ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Η Ελλάδα έχει πέσει σε επικίνδυνα χέρια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

Η Ελλάδα έχει πέσει σε επικίνδυνα χέρια.
 
Μάλλον δεν έπεσε  ο κάτοικος της χώρας την έριξε. Μπορεί στο λαθρομεταναστευτικό να είμαι αντίθετος και στον τρόπο που στην ουσία λειτουργεί .Το ίδιο πολέμιος είμαι για τον ρατσιστικό τρόπο που αντιμετωπίζονται οι Έλληνες σε σχέση με τους μετανάστες πολλές φορές.
Αλλά εκτός από τους μετανάστες υπάρχουν Έλληνες μουσουλμάνοι, πομάκοι, πόντιοι κι ίσως κάποιοι από αυτούς πιο Έλληνες και από τους Έλληνες.
Σήμερα για καθαρά ρατσιστικό λόγο (λόγω θρησκείας) εξαιρείται αδικαιολόγητα μια μερίδα Ελλήνων πολιτών και μαζί με αυτούς άλλη μια μερίδα Ελλήνων του εξωτερικού που δίνουν ειδικές εξετάσεις.
Κύριοι ή ψηφίζετε κάτι για όλους γιατί αυτό επιτάσσει το Σύνταγμα, η ισονομία και η ισότητα ή δεν το ψηφίζετε καθόλου.
Φυσικά αυτές οι δύο μερίδες Ελλήνων δεν εξαιρούνται όταν είναι για να ψηφίσουν...
Συνεχίστε να φοράτε τις μάσκες σας να βλέπετε "ΣΚΑΙ", να πλένετε σχολαστικά τα χέρια σας και όχι μόνο. Αύριο έρχεται και η σειρά σας.
Αυτά τα γράφω ως Έλληνας  ως σκεπτικιστής και ουδόλως κομματικοποιημένος και με ιδεολογικές αγκυλώσεις. Άλλωστε για ευνόητους λόγους χρόνια τώρα με ενοχλεί στον καβάλο το κάθε κομματικό κοστούμι...Συνεχίζω και νιώθω Έλληνας "παλιάς κοπής".

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Λ.
Αυτά τα γράφω ως Έλληνας ως σκεπτικιστής και ουδόλως κομματικοποιημένος και με ιδεολογικές αγκυλώσεις. Άλλωστε για ευνόητους λόγους χρόνια τώρα με ενοχλεί στον καβάλο το κάθε κομματικό κοστούμι...Συνεχίζω και νιώθω Έλληνας "παλιάς κοπής".
...................................................................



ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

Οι Έλληνες παλιάς κοπής
ζουν σαν τους αρουραίους
πιο κάτω από τους πρόσφυγες
πιο γύφτοι απ’ τους γυφταίους.

Υπόγεια εγκαταβιούν
κι όσο κι αν προσπαθήσουν
στο φως τους επιτρέπουνε
μόνο για να ψηφίσουν.

Ανάθεμα σας τύραννοι
σ’ Ανατολή και Δύσι
Μέγας θεός θα είν’ αυτός,
το όποιο έθνος και λαός,
θα σας ξεμαγαρίσει.