ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Μη επανδρωμένο drone με εκρηκτικά , βρέθηκε κοντά στο σημείο έκρηξης στον αγωγό Nord Stream

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μη επανδρωμένο drone με εκρηκτικά , βρέθηκε κοντά στο σημείο έκρηξης στον αγωγό Nord Stream 

Η αστυνομία της Σουηδίας που ερευνά την πρόσφατη έκρηξη που ανατίναξε τους δύο από τους τρεις αγωγούς φυσικού αερίου μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας, βρήκε ένα υποβρύχιο drone γεμάτο εκρηκτικά, αλλά που δεν είχε εκραγεί, κοντά στον αγωγό που ΔΕΝ ανατινάχθηκε. Ένα καλώδιο που θα έλεγχε την έκρηξη αυτού του drone, βρέθηκε ότι είχε κοπεί.

Η αστυνομία κάλεσε τη Μονάδα Εξουδετέρωσης Μηχανισμών του Σουηδικού Στρατού για να ανακτήσει το μη πυροδοτημένο drone και να το καταστήσει ασφαλές. Το drone κατασχέθηκε τώρα και μαζί του, η πρώτη πειστική απόδειξη για το ΠΟΙΟΣ πραγματοποίησε τον βομβαρδισμό του Nord Stream.

Η Σουηδία κατέταξε αμέσως το drone και την έρευνα ως χρήσιμη απόκρυψη για λόγους «εθνικής ασφάλειας». Το μοντέλο του drone ξεκαθαρίζει ποιος είναι ο δράστης. Η Σουηδία δεν αποκαλύπτει το μοντέλο του drone ή άλλες πληροφορίες γύρω από αυτό.

Η κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης για την ανάκτηση αυτού του drone έχει απαγορευτεί από τις σουηδικές αρχές. Το ιστολόγιο μας ΔΕΝ δεν υπόκειται σε καμιά σουηδική αρχή και με το παρόν δημοσιοποιεί αυτές τις πληροφορίες σύμφωνα με την ελευθερία του Τύπου.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε το μοντέλο του drone, τους τύπους των εκρηκτικών σε αυτό ή ποια χώρα διαθέτει τέτοια drones. Θα ψάξουμε όσο γίνεται περισσότερο το θέμα για  οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που μπορεί να υπάρχει, καθώς η αποκάλυψη οποιασδήποτε τέτοιας πληροφορίας θα ήταν πολύ πιθανό να ξεκινήσει ένα Casus Belli, και  έναν πραγματικό πόλεμο.

Η είδηση ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: