ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Μπιλ Γκέιτς: Τα εύπορα κράτη να καταναλώνουν 100% συνθετικό κρέας.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τι κάθαρμα είναι αυτό; γιατί δεν ψοφάει να ξεβρωμίσει πραγματικά ο πλανήτης; Για όσους δεν θέλουν συνθετικό κρέας... υπάρχουν και τα έντομα... έχουν οι κίτρινοι κάτι συνταγές...οου μούρλια.!

Ο Μπιλ Γκέιτς δίνει συμβουλές για τη διατροφή για να μην επιβαρύνεται το περιβάλλον – Θεωρεί ότι το συνθετικό κρέας προσφέρεται για τις πλούσιες χώρες

«Να καταναλώνουμε 100% συνθετικό κρέας προκειμένου να μειωθούν οι εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου που οδηγούν στην κλιματική αλλαγή». Αυτή είναι η συμβουλή του Αμερικανού γκουρού της Πληροφορικής, Μπιλ Γκέιτς.

Η συμβουλή του αφορά μόνο τις πλούσιες χώρες , όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΜΙΤ Τechnology Review». «Δεν νομίζω ότι οι φτωχότερες χώρες θα τρώνε συνθετικό βόειο κρέας. Νομίζω ότι όλες οι πλούσιες χώρες πρέπει να προσανατολιστούν στο 100% συνθετικό βόειο κρέας»…
Ο Μπιλ Γκέιτς υποστήριξε ότι μπορούμε να συνηθίσουμε στην διαφορά γεύσης. «(Το συνθετικό κρέας) θα έχει ακόμη καλύτερη γεύση με την πάροδο του χρόνου,» όπως είπε. «Μια διατροφή βασισμένη σε πρωτεΐνη, θα βοηθήσει στην καταπολέμηση των εκπομπών μεθανίου που παράγει η κτηνοτροφία», εξήγησε ο ιδρυτής της Microsoft ενώ έκανε αναφορά σε μεγάλες εταιρείες που προσφέρουν ήδη μπέργκερ από συνθετικό κρέας.

Το συνθετικό κρέας δεν προϋποθέτει σφαγή ζώων

Έρευνα που δημοσιοποιήθηκε τον Ιούλιο δείχνει πως η συγκέντρωση μεθανίου στην ατμόσφαιρα αυξήθηκε με τεράστιους ρυθμούς μεταξύ των ετών 2000 και 2017 με τους επιστήμονες να εκτιμούν ότι έως το τέλος του αιώνα θα αυξηθεί η θερμοκρασία στον πλανήτη κατά τέσσερις Βαθμούς Κελσίου.

Το συνθετικό κρέας, που παράγεται από in vitro καλλιέργειες ζωικών κυττάρων και δεν προϋποθέτει σφαγή ζώων, είναι η πρόταση του Γκέιτς στη διατροφή των πολιτών εύπορων κρατών.

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

Μμ. είπε...



Αυθεντικά σκατά στα συνθετικά μούτρα σου, ερπετοσυμμορίτη!
Να σε χαίρεται η σκατοράτσα σου.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Βηγκαν χαμπουρκεραδικο θα ανοιξει τωρα???

Ο αντιστοιχος Αδωνις της παγκοσμιοποιησης....
Και αυτος κατι πουλαγε και κατεληξε ρυθμιστης των ζωων (διπλη εννοια)!!) μας....
Παραξενο που ολοι οι δις-ουχοι του συστηματος ξεκινανε απο ενα γκαραζ....

μηπως το ιδιο κολλημενο σεναριο το γραφουν ....οι αφανεις!!!

χιχιχιχιχ...!!!

Γουελκαμ του δε λαντ οφ δε φριι.....


ΥΓ-- σε λιγο ακου και τον ΗΛΟΝ να κανει φραντζαιζ ντελιβερυ μεταλλαγμενες πιτσες στον Αρη με τα κεντρικα στον Κρονο διαμεσου φουλ υβριδικου διαστημοπλοιου!!!


χιχιχιχιχ!!!!!

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Αν παρ'ελπιδα γινουμε ευπορο κρατος... να το δουμε.

Προς το παρον πιασε μια παιδακια αρνισια και μια μπυρα ...κ.Γατες !!

Γουοντ φραιις γουιθ δατ...???

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρες φίλε Ρόκκο...τις πατάτες και την μπύρα θα τις απολαύσω δεόντως...τα αρνίσια παιδάκια σου τα χαρίζω χα χα χα προτιμώ το κρέας λίγο πιο "εξωτικό" χι χι χι.
Έχω κάτι θεσπέσιες μπριζόλες από Γκοντζίλα ,στο μαγκάλι γίνονται θεϊκές. Και για κυρίως πιάτο...κρέας Μπουλοτάρανδου στιφάδο ...να γλείφεις και τα δαχτυλικά σου αποτυπώματα.!!