ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Στο πειθαρχικό του ΔΣΑ Αλ. Κούγιας και Ιω. Βλάχος

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ωραία εν μέσω υπεράσπισης σοβαρής κατηγορίας και πριν την απολογία του κατηγορουμένου και πριν την απόφαση ανακριτή - εισαγγελέα για τυχόν προσωρινή κράτηση και ενώ η υπεράσπιση καταγγέλλει δικονομικές παραβάσεις και καταστρατήγηση του τεκμηρίου της αθωότητας, κινήθηκε ο σύλλογος άμεσα για πειθαρχική δίωξη ακόμα και βάσιμη να είναι κατά των συνηγόρων.Πόσα πια πατήματα παρέμβασης κατά υπερασπιστικού έργου θα δοθούν ακόμα;; Βούτυρο στο ψωμί.... Λες και δεν μπορούσε ο ΔΣΑ να περιμένει λίγο ακόμα στο timing. Αν πάλι είναι ανυπόστατο το δημοσίευμα ο ΔΣΑ θα πρέπει άμεσα να το διαψεύσει. Όλοι  έχουμε καταλάβει ότι με βάση το κατηγορητήριο που συντάσσει το παραδικαστικό του Μαξίμου...ο Λιγνάδης δεν θα προφυλακιστεί.

Από το πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκαν να παράσχουν εξηγήσεις οι δικηγόροι Αλέξης Κούγιας και Ιωάννης Βλάχος, σχετικά με την υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του κρατικού θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, στο ΔΣΑ υπήρξαν τρεις αναφορές από δικηγόρους οι οποίοι δεν εμπλέκονται στην υπόθεση του κ. Λιγνάδη, σχετικά με τις δηλώσεις κ.λπ. των δύο προαναφερθέντων δικηγόρων.

Αναλυτικότερα, ενεργοποιήθηκε το πειθαρχικό συμβούλιο του ΔΣΑ και καλεί σε εξηγήσεις, αφενός τον κ. Κούγια για τις δηλώσεις που έχει κάνει σχετικά με την επίμαχη υπόθεση του κ. Λιγνάδη και αφετέρου τον κ. Βλάχο για δημοσιοποίηση του περιεχομένου δικογραφίας, η οποία αφορά την ίδια υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη και ο κ. Βλάχος έχει εντολέα του μηνυτή του κ. Λιγνάδη.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΣΑ μετά τις εξηγήσεις θα αποφασίσει εάν θα ασκήσει ή όχι πειθαρχικές διώξεις σε βάρος τους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ...

(Ξένα σχόλια ερανισθέντα.)

......................................................................


"Κατηγορείτε την κυβέρνηση ότι κρύβει παιδεραστές;"
Όλοι το ξέρουμε ότι κρύβετε παιδεραστές, κάθαρμα.

Ανίκανος, άχρηστος, φιλελές, ανθέλληνας, υπάκουο πιόνι της ΝΤΠ ... τι διαφορά έχει με τον Τσίπρα ??

Φυσικά και τους καλύπτετε κ κοίταξε μην βρεθει μπλεγμένη κ η ΜΚΟ η δική σου για τα ανήλικα παιδια των μεταναστών... Τον Γεωργιάδη τον είχες διπλα σου κ γνώριζες το ποιόν του... Τώρα με τον σκηνοθέτη που τον είχατε τοποθετήσει σε διοικητική θέση δεν γνωρίζατε? Ξεφτιλισμένοι μας φτασατε σε σημείο να παρακαλαμε να γινει χούντα για να ξεβρωμίσει τον τόπο.

Άρα υπήρχαν πολλοί πισωγλεντηδες γιοί εφοπλιστών και πλουσίων και κόρες που τον επερναν ποιος ξέρει και τι κόκα πέφτει Και για να χαθούν τα ίχνη της υπόθεσης σε κανα 2 εβδομάδες έβαλαν τον Κουγια να τα κουκουλώσει με τον τρόπο που ξέρει αυτός Γιατί ο Κουγιας προστατεύεται από γνωστές οικογένειες εφοπλιστών και πλουσίων απατεώνων που τα γλεντούν τα κλεμμένα των Ελλήνων Λονδίνο Ντουμπάϊ Σιγκαπούρη ΗΠΑ



Για να συντηρείται έτσι το θέμα με την πορνεια από τα βοθροκαναλα, και σε τόσο μεγάλη έκταση, κάτι μεγάλο να περιμένετε στο Αιγαίο, σύντομα ...


Μπράβο Χίο, πήγες στον Άδη και γύρισες για να αποκαλύψης το διαπλεκόμενο ολιγαρχικό αλητοπουσταριό της μεταπολιτευτικής σαπίλας που βιάζει την Ελλάδα ασύστολα 50 χρόνια από τον δημοκρατικό της πρωκτό. Υπάρχει θεός και θεία Δίκη τελικά που μας λυπήθηκε. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.