ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Με εντολή Μητσοτάκη, η «Μήδεια» η χειρότερη κακοκαιρία της χιλιετίας.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ακόμα δεν έχω καταλάβει... γιατί ονόμασαν την κακοκαιρία Μήδεια... κι όχι Μωυσής;;  Γιά κακή μας τύχη....η χώρα έχει πέσει στα νύχια μιας ανίκανης και άθλιας συμμορίας.

Τη «Μήδεια» μην την υποτιμάς. Είναι η δριμύτερη κακοκαιρία αν όχι των τελευταίων δέκα αιώνων, τουλάχιστον του 21ου.

Οι λιακάδες και τα τρία χιλιοστά χιόνια δεν πρέπει να μας ξεγελάνε εμάς τους ξύπνιους και πάντοτε υποψιασμένους, Πλεμπαίοι μου. Εμείς πρέπει να προσέχουμε πολύ, διότι τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν.

Η Μήδεια είναι η χειρότερη κακοκαιρία του αιώνα. Ποιου αιώνα; Της χιλιετίας.

 

 

Γελάτε; Γ ε λ ά τ ε; Γελᾷ δ’ ὁ μωρός, κἄν τι μὴ γέλοιον ᾖ.

Γιατί γελάτε, κύριοι; ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ;

 

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 4 το απόγευμα σήμερα για να μη γλιστρήσουμε

Αν θέλετε να ξέρετε, η Μήδεια, παρεκτός του ότι θα προκαλέσει λιμούς, λοιμούς, σεισμούς, καταποντισμούς και θα φέρει και τον Αρμαγεδδώνα, θα αυξήσει ραγδαία και τα κρούσματα κορωνοϊού, θα πολλαπλασιάσει τους θανάτους, θα ελαττώσει την επίδραση του εμβολίου και γενικά θα φέρει ένα νέο, ακόμη πιο σκληρό λοκντάουν. Το λένε όλοι. Δεν το λέω εγώ. Όλοι το λένε.


Η Μήδεια είναι η χειρότερη κακοκαιρία του αιώνα. Ποιου αιώνα; Της χιλιετίας.

Γελάτε; Γ ε λ ά τ ε; Γελᾷ δ’ ὁ μωρός, κἄν τι μὴ γέλοιον ᾖ.

Γιατί γελάτε, κύριοι; ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ;

Μέχρι στιγμής πάντως να σημειώσουμε ότι η εθνική μας είναι κλειστή και μαζί με αυτή και τα εθνικά μας διόδια. Τα εθνικά μας διόδια ωστόσο, σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, μπορείτε να τα πληρώσετε ηλεκτρονικά, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Επίσης, κάτι άλλο πολύ σημαντικό, για να μην το ξεχάσω:

Όταν ΓΕΝΙΚΑ εν μέσω χιονιά (ακόμη και αν αυτός είναι… Μήδεια) επιθυμούμε να παραγγείλουμε ντελίβερι (και γιατί όχι; ποιος θα μας το απαγορεύσει;), να είμαστε πονόψυχοι, να σκύβουμε με αγάπη πάνω στον άνθρωπο, στο δουλικό, στο παιδί με το μηχανάκι.

Καλό είναι λοιπόν να δίνουμε στον διανομέα μας ΔΙΠΛΟ και ΤΡΙΠΛΟ μπουρμπουάρ, ώστε να διαθέτει τουλάχιστον προκαταβολικά τα έξοδα ταφής. Να μην πηγαίνει άθαφτος. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον εγώ ως Αύγουστος Μπλανκί. Δεν ξέρω και σίγουρα. Αν φάω πολύ κράξιμο, θα το αποσύρω – δεν χαλάω εγώ τη μακρόχρονη φήμη μου για ένα ποστ.

Κατά τα άλλα, το Σατιρικό μας Πρακτορείο Ειδήσεων σας συνιστά, όπως προείπαμε, να είστε σε εγρήγορση και να μη βγαίνετε καθόλου έξω (παρά μόνο με ειδικά γυαλιά ηλίου).

 

Ταμπούρια, τώρα.#χιονι #σκαι_ξεφτιλες pic.twitter.com/UjN22zsqDe

Το είπαμε: Μη σας ξεγελά η λιακάδα και τα ελάχιστα χιλιοστά χιονιού. Η Μήδεια καραδοκεί. Η Μήδεια παραμονεύει – για να «φάει» ξανά τα παιδιά της.

Το είπε ο ΣΚΑΪ, το λένε όλα τα ΜΜΕ. Η Μήδεια είναι η χειρότερη κακοκαιρία της χιλιετίας – με εντολή Μητσοτάκη.

Δεν το λέω εγώ. Όλοι το λένε. Κι αφού το λένε όλοι, έτσι θα είναι.

Προσοχή λοιπόν, Πλεμπαίοι μου. Κίνδυνος-θάνατος. Μη βγαίνετε απ’ το σπίτι. Ή κάντε λίγη υπομονή, τέλος πάντων, μέχρι τον Ιούνιο (και για άλλους από τον Μάρτιο), οπότε δεν θα έχετε πια σπίτι και ως εκ τούτου δεν θα χρειάζεται και να ανησυχείτε.


 ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε άνθρωπε, δεν έχεις καθόλου μυαλό στο κεφάλι σου; Αναφέρεις κάθε τρείς και λίγο ελαφρά τη καρδία αυτό το επίθετο, που αρχίζει από Μητσο- και τελειώνει σε -τάκης. Δε φοβάσαι μήπως στουκάρει κανένα Boeing (άντε, και Airbus) απάνω στην πολυκατοικία που μένεις; Πάει, τότε και το Πυλωτή Καφέ, πάνε κι όλα!

Υγ: Πολύ πετυχημένη κακία, του Λαζόπουλου νομίζω: Το "Μητσ..." δεν είναι επίθετο, είναι επάγγελμα!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 15 Φεβρουαρίου 2021 - 9:00 μ.μ

Όχι δεν φοβάμαι...κάνω ομοιοπαθητική στον αρχιγκαντέμη.!! χα χα χα χα χα Γιατί τι είναι η ομοιοπαθητική;;; Βγαίνει από τις λέξεις "όμοιον" και "πάθος" δηλαδή «τα όμοια θεραπεύονται με τα όμοια», σύμφωνα με το οποίο η θεραπεία μιας ασθένειας ή γκαντεμιάς μπορεί να επιτευχθεί με χρήση τον ίδιων των G-waves (gademo waves)...του τα γυρίζω πίσω.!! χαχαχαχα

Αυτός πρέπει να φοβάται εμένα.

Οι λύκοι κάνουν υπομονή.
Οι λύκοι είναι αγαπημένοι.
Οι λύκοι φροντίζουν ο ένας τον άλλον.

Να είστε σαν τους λύκους