ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Όλη η Ουκρανία βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της Ρωσίας. Ολόκληρη η χώρα θα καταληφθεί από τη Ρωσία

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Από μια πηγή πληροφοριών βαθιά μέσα στον ρωσικό στρατό, μάθαμε το περιεχόμενο ενός σημειώματος δύο φράσεων από τον στρατηγό Σεργκέι Σουροβίκιν προς τον Ανώτατο Διοικητή του, Βλαντιμίρ Πούτιν, σχετικά με το προσωπικό του σχέδιο δράσης εντός της Ουκρανίας: 

"Δεν είμαι διατεθειμένος να θυσιάσω περισσότερους Ρώσους στρατιώτες σε έναν ανταρτοπόλεμο ενάντια σε φανατικές ορδές οπλισμένες από το ΝΑΤΟ. Έχουμε αρκετή δύναμη και τεχνολογία για να φέρουμε την Ουκρανία σε πλήρη παράδοση, και θα το κάνουμε." - Στρατηγός Σεργκέι Βλαντιμίροβιτς Σουροβίκιν 

Σύμφωνα με την πηγή πληροφοριών, ένα πολύ μεγαλύτερο τμήμα του ρωσικού στρατού έχει επιφορτιστεί να αντιμετωπίσει τον πόλεμο Ουκρανία. Ξεκούραστοι και φρέσκοι* στρατεύσιμοι από την πρόσφατη κινητοποίηση των 300.000 χρησιμοποιούνται για την πλήρωση οπισθίων θέσεων εντός του στρατού και θέσεις επιμελητείας στο πεδίο, προκειμένου να μπορούν να μετακινηθούν πλήρως εκπαιδευμένοι στρατιώτες από αυτές τις θέσεις στην πρώτη γραμμή. 

Δεν θα υπάρξει τέλος αυτής της σύγκρουσης μέσω διαπραγματεύσεων. Όλη η Ουκρανία βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της Ρωσίας. Ολόκληρη η χώρα θα καταληφθεί από τη Ρωσία . Θα είναι λοιπόν συναρπαστική η συνέχεια.

* Επαρκείς, αριθμητικά και οργανωτικά δυνάμεις, ώστε να γίνεται ομαλά αντικατάσταση αυτών που πολεμούν ενεργά με εφεδρικά, ξεκούραστα, τμήματα μπορεί να φαίνεται σαν πολυτέλεια αλλά αυξάνει κατά πολύ την αποτελεσματικότητα του Στρατού. Αυτό έχει αντίκτυπο και στο ηθικό. Ο ξεκούραστος στρατιώτης έχει καλύτερο ηθικό παρά ο ταλαιπωρημένος, παγωμένος και μέσα στις λάσπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: