ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

“Το ΤΣΕΣΜΕ στο Αιγαίο κι εμείς κυνηγάμε πεταλούδες”! Δρ Γιώργος Φίλης

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αντί να κυνηγήσουν τους Τούρκους στο Αιγαίο,κυνηγούν τον Στέφανο Χίο και όσους ασκούν δριμεία κριτική για τα αίσχη τους..αυτή είναι η αλήθεια. Όσοι θεωρούν πως τα κυκλώματα παιδεραστίας δεν είναι τόσο σοβαρά όσο οι τουρκικές προκλήσεις κάνουν μεγάλο λάθος. "Και τούτο δει ποιήσαι κάκείνο μη άφιέναι".Η προστασία των ανήλικων παιδιών που αποτελούν το μέλλον ενός Έθνους είναι αδιαπραγμάτευτο ιδανικό,χωρίς αυτό ούτε κοινωνία ούτε πολιτισμός,ούτε εθνική άμυνα μπορεί να στηθεί. Αν σήμερα υποχωρούμε άτακτα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις οφείλεται στην σάπια κοινωνία που όλοι μας,αφήσαμε δυστυχώς να δημιουργηθεί.

Οξύς στην κριτική του για την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων ο Διδάκτωρ Γεωπολιτικής Γιώργος Φίλης που μίλησε στον Focus FM και την εκπομπή “Σχολιάζοντας την επικαιρότητα” με τη Δέσποινα Μποτίτση.

«Εμείς κυνηγάμε πεταλούδες… πρέπει να βγει ο στόλος απέναντι στο Τσεσμέ», δήλωσε.

«Αυτοεξευτελισμό» για τη χώρα μας χαρακτήρισε αυτό που συμβαίνει με το πλοίο «Τσεσμέ» του τουρκικού πολεμικού ναυτικού που κάνει ανενόχλητο “έρευνες” στο Αιγαίο Πέλαγος.

Ο κ. Φίλης τόνισε ότι η Ελλάδα δεν θα πρέπει να συνεχίσει τις λεγόμενες “διερευνητικές επαφές” και παράλληλα θα πρέπει να βγεί ο Ελληνικός πολεμικός στόλος απέναντι στο τουρκικό πλοίο. «Εμείς κυνηγάμε πεταλούδες» τόνισε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στους χειρισμούς της Κυβέρνησης.

ΠΗΓΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: