ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΠΡΟ-ΙΜΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ...ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. (Ανανεώθηκε)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μπορεί ο κάτοικος της χώρας να έχει μνήμη χρυσόψαρου και να μην θυμάται τίποτε, υπάρχουν όμως και αυτοί που θυμούνται τα πάντα.! Ας ξαναθυμίσουμε κάποια πράγματα , διότι ο λαός που ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. Carma is a bitch.

Είχε προηγηθεί η τουρκική εισβολή στην Κύπρο ,και όμως οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ έδωσαν κρίσιμο εξοπλισμό για να κάνουν οι τούρκοι σεισμικές έρευνες στο Αιγαίο.. "Το 1975, η κυβέρνηση Ετζεβίτ, αποφάσισε να μετασκευάσει το ΧΟΡΑ, για να διενεργήσει σεισμικές έρευνες. Μηχανήματα και ανταλλακτικά αξίας 6,5 εκ. λιρών, εισήχθησαν από τις Η.Π.Α. για να επισκευασθεί το πλοίο...""... Το πλοίο έγερνε κατά 3 μοίρες (!), λόγω των τεράστιων μηχανημάτων που τοποθέτησαν για ενίσχυσή του Αμερικανοί τεχνικοί...""(ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΔΑ, «ΠΡΟ-ΜΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ», Εκδόσεις Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ, 2018).

Συγκλονιστικές στιγμές.... μόνο με Κυριάκο! Και όμως... τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα!

«Δεν θα εκχωρήσω το Αιγαίο σε κανένα. Το μισό Αιγαίο ανήκει σε μας. Αυτό θα πρέπει να το μάθει όλος ο κόσμος. Δεν έχομε την πρόθεση να νεωτερίσουμε σε θέματα εξωτερικής πολιτικής. Εάν η τιμή και τα ενδιαφέροντα του τουρκικού έθνους γίνουν αντικείμενο επιθέσεως θα συντρίψουμε το κεφάλι του εχθρού».

Αυτά έλεγε ο τούρκος  πρωθυπουργός Σαντί Ιρμάκ «Χουριέτ» (18/1/1975). Σταθερή η τουρκική πολιτική απέναντι μας εδώ και δεκαετίες. Δεν αλλάζει ανεξάρτητα με το ποιος βρίσκεται στην εξουσία. Απέναντι σε αυτό το μπετόν αρμέ η Ελλάδα κάνει παιχνίδι με την λούγκρα Καιρίδη και το ELIAMEP!

Η μεγαλύτερη απογοήτευση για τον Ελληνισμό δεν είναι οι πολιτικοί,αυτούς τους γνωρίζουμε τι ανθελληνικά καθάρματα είναι ,αλλά οι επικεφαλείς των άλλων δυο πυλώνων του έθνους. Δεκανίκια της πολιτικής του μπολιαστή πρόδωσαν τον Χριστό και την πατρίδα για την δόξα και τα αργύρια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: