ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Σαν χώρα έχουμε "κάψει" ασφάλεια.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μόνο την δήλωση "δεν μπορεί να παραταθεί άλλο η καταβολή τελών κυκλοφορίας γιατί δεν θα μπορούν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις" να αναλύσει κάποιος, φτάνει για να οσμιστεί τι επακολουθεί. Α, και ο Στουρνάρας μας ενημέρωσε ότι «Οι ελληνικές τράπεζες εμφανίζουν έλλειμμα άνω των 10 δισ. ευρώ σε σχέση με τις λεγόμενες Ελάχιστες Απαιτήσεις Ιδίων Κεφαλαίων και Επιλέξιμων Υποχρεώσεων (MREL), το οποίο υποχρεούνται να καλύψουν εντός των επόμενων τεσσάρων πέντε ετών». Καλή όρεξη είπαμε; Δεν είπαμε.
Έ ρε γλέντια 🙂
Σε άλλες ειδήσεις τώρα . Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτό το τριτοκοσμικό υποσαχάριο στην ουσία κράτος που πολλοί θέλουν να πιστεύουν ότι είναι ευρωπαϊκό και εκπολιτισμένο.
Μπορεί κάποτε οι Έλληνες να δώσαμε τα φώτα μας στην ανθρωπότητα, αλλά πλέον έχουμε "κάψει ασφάλεια" ...Πιστεύετε ότι άνθρωποι που ανέχονται και προωθούν ως προσωπικές επιλογές με απευθείας αναθέσεις δημοσίου συμφέροντος άτομα που κακοποιούν σεξουαλικά ακόμα και ανηλίκους έχουν κάποιον ηθικό ενδοιασμό να βάλουν χέρι στα δημόσια ταμεία ή κai στον κ@λ@ σας;

σημ. Την παρακάτω φωτο θα την βάζω συχνά σε αναρτήσεις γιατί συνδυάζει: επαίτη, σανοφάγο και κερατά 3 σε 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: