ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Φαίνεται ότι κάτι σχεδιάζουν να κάνουν οι Δημοκρατικοί Τυφώνιοι Γάιδαροι. Και ΠΡΕΠΕΙ να το κάνουν πριν από τις επερχόμενες ενδιάμεσες εκλογές (midterms) της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πολύ λίγος καιρός έμεινε ως τις επερχόμενες ενδιάμεσες εκλογές (midterms) της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ. Υπάρχουν πολλές φωνές στο εσωτερικό των ΗΠΑπου λένε ότι το Δημοκρατικό Κόμμα γνωρίζει ότι πρόκειται να χτυπηθεί πολύ άσχημα και να χάσει στις επερχόμενες ενδιάμεσες εκλογές τον Νοέμβριο. 

Σήμερα, με όλα αυτά που γίνονται , φαίνεται ότι κάτι σχεδιάζουν να κάνουν οι Δημοκρατικοί Τυφώνιοι Γάιδαροι. Και  ΠΡΕΠΕΙ να το κάνουν πριν από αυτήν την ημερομηνία, εάν ο στόχος τους είναι να αναβάλουν με κάποιο τρόπο τις εκλογές. 

Το πρόβλημα είναι ότι οι εκλογές δεν διεξάγονται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. διοικούνται από καθεμία από τις πενήντα πολιτείες. Το Κογκρέσο έχει μηδενική εξουσία να αναβάλει τις εκλογές.

Επιπλέον, δεν υπάρχει διάταξη στο Σύνταγμα των ΗΠΑ που να επιτρέπει στο Κογκρέσο να ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ κατά κάποιο τρόπο τη θητεία του. Δεν μπορούν να παραμείνουν στην εξουσία μετά τον Ιανουάριο του 2023, όποιον νόμο κι αν ψηφίσουν.

Πολλοί πιστεύουν ακράδαντα (μέσα σε αυτούς και εμείς) , ωστόσο, ότι ο νόμος και το Σύνταγμα δεν θα εμποδίσουν τους Δημοκρατικούς να προσπαθήσουν να προσκολληθούν στην εξουσία με κάθε απαραίτητο μέσο. Εάν ξεκινήσουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο την επόμενη εβδομάδα και πετάξουν με προβοκάτσια κανένα πυρηνικό , πολλοί υποψιάζονται ότι θα προσπαθούσαν να το εκμεταλλευτούν προς όφελός τους.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό το έθνος διεξήγαγε Προεδρικές Εκλογές κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου. Ακόμη και ένας πραγματικός πόλεμος, στο δικό τους έδαφος, δεν εμπόδισε τις εκλογές. Κρατείστε  αυτό στο πίσω μέρος του μυαλου σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: