ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η φωτογραφία της προδοσίας.Μετά το OrucReis που μόνο στο λιμάνι υου Καστελλόριζου δεν μπήκε,το Τσεσμέ στην φώτο δυτικά της Λήμνου,ορατό δια γυμνού οφθαλμού.Κάποτε για να μην κατορθώσουν αυτό ακριβώς οι τούρκοι , φτάσαμε στα πρόθυρα πολέμου.Σήμερα άπαντες ένστολοι και μη εξαφανισμένοι.

Και τι ανακούφιση για τους κηφήνες που κατοικούν στην χώρα των Ελλήνων το ΓΕΕΘΑ μας ενημερώνει με Non Paper πως κανένα ελληνικό αεροσκάφος δεν πλησίασε το Τσεσμέ..κανείς δεν το ενόχλησε,συνεχίζει με γαλήνη και ηρεμία την αποστολή του.!!!

Παρασιτισμός, διαφθορά, πολυνομία/ανομία, γήρανση, συντεχνιασμός, σεξοκεντρισμός, βία, επιδίωξη γρήγορου πλουτισμού, κυνισμός, αρχαιοπληξία, επαρχιωτισμός, κομματοκρατία, έλλειψη αισθήματος προσωπικής και συλλογικής αποστολής και νοήματος..παρακμή..όψεις της σύγχρονης Ελλάδας.

Από τα ψευδογκλαμουράτα μπαρ του Κολωνακίου και τις κατουρημένες γειτονιές των Εξαρχείων δεν φτιάχνεις όραμα για την χώρα...επαρχιώτικη αυτοαναφορικότητα και εγκλωβισμός. Για να πάει μπροστά αυτή η χώρα χρειάζεται...ΟΡΑΜΑ. Αλλά οι μεγάλες κοινωνικοπολιτικές αλλαγές σε μια κοινωνία προϋποθέτουν και αλλαγές στη νοοτροπία..

Δεν θέλω να γίνομαι μάντης κακών...όμως, στην Άγκυρα ακούγεται ότι το τουρκικό καθεστώς θα επιχειρήσει να ενσωματώσει τα κατεχόμενα της Κύπρου και να καταλάβει το Καστελόριζο...Η ελληνική κοινή γνώμη και ο κρατικός μηχανισμός θα πρέπει να προετοιμάζονται για ισχυρότατη αποτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: