ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Οι Τούρκοι “στήνουν” παρενόχληση του ΤΣΕΣΜΕ από ελληνικά F-16!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μακάρι να ήταν αλήθεια και πρώτοι να το χειροκροτούσαμε.Δεν θέλουμε παρενόχληση, βύθιση και κονιορτοποίηση ζητάμε. Και επειδή εκεί στο ΥΠΑΜ-ΥΠΕΞ-ΓΕΕΘΑ υπάρχει η γνωστή μακαριότητα,ξυπνήστε,γυρίστε πίσω ότι πλοία έχουμε σε νατοϊκές ασκήσεις,πριν οι Τούρκοι κορυφώσουν με προβοκάτσια και τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε. Η Τουρκία πρόσφατα έχει στείλει στρατό σε 4 χώρες .Εδώ και 4 χρόνια θέλει να κάνει επεισόδιο σε Αιγαίο (εμβολισμός Γαύδου). Όλα αυτά είναι αναθεωρητικό σχέδιο και δε θα σταματήσει αν δεν πάρει αυτά που θέλει εκτός και αν την εμποδίσουμε.Αντί όμως να την εμποδίζουμε την ξεπλένουμε .Και η αλήθεια είναι πως αυτό το ξέπλυμα ανέλαβε να το κάνει η Ν.Δειμοκρατία...Όσοι λένε η "ύπατη προκληση Ερντογάν" να μην βιάζονται. Με κυβέρνηση Μητσοτάκη ταβάνι δεν υπάρχει στην τουρκική προκλητικότητα,οδεύουμε ολοταχώς σε αλλαγή συνόρων,με την ευθύνη να βαραίνει όλους τους πυλώνες εξουσίας.

Οι Τούρκοι “στήνουν” παραμύθι περί παρενόχλησης του ΤΣΕΣΜΕ από ελληνικά F-16, τα οποία υποτίθεται πέταξαν πάνω από το παμπάλαιο πλοίο.

Πρώτον δεν θα θα ήταν μεμπτό από καμία άποψη μια τέτοια πτήση. Δεύτερον δυστυχώς πηγές του ΓΕΕΘΑ λένε ότι δεν έγινε και τρίτον καλό θα ΄ναι να αντιμετωπίζουμε τις διαρροές των Τούρκων πολύ επιφυλακτικά.

Πολλές φορές έχουν αποδείξει ότι έχουν τσακωθεί με την αλήθεια και ειδικά ο υπουργός Άμυνας Χ.Ακάρ.

ΠΗΓΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: