ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Η χρήση του MdCN και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η χρήση του MdCN με ελάχιστη χρονική προειδοποίηση και παρακάπτωντας τις συστοιχίες S-400 λόγω χαμηλού προφίλ πτήσης και αδυναμίας του ραντάρ τους να εγκλωβίσει μπορεί να χτυπηθούν εις βάθος στρατιωτικές εγκαταστάσεις όπως η βάση του Ντιγιάμπακιρ.


Παρόλο που η βάση προστατευόταν από συστοιχία Rapier αυτή είχε 50% αποτελεσματικότητα καταρρίπτοντας 4 Scalp στο τερματικό στάδιο, οι υπόλοιποι 28 έπληξαν τους στόχους προκαλώντας απώλειες 4xCn235, 2 AS532 Cougar και 26 μαχητικών F-16 (από σύνολο 40).

Σίγουρα η μη δυνατότητα επαναγεμίσματος των κελιών Sylver αποτελεί σημαντικό περιορισμό εντούτοις θα μπορούσε να αποτελέσει τακτικό άσσο (one time detterence) για επιχειρήσεις την Κύπρο αποκόπτοντας την Τουρκική Αεροπορία (ΤuAF) από το απυροβόλητο.Έχει δηλαδή τεράστιο τακτικό ρόλο στο Θέατρο της Κύπρου και περισσότερο θεωρείται ως opening move όπλο πάρα συνεχής αποτροπή.

Tο  μόνο που χρειάζεται να χτυπήσεις στην Τουρκία είναι τα Διυλιστήρια της..μετά η Λίρα θα πάει από 6,96/1USD που είναι σήμερα σε 1.000.000/1USD..δέν θα έχει καύσιμα για κίνηση,θέρμανση,βιομηχανία,ούτε νόμισμα να κάνει εισαγωγές..game over!
Είναι απίστευτο .... μας προσφέρουν έναν κορυφαίο cruise missiles με 1000+ χλμ εμβέλεια και δεν μας αρέσει κιόλας και το συγκρίνουμε με τους Scalp EG της ΠΑ με 300χλμ εμβέλεια.Η Belh@rra πιστεύω είναι ότι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε.

Υ.Γ Καλός ο  MdCN άλλα πρωταρχική αποστολή είναι η εξασφάλιση νηοπομπών σε Κύπρο και Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: