ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Μάλλον ο Κούλης την φυσάει την...τρομπέτα.! Η φάβα Λιγνάδη.... έχει λάκο..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μητσοτάκης στην ΠτΔ αναφορικά με τον παιδεραστή Λιγνάδη : "Είμαι βαθύτατα ευαισθητοποιημένος σε θέματα σεξουαλικής κακοποίησης και ειδικότερα παιδεραστίας. Είμαι πατέρας δύο παιδιών."
Κυριάκο μου άλλα έλεγες στον Γεωργιάδη. "Κάτσε για λίγο στην άκρη και μετά όλα θα έχουν ξεχαστεί" τον συμβούλευσες.

Μάρτυρες υπεράσπισης του Νίκου Γεωργιάδη η Μισέλ Ασημακόπουλου και ο Κυρανάκης. Πρωτόδικα καταδικάστηκε το ΤΕΡΑΣ, αλλά το Εφετείο όλως τυχαίως καθυστέρησε και το κακούργημα παραγράφηκε. Κάτι που δεν είναι γνωστό για τον παιδεραστή Γεωργιάδη είναι ότι πριν αναλάβει δράση στην Μολδαβία με διπλωματικό διαβατήριο που του έδωσε η Ντόρα, ήταν Πρόεδρος του Deree College. To Αμερικάνικο Συμβούλιο, τον έδιωξε κακήν κακώς γιατί.....Και τώρα βγαίνει η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ η Μενδώνη και λέει ότι τους ξεγέλασε.!!

Η Μενδώνη κοιτούσε τον Κούλη...που κοιτούσε τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε τη Παπασταύρου που μιλούσε με την Πετροβασίλη. Πόσο ΤΥΧΑΙΟ να είναι το γεγονός ότι δύο άτομα από αυτά που επέλεξε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κολλητοί του κατηγορούνται για παιδεραστία;;; Μια ελληνική παροιμία λέει " δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι".!!! 

Συμπέρασμα : Μάλλον ο Κυριάκος  τον πίνει το γλάρο .!!Λέτε να την ζουλάει την οδοντόκρεμα;; Να το γυαλίζει το πόμολο;;; Να το τυλίγει ο πούρο;;;; Να τη τινάζει τη κουβέρτα...να το χτενίζει το γκαζόν...να τη στίβει τη λεμονόκουπα;;;Να το σκαμπιλίζει το δελφίνι;; Να το πηγαίνει το γράμμα;;; Να τη πίνει τη γκαζόζα..;; Να τη φυσάει τη τρομπέτα.;; Να τη καρφώνει τη βελόνα.;; Να τη στρώνει τη μοκέτα;; Να το σφυρίζει το σίγμα;; Να τη μασάει τη λακέρδα;; 

 Η φάβα Λιγνάδη.... έχει λάκο.. 

Αλίμονο στον Ελληνικό Πολιτισμό, αλίμονο στη νέα γενιά καλλιτεχνών, αν δεν μπορέσουν να αποκαθάρουν τον χώρο από τα κακοποιά στοιχεία. Αλίμονο αν συμβιβαστούν με το προφανές ζοφερό κατεστημένο. Αν δεν επιβάλουν τα αξιακά πρότυπα, που τους αξίζουν.. 
Η βαρύτητα των ανακαλυφθέντων εγκλημάτων και κυρίως η πρωτοφανής ανηθικότητα, απαιτούν κάθαρση. Αντ'αυτου η στάση της αρμοδίας Υπουργού, η αρχική προστατευτικότητα προς τον Λιγνάδη , η ολιγωρία και εν τέλει η δήλωση άγνοιας, αποτελεί ύβρη.

Πρωθυπουργός που δεν έχει την ευφυΐα και το σθένος να παραιτήσει εγκαίρως τοξικούς υπουργούς, είναι καταδικασμένος να εισπράξει ο ίδιος την ηθική απαξία των πράξεων ή παραλήψεων τους. Να επωμισθεί ο ίδιος το σύνολο των ευθυνών και την οργή των πολιτών.

2 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Λύκαστρε καλησπέρα...
Έχεις δίκιο σε όλα... σήμερα ο Χίος στο ΜΑΚΕΛΙΟ (ΠΡΩΤΟΣΈΛΙΔΟ) λέει ότι στα όργια του Λιγνάδη ήταν παρόν και κράταγε φανάρι... η Μαρέβα... Καταλαβαίνεις τι γίνεται. Με δυο λόγια στην Κυβέρνηση γίνεται της Μενδώνη, ή του Λιγνάδη...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα ΝΙΚΟ 56 φυσικά και καταλαβαίνω απόλυτα τι γίνεται. Και το έχω πει πολλές φορές ότι το Κούλη είναι ντιγκιντάγκας, και κουνιστός. Έχω γράψει όμως και αρκετές φορές ότι αυτός που θα κυβερνά το 2021-2022 θα γραφτεί στις μαύρες σελίδες της ιστορίας. Για ποιόν νομίζεις το έλεγα;;
Μετά τον Chipra πίστευα ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει χειρότερος Πρωθυπουργός....λάθος ...ο Chipras είναι "αγγελούδι" μπροστά σε αυτόν τον Εφιάλτη.!!