ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Αυτά γράφει το τσογλάνι των ΗΠΑ ο τύπος που υπηρέτησε στον αμερικάνικο στρατό , αυτός που φυτεύτηκε από την πρεσβεία για να στήσει το ELIAMEP.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτά γράφει το τσογλάνι των ΗΠΑ ο τύπος που υπηρέτησε στον αμερικάνικο στρατό , αυτός που φυτεύτηκε από την πρεσβεία για να στήσει το ELIAMEP..οι ψυχολογικές επιχειρήσεις συνεχίζονται με σκοπό την μη αποτίναξη του φοβικού συνδρόμου από την αθηναϊκή πολιτική τάξη.

Το κάθε λαμόγιο κάνει και λέει ότι θέλει ατιμώρητα.!! Ένα μπουρδέλο είμαστε  χωρίς αρχή και τέλος. Βρωμιάρηδες, απατεώνες, παραδόπιστοι, ρουφιάνοι, ανώμαλοι, αιμομίκτες, ανθέλληνες. ένας συρφετός που προσποιείται ότι δεν ξέρει τι γίνεται στο διπλανό σπίτι , και δεν τον νοιάζει ούτε ο γείτονας αλλά ούτε και η χώρα μόνο η πάρτη του.

Μερικοί κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ακόμα και γι αυτά που γίνονται μέσα στο δικό τους. Ό,τι καλό υπάρχει σ’ αυτή τη χώρα, αλλοιώνεται, καταδιώκεται, εκπορνεύεται, εξανδραποδίζεται.

Όποιος θέλει να ξεβρωμίσει την Κόπρο του Αυγεία θα πρέπει να πάρει κεφάλια. Όχι όμως τα κεφάλια τίποτε κακομοίρηδων που είναι τα τελευταία γρανάζια του συστήματος,  αλλά κεφάλια από την κορυφή της βρωμερής πυραμίδας του κατεστημένου. Τα κομμένα κεφάλια από τα λαμόγια που βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία ,που θα κατρακυλάνε και θα λερώνουν με αίμα τον τόπο τριγύρω , είναι το αποτελεσματικότερο και το πιο πειστικό δίδαγμα και αποτροπή για όλους.


Τέτοια είναι η αφασία στο Μαξίμου που θα καταλάβουν οι Τούρκοι καμμιά βραχονησίδα και αυτοί θα λένε ακόμα το παραμύθι "δεν θα πέσουμε στην παγίδα της Άγκυρας,δεν θα μας σύρουν εκεί που θέλουν". Είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ σκάφος του λιμενικού καλεί μέσω ασυρμάτου το Τσεσμέ να αποχωρήσει!!! Φτάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε τους μογγόλους να αποχωρήσουν από την καρδιά του Αιγαίου,αυτούς που την δεκαετία του '80 πήγαιναν τοίχο τοίχο στα μικρασιατικά παράλια!!!

3 σχόλια:

Μμ. είπε...


ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΎΡΙ
ΚΑΙ ΠΑΛΟΎΚΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ
ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ


Πουτανογιοί,
μην σπρώχνεστε
βρωμάτε ΣΙΧΑΜΕΠ
και εκδηλώνεστε!

Τουρκοραγιά Βερέμη
η γλώσσα σου ακροβατεί
κι ο τρύπιος κώλος σου τρέμει

Τον Τούρκο στην Μεγίστη περιμένει
50.000 Μόγγολα ξεπατωμένοι
πνιγμένοι απ' το σκατό τους
και φαρμακωμένοι.

Εμείς οι ανένδοτοι Έλληνες
να ξέρεις τούτο.
Πριν ξεκινήσωμε Ανατολή
θα ξεπαστρέψωμε οριστικά,
δεν θ' αφήσωμε
στα νώτα μας φυσικά
όπως ο Μέγας Αλέξανδρος τότε
Θηβαίους μηδίσαντες για μαγιά
του Σκάι την γενιτσαροφωλιά.

Τί Κωνσταντινούπολι, κι αγιαΣοφιά,
δεν σταματάμε εκεί πια,
αμπάριζα θα πάρουμε
την Τουρκιά κυνηγώντα
σαν του Διονύσου τα παρελθόντα
τα μυθικά χρόνια εκείνα
προελαύνοντας μέχρι Κίνα.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

https://www.onomatologio.gr/%CE%95%CF%80%CF%8E%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1/%CE%92%CE%B5%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%92%CE%B5%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B7

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ σωστά φίλε Ρόκκο...μόνο μια μικρή διορθωσούλα το όνομα του βγαίνει από την τουρκική verem που σημαίνει φυματίωση...στα αραβικά η λέξη είναι waram που σημαίνει πρήξιμο...δηλαδή μας τα έπρηξε και μας τα έκανε τσουρέκια με αυτές τις αθλιότητες που λέει.

Τουρκόσπορος με λίγα λόγια.