ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Τώρα που άνοιξε ο βόθρος Κεριάκο..ότι και να κάνεις δεν σε σώνει τίποτε.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έχει μαζέψει πάνω από 2500 συμβούλους γι αυτές τις 4 άμεσες εποπτείας στο Μαξίμου. Τα άλλα τα τρέχουν υπουργοί.

Και ξυπνάς, λέει, ένα πρωί και οι ειδήσεις ή οι πολιτικές αναρτήσεις στο Facebook , στο twitter , στο ίντερνετ άφαντα! Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται να έχει πρόθεση να προχωρήσει στην επιβολή περιορισμών στην ελευθερία έκφρασης του λόγου με την πρόφαση του δήθεν περιορισμού της παραπληροφόρησης, της συκοφάντησης και των fake news.
Έλα μωρέ, δεν γίνονται αυτά, θα πεις! Όπως δεν γίνονταν στο να μπορούσε ο Κούλης να είναι Πουθού, ο Τραμπ για 4 χρονια πλανητάρχης,, το lockdown κάτι σαν το φυσιολογικό να συμβεί, η Μερκελ να δουλεύει συστηματικά για την Τουρκία και ο κυρ Τάσος στο ψιλικατζίδικο απέναντι να ταυτίζει την τύχη του με αυτήν του Λάτση, θα πω τότε!Τι γίνεται πραγματικά εκεί έξω και απαιτούνται ΤΏΡΑ τέτοιες αλλαγές, ικανές να κλείσουν τις ειδήσεις στο fb ή και αλλού το ίδιο το μέσο, αν χρειαστεί, στέλνοντας σε απόγνωση και τον κυρ Τασο και την κυρά Τάσαινα;; Πολλά, και φαίνονται διαφορετικά από όποιο ύψος αποφασίσεις να τα δεις!
 
Κατάρρευση μιας παγκοσμιοποίησης και μάχες για το πως θα μοιάζει η επόμενη θα δεις από ένα drone στην στρατόσφαιρα. Με τέτοιες αλλαγές που να μπορούν να δικαιολογούν και κλεισίματα του "αθώου" φατσοβιβλίου (ξεκινώντας τώρα με αποκλεισμούς "ενοχλητικών" μελών, με κάθε πολιτική ανάρτηση σε λίγους μήνες κλπ), όλα προαναγγελθεντα. Ιδιωτικά αυτά τα μέσα , που δεν είναι για να έχεις να μιλάς με το αμόρε στο inbox ή σαν υποκατάστατο της εκλειπούσας γειτονιάς, μη το ρίξεις στα ψυχοφάρμακα. Για το επόμενο νέο παγκόσμιο νόμισμα συναλλαγών γίνεται τώρα η μάχη! 220δισ Αφορολόγητα έσοδα του fb παίζονται τώρα περί το fb στην Ευρώπη (δες  για το τι έγινε στην Αυστραλία αντίστοιχα) , ικανά να στείλουν το ευρώ στο καναβάτσο. Και 3τρισ μαύρων που ταρακουνουν όλο το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, ικανά να το τινάξουν στον αέρα πριν το κάνει το ιδιωτικό χρέος νέων ανέργων στις ΗΠΑ.
 
Κατάρρευση Ευρωπαϊκών Τραπεζών στην θέα σου, αν κατεβάσεις το drone λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω. Τέτοιες που να κάνουν όλη την ΕΕ και την φραου Μπλουχερ-Μερκελ του ευρωΦρανκενστάιν Jr να κάνει πλάτες στον Σουλτάνο. Τάζοντας του από τα δικά μας, αυτά που δεν είναι ορατά με drones αλλά μόνο από δορυφόρους. Ή τρυπάνια.
Κατάρρευση ΌΛΩΝ των πολιτικών αφηγημάτων που μας έφεραν ως εδώ θα δεις, αν το πεδίο της όρασης είναι από τις Πρέσπες έως το Καστελόριζο. Και ίσως διακρίνεις από εκεί και την αμηχανία στο να βρεθούν νέα αφηγήματα, ικανά να δώσουν απαντήσεις στα νέα προβλήματα που φαίνονται από την στρατόσφαιρα ως εδώ, ιδιαίτερα εκείνα τα αφηγήματα που μπορούν να καλύψουν την σαπίλα της διαπλοκής. Του βόθρου που άνοιξε με το κύκλωμα Λιγνάδη. Πως να τα κρύψεις αυτά με ανοιχτά τα Facebook και τα Tweeter;; 
 
Κατάρρευση της σιγουριάς κάθε απόλυτης αλήθειας θα δεις αν το drone σε αντικρυσει στον καθρέφτη σου. Και φόβο, πολύ φόβο γιατί από αυτήν την γωνια λήψης δεν φαίνονται τα πιο πάνω. Μόνο ένα λαβωμένο εγώ ίσως να φαίνεται από εδώ.
Και θα ρωτήσεις, ίσως, τότε :Και τι να κάνουμε βρε μάστορα για να επιβιώσουμε;; Πως θα μπει αυτή η άνοιξη χωρίς μια, χωρίς πετρέλαιο και χωρίς και φουμπου ,twitteer ίσως;;
Δεν έχω πλήρη απάντηση, κάτι επί μέρους έχω τολμήσει να ψελλίσω από το ύψος αυτής της μάντρας κατά καιρούς... Ένα μόνο ξέρω :
Ότι με τον φόβο ποτέ δεν θα βρεθεί καμία τέτοια απάντηση!
Πάμε πάλι έτσι, χωρίς φόβο, να τα δούμε όλα πάλι από ψηλά και να ετοιμάσουμε τα επόμενα social media για να συνεχίσουμε από εκεί .
Αν προλάβουμε... .

 Υ.Γ Η ΕΥΠ έγινε διακοσμητικό στοιχείο μετά την διάλυση της από το λαμογιο τον ΡΟΥΜΠΑΤΗ.. Διακοσμητική είχε γίνει από πολύ πριν. Σε ότι αφορά στο έργο για την Τουρκία. Ως υπηρεσία κεράτου και παρακολούθησης παλλακίδων λειτουργούσε άψογα όμως!!! Μεγάλες επιτυχίες ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: