ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Η ΑΓΓΛΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥ ΚΑΡΜΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

 Unexpected twist. Who knew?

Britain was responsible for this morning's attack on #Russia's fleet in #Crimea.

That's in addition to sabotaging #NordStream pipelines, while being in southern #Ukraine.

Who makes this stuff up? pic.twitter.com/qnN0MHEONI

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Kαι ξαφνικά σήμερα βγαίνει σήμερα το ρώσικο ΥΠΑΜ  και λέει ότι μονάδα του Βασιλικού Ναυτικού της Βρετανίας ανατίναξε τους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream στη Θάλασσα της Βαλτικής. Η Αγγλία έκανε την παπαρίτσα. Εμείς όμως σας το είχαμε πει ...τι έγινε ρε παίδες μέσα σε αυτές τις 3 εβδομάδες;;; ΕΔΩ και ΕΔΩ....μια εβδομάδα πριν από όλους ,σε ήχο πλάγιο δεύτερο .

" Και όσο το σκέφτομαι με το διαστροφικό μυαλό μου παίδες, αυτή η "παραίτηση" της Τράς...ήταν μια πολύ "σκοτεινή παραίτηση". Μετά από μόλις 45 ημέρες. Μπορεί να υπήρχε κάτι σε αυτές τις 45 μέρες που δεν τα κατάφερε τόσο καλά. Στις 6 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει τα καθήκοντά της και στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου σημειώνεται έκρηξη στον Nord Stream, 3 εβδομάδες αργότερα τελείωσε.!!" 

" Το μοντέλο του drone ξεκαθαρίζει ποιος είναι ο δράστης. "

Ποιο ξεκάθαρα δεν γινόταν να σας το πούμε...."  Κάτι άλλο παίχτηκε και νομίζω ότι έχει να κάνει με την αυτήν ΕΔΩ την ανάρτηση που έχουμε κάνει. "

Όπως σας έχουμε γράψει ότι την Αγγλία μέχρι τον Μάρτιο θα την πηγαίνει πίπα κώλο. Καθώς επίσης σας γράψαμε ΕΔΩ, ότι όποιος και να διαδεχθεί την Λίζ , να γνωρίζει ότι η "καυτή πατάτα" θα σκάσει επί ημερών του. Καταλάβατε τώρα γιατί η σκουράντζα που έχουν για πρωθυπουργό είπε ότι η Αγγλία σταματάει την βοήθεια προς την Ουκρανία;; Διότι έχουν λερωμένη την φωλιά τους. Είπαμε έχουν ΒΑΡΥ ΚΑΡΜΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ

ΛΕΣ;;;;

https://www.kathimerini.gr/society/562108810/me-ton-vasilia-karolo-synantithike-o-patriarchis-vartholomaios/