ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Fauda απ' τα Lidl.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τα τουρκικά κατασκοπευτικά σίριαλ έχουν φοβερό ενδιαφέρον πάντως...βία, πιστολίδι, ηρωισμός, μεγαλομανία, τρέλα...Fauda απ' τα Lidl. Έχουν κοινωνιολογικό, επικοινωνιακό και ιδεολογικοπολιτικό ενδιαφέρον...κατανοούμε πολλά για μια χώρα μελετώντας την προπαγάνδα της...Η Τουρκία δεν είναι ένα καλό κράτος για τα συμφέροντα του τουρκικού λαού καθώς και άλλων εθνών.


Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών βρίσκεται στο επίκεντρο των σκοτεινών επιχειρήσεων και σχέσεων. Στα δυτικά της Τουρκίας υπάρχει ένα μείγμα λεγομένων " κοσμικών" Τούρκων, Κούρδων ( πιο συντηρητικών) & ένα κομμάτι προοδευτικών. Στα ανατολικά της Τουρκίας είναι το Κουρδιστάν, κουρδικές περιοχές στην πλειοψηφία τους Κούρδοι. Ο Ερντογάν έχασε τα άκρα. Το τουρκικό πολιτικό σύστημα είναι γεμάτο από τους Τούρκους ναζιστές, είναι σε όλα σχεδόν τα κόμματα και στο κράτος....και επηρεάζουν την κρατική πολιτική από διαφορετικές θέσεις...είναι εργαλεία του βαθέος κράτους, δηλαδή της ΜΙΤ και του στρατού..η Τουρκία διαχρονικά κυβερνάται από αποχρώσεις της ακροδεξιάς, είτε ισλαμικής ή κεμαλικής...εδώ είναι το πρόβλημα, που πολλές φορές δεν κατανοούμε.

Για αυτό είναι απαραίτητο η Ελλάδα να πρωταγωνιστήσει σε διεθνή καμπάνια αποκάλυψης και αποδόμησης αυτών των φασιστικών τρομοκρατικών δικτύων... έχουμε την δύναμη να το πράξουμε, έχουμε πολλούς δυνητικούς συνεργάτες, βούληση και στελέχη χρειαζόμαστε.. αλλαγή πολιτικής.

Αφιερωμένο στα τουρκάκια που μας διαβάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: