ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Παγκόσμιο θέμα η σύλληψη του δασκάλου του Κυριάκου Μητσοτάκη.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Παγκόσμιο θέμα θέμα η σύλληψη του δασκάλου του Κυριάκου Μητσοτάκη.!! 

Ν.Υ.Τ : Ex-Artistic Director of Greece’s National Theater Held After Rape Arrest Warrant.

EURONEWS : Former director of Greece’s National Theatre charged with rape

ΝDTN : Greek Ex-National Theatre Chief Arrested Over Rape Allegations: Report .

Και ένα σωρό άλλα ξένα σάιτς και ειδησιογραφικά πρακτορεία. Η υπόθεση του δασκάλου του Κυριάκου Μητσοτάκη παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Σου το έλεγα Κυριάκο...πρόσεχε αλλά δεν πρόσεχες.!! Κυριάκο.....Ποιό ήταν το σύνθημα γιά να μπεις στο σπίτι του Λιγνάδη;;;Fidelio ;;;

Η υπόθεση έχει πλέον ξεφύγει.... απεγνωσμένα ο αντιπρόεδρος, η Κερακατίνα και το υπουργείο δικαιοσύνης προσπαθούν να χειραγωγήσουν πρόσωπα και πράγματα. Όλος ο πλανήτης πλέον και η  κοινή γνώμη ξέρει πως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η συμμορία Κυριάκου Μητσοτάκη. Πάντα είχα μια απορία για ποιο λόγο ο συντονισμός για τα ανήλικα να γίνεται από το Μαξίμου ;;;!!!!! Τώρα μου λύθηκε η απορία.  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άφηνε τα 15χρονα να δούνε τον Τζόκερ στους κινηματογράφους.... αλλά τα άφηνε να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι του καθηγητή του Δημήτρη Λιγνάδη.

Και εδώ θυμάμαι το ανώνυμο σχόλιο που μου έλεγε ότι .." Καλά βρε άνθρωπε, δεν έχεις καθόλου μυαλό στο κεφάλι σου; Αναφέρεις κάθε τρείς και λίγο ελαφρά τη καρδία αυτό το επίθετο, που αρχίζει από Μητσο- και τελειώνει σε -τάκης. Δε φοβάσαι μήπως στουκάρει κανένα Boeing (άντε, και Airbus) απάνω στην πολυκατοικία που μένεις; Πάει, τότε και το Πυλωτή Καφέ, πάνε κι όλα!".

Και εγώ είχα απαντήσει...ότι αυτός πρέπει να φοβάται από εμένα.!! Κυριάκο  δεν θα προλάβεις....ξέρεις εσύ γιατί το λέω αυτό.! Μπορεί να είσαι ...Σούφρας,Βούτας,Σαλταπίδας ,αλλά ξες όπα ως εδώ πριν  ζοχαδιαστώ. Να δω που θα βρεις τρύπα μετά να κρυφτείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: