού για νικητήριο γεύμα.
Μόνο τους βουλευτάς ίσως θα χρειασθώμεν
ολίγον χρόνον να χωνέψωμεν (αχώνευτοι γαρ)
και τους δημοσιοψευδογράφους μέχρι
σαν τον Βλαντ να παλουκώσωμεν.

Κων/πολις ελευθερωμένη
μόνο η ισοπεδωμένη.
(Με 17,2 Σεισμίχτερ!)
Χω, χω!


ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Λύκαστρε καλησπέρα...
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες φίλε... Ο καταυλισμός Λαθρομεταναστών είναι εκεί κοντά. Όταν διάβαζα εκείνες τις ώρες ότι έμπαιναν στο σκοτάδι η μία μετά την άλλη τόσες πολλές περιοχές της χώρας είπα, μάλλον ετοιμάζονται για ξεσηκωμό... Όταν είδα το βίντεο την επομένη, εγώ είδα μια τεράστια φωτιά και νόμιζα ότι καιγόντουσαν όλες οι εγκαταστάσεις... είναι δυνατόν να έχει τόσο μεγάλη έκταση φωτιάς ένας μετασχηματιστής ;;; όσο μεγάλος κι αν είναι...Όχι ότι θα πιστέψουμε το σύστημα... ότι και να μας πει...

kakos04 είπε...

Καλημέρα , και εγώ χτες είχα την ίδια εντύπωση , ότι ξεκινούν επιθέσεις . Το να πέσει το ρεύμα στην μισή χώρα μόνο τυχαίο δεν είναι , και σίγουρα όχι βλάβη. Οι Τούρκοι εσωτερικού είχαν φέρει τούρκικη εταιρεία να κάνει έργα στον ΔΕΔΔΗΕ , στην μισή Ελλάδα και κανείες δεν διαμαρτηρύθηκε , μαζί με τον ΟΤΕ και η ΔΕΗ πρέπει να ξαναγίνει Ελληνική για ασφάλεια . Αστοχία υλικού και καλά .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Επιθέσεις όχι ακόμα φίλε Νικόλα..βλέπεις δεν θέλουν να μας "ξυπνήσουν" ακόμα.!! Απλά αντίποινα ήταν...για την καταστροφή που έπαθαν στο Ακόγιου. Μαύρο φίδι που τους έφαγε όμως.....αυτό που τους έρχεται θα είναι τόσο δυνατό που δεν θα το ξεχάσουν ποτέ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ξέχασα...είδες τι ωραία που ακούγεται και "δένει" το ...Τούρκοι εσωτερικού.!!! Πρώτος την ξεκίνησα αυτήν την έκφραση και σε λίγο θα το λέει όλη η Ελλάδα. χα χα χα

Μμ. είπε...



Και το ¨Γερμανοί εσωτερικού¨ μη λάθης Λύκαστρε, και το ¨ΤουρκοΓερμανοί εσωτερικού!¨