ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑIΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΤΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΤΑ (και την χάρη στον πολυχρονεμενο τους Σουλτάνο, τον Ερντογάν)

 
🔸Κατ'αρχας, από τις 3 πυροβολαρχίες Patriot που είχαμε για αντιεροπορική κάλυψη της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, κρίσιμων υποδομών και των νησιών, στείλανε την μία στην Σαουδική Αραβία να την φυλάει από στρακαστρούκες που της ρίχνουν από την Υεμένη οι Ιρανοί.
(Κάτι άλλα πυραυλάκια S300, που τα αγόρασε η Κύπρος, είναι αποθηκευμένα στην Κρήτη, αναμένοντας την αποστολή τους στην Ουκρανία).
 
Έτσι μένει για τα νησιά μόνο η αντιαεροπορική κάλυψη που μπορούν να δώσουν οι φρεγάτες.
 
🔸 Κατά δεύτερον αποσύρουν δύναμη πυρός τεθωρακισμένων ρωσικής κατασκευής από τα νησιά, για να πάνε στην Ουκρανία. Αντ' αυτών, θα έρθουν γερμανικά, λέει. Που όμως θα πάνε στον Έβρο, όπως του ξέφυγε χθες του μαρτυριάρη του πουθουΚουλη, μην τυχόν και νομίσει ο κουμπάρος απέναντι ότι δεν κρατάει τις συμφωνίες που έκαναν πίνοντας τσάι στον Βόσπορο.
 
Το λες και συνεπή πολιτική όλο αυτό.
(Καλή παρέλαση όσων αυτά τα αγνοούν επιδεικτικά σήμερα)

Η αποστρατικοποίηση δεν θα γίνει...ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ τουλάχιστον μέρος της. Κάτι ψιλά μένουν για να τελειώσει αυτά που συμφωνήθηκαν στον Βόσπορο από τον Κούλη. Σας το έχουμε γράψει πολλές φορές ότι αυτός που θα κυβερνά το 2022-23 θα γραφτεί στις μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας. Όλοι όσοι έχετε έχετε ψηφίσει Κούλη και ΝΔ όλα καλά;;

Για το θέμα αποστρατικοποίηση τα λέγαμε ΕΔΩ και ΕΔΩ..

Η ιστορία επαναλαμβάνεται.Όπως ακριβώς έγινε με την αποχώρηση της Ελληνικής Μεραρχίας από την Κύπρο που ως αποτέλεσμα είχε την εισβολή από τους Τούρκους το 1974.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

άκουσα στις ειδήσεις ότι θα πάνε τ'αμερικάνικα που έχουν ρόδες όμως όχι ερπύστριες, δεν θυμάμαι τον τύπο
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ