ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Quiz : Ποια είναι η σχέση της ξαδέλφης του Μητσοτάκη, Νίκης Λυμπεράκη, με τον Λιγνάδη, το δίκτυο παιδεραστίας, μία ΜΚΟ, την Folli Folli και ένα Συνταγματολόγο;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Quiz : Ποια είναι η σχέση της ξαδέλφης του Μητσοτάκη, Νίκης Λυμπεράκη, με τον Λιγνάδη, το δίκτυο παιδεραστίας, μία ΜΚΟ, την Folli Folli και ένα Συνταγματολόγο;;; ΥΠΟΝΟΜΟΣ.!!

Δεν μου απαντά στο τηλέφωνο και η Ελένη Κούρκουλα που θέλω κάτι να την ρωτήσω. Καταιγιστικές εξελίξεις...Η ΜΚΟ που παρείχε προσφυγόπουλα στον Λιγνάδη είναι η Solidarity Now με επικεφαλής την Μαργαρίτα Λυμπεράκη, ξαδέρφη του Μητσοτάκη.  ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

Οι Μητσοτάκηδες συμμετείχαν μαζί με την Folie Folie και τον όμιλο Κοτς στον διαγωνισμό πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης. Τελικά αυτός κατάληξε σε ένα σχήμα συνεργασίας των Kuwait Investment Fund, του Abu Investment fund και της τουρκικής Dogus, εταιρίας συνδεδεμένης με την οικογένεια Κοτς, που έχει αγοράσει από το 13 τις κυριότερες ελληνικές μαρίνες εκτός της Μυτιλήνης, που ανήκει σε εταιρικό σχήμα της Folie Folie με τον όμιλο Κοτς. Μια οικογένεια alles tsouzamen.  

Ο Ali Koc, o νεώτερος, εκτός από super γκόμενος και συμφοιτητής της Μαρεβα στο Harvard, συμμετέχει μαζί της στο διεθνές επενδυτικό όχημα Endeavor, αυτό που χρηματοδότησε τον Κουτσολιούτσο τον νεώτερο ανιψιό για να κάνει τον farmer. Βασικός μέτοχος η Fosun (18,7%) στην Thomas Cook, αυτή που χρεοκόπησε βάζοντας φέσι 1δισ στον ελληνικό τουρισμό το 19.

Kαι τώρα αρχίζουν τα ωραία :

Μετά την χρεοκοπία, εξαγόρασε το brand name Thοmas Cook και συνεχίζει να πουλάει με αυτό πακέτα διακοπών, μόνο διαδικτυακά. Καμία συζήτηση για αποζημιώσεις, παρ ότι o ουσιαστικός successor...
Κυριος μέτοχος τουρκικής φαρμακοβιομηχανιας συμφερόντων της οικογένειας Κοτς, για την ανάπτυξη του τουρκικού, λέει, εμβολίου για τον Covid19. Στο company profile της Fosun εμφανίζεται και ως στρατηγικός μέτοχος και της γερμανικής Pfizer και συνεργάτης στην ανάπτυξη του δικού της εμβολίου!
Συμμέτοχος του ελληνικού fund Zeus capital/Oirlina AEΠΕΕ (Ζαβος, Αλεβιζατος, Δοξιάδης, Σαμαράς (ο αδελφός) κλπ, με γενική διευθύντρια την Λυμπεράκη, την ξαδέλφη) σε επενδύσεις real estate στην Βαλκανική.
Ψάχνω να βρω και σε ποια ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ είναι γραμμένος ο "Κινέζος Μπαφετ" με το εύηχο όνομα Γκουο Γκουανγκτσάνγκ. Κάθε βοήθεια δεκτή.
 
ΚΟΥΛΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...αυτό σου το λέω για να μην ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να δώσεις το μισό Αιγαίο.!! 
 

 

2 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Λύκαστρε καλησπέρα...
Απόψε έδωσες ρέστα... μπράβο σου... είναι πραγματικά ένας υπόνομος... Το θέμα είναι ποιος θα καθαρίσει αυτόν τον υπόνομο... Εδώ θα μου επιτρέψεις να προσθέσω ότι η Solidarity Now ανήκει στον Μεγαλοαπατεώνα Τζ. Σόρος... Πριν γίνει η Α. Λυμπεράκη Πρόεδρος του Δ.Σ της εν λόγω ΜΚΟ ήταν μέλος του Δ.Σ της Action Aid Πρόδερος της οποίας είναι η Αλέξάνδρα Μητσοτάκη όπου και αυτή ασχολείται μεταξύ των άλλων και με προσφυγόπουλα και όπου συνέβαιναν πολλά στο παρελθόν (χάνονταν προσφυγόπουλα και κανείς δεν ήξερε που κατέληγαν ή μάλλον ήξεραν και τους έκανα σε αυτά παιδάκια... αλλά ποιος να τα πει αυτά...). Απλά με αφορμή το καταιγιστικό άρθρο σου, θυμήθηκα κάποια πράγματα που είχα διαβάσει παλιά, για όλη αυτή τη συμμορία... Και τέλος ένα ερώτημα: Αφού τα γνώριζαν αυτά από παλιά - εκτιμώ εγώ - ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ γιατί τα βγάζουν τώρα ;;;; Ποιον ή ποιους εξυπηρετεί όλη αυτή η μπόχα που βγαίνει ;;; Θα 'θελα τη γνώμη σου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα ΜΙΚΟ 56 αφού η Solidarity Now ανήκει στον Σόρρο τότε γιατί επιδοτείται και παίρνει χρήματα από το Ελληνικό Κράτος;; 890.512 χιλιάδες ευρώ απο το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.!!!!! Γιατί ΔΕΝ την χρηματοδοτεί ο Σόρρος αφού είναι δικιά του αυτή η ΜΚΟ;; Δεν σας τα λένε καλά...βάζουν μπροστά το όνομα Σόρρος και όλα καλύφθηκαν.

https://prnt.sc/102jnhj