ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Υπουργός Άμυνας Ρωσίας : Η σύγκρουση στην Ουκρανία οδεύει προς «ανεξέλεγκτη κλιμάκωση»

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Υπουργός Άμυνας Ρωσίας : Η σύγκρουση στην Ουκρανία οδεύει προς «ανεξέλεγκτη κλιμάκωση» 

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου είπε στον Γάλλο ομόλογό του σε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα Κυριακή ότι η κατάσταση στην Ουκρανία επιδεινώνεται ραγδαία και τείνει προς «ανεξέλεγκτη κλιμάκωση».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο υπουργό Άμυνας Σεμπαστιέν Λεκόρνου που δημοσιεύτηκε από τη ρωσική πλευρά, ο Σόιγκου είπε ότι η Μόσχα ανησυχεί ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια «βρώμικη βόμβα» στη σύγκρουση, χωρίς να παρέχει στοιχεία που να υποστηρίζουν την πρόταση ότι η Ουκρανία μπορεί να χρησιμοποιήσει τέτοιο όπλο.

«Συζήτησαν την κατάσταση στην Ουκρανία, η οποία επιδεινώνεται γρήγορα», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας σε μια ανάγνωση της κλήσης. «Τίνει προς περαιτέρω ανεξέλεγκτη κλιμάκωση».Το σημερινό τηλεφώνημα με τον Γάλλο υπουργό Άμυνας έρχεται αμέσως μετά από παρόμοιες συνομιλίες με τους υπουργούς Άμυνας των ΗΠΑ και της Τουρκίας. Η Ρωσία λέει σε όλα τα βασικά μέρη ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει πολύ περισσότερο.

Σύμφωνα με αυτά που σας είχαμε πει ΕΔΩ, το καθεστώς του Κιέβου ετοιμάζει μια ψευδή «πρόκληση» στο έδαφός του που σχετίζεται με την έκρηξη της λεγόμενης «βρώμικης βόμβας» ή πυρηνικού όπλου χαμηλής απόδοσης.

Από διάφορες πηγές έγινε γνωστό ότι υπό την ηγεσία δυτικών υποστηρικτών, το Κίεβο έχει ήδη ξεκινήσει την πρακτική εφαρμογή αυτού του σχεδίου. Η ηγεσία του ανατολικού εργοστασίου εξόρυξης και επεξεργασίας, που βρίσκεται στην πόλη Zhovti Vody, στην περιοχή Dnepropetrovsk, καθώς και του Ινστιτούτου Πυρηνικών Ερευνών του Κιέβου, επιφορτίστηκε με την κατασκευή της πολύ «βρώμικης βόμβας». Οι εργασίες σε αυτό αναφέρεται ήδη ότι βρίσκονται στο τελικό στάδιο. 

Παράλληλα, εκ μέρους του Volodymyr Zelensky, υπάλληλοι του γραφείου του λένε ότι ...ο Πρόεδρος της Ουκρανίας μέσα από το στενό του περιβάλλον, πραγματοποιεί μυστικές επαφές με εκπροσώπους του Ηνωμένου Βασιλείου* για το θέμα της πιθανής μεταφοράς εξαρτημάτων πυρηνικών όπλων στις αρχές του Κιέβου. 

Αυτοί που σχεδιάζουν όλο αυτό πιστεύουν ότι αν εφαρμοστεί με επιτυχία, οι περισσότερες χώρες θα αντιδράσουν εξαιρετικά σκληρά στο «πυρηνικό επεισόδιο» στην Ουκρανία. Ως αποτέλεσμα, η Μόσχα θα χάσει την υποστήριξη πολλών από τους βασικούς της εταίρους και η Δύση θα προσπαθήσει ξανά να θέσει το ζήτημα της στέρησης από τη Ρωσία του καθεστώτος του μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και να αυξήσει την αντιρωσική ρητορική.

Η ίδια η ιδέα φαίνεται να είναι ψυχωτική στους περισσότερους παρατηρητές, αλλά αυτό φαίνεται να είναι το επίπεδο απόγνωσης στο οποίο έχει περιπέσει η κυβέρνηση στο Κίεβο.

* Σας το είπαμε ΕΔΩ..ότι κάτι έγινε μέσα σε αυτές τις 3 εβδομάδες και η παραίτηση της Τράς έχει σχέση με όλο το γεωπολιτικό σκηνικό .

Η είδηση ΕΔΩ....

Υ.Γ Την Αγγλία μέχρι τον Μάρτιο θα την πάει τραινάκι σας το είχαμε πει ΕΔΩ...πεθαίνει η κάργια, φεύγει ο ένας , φεύγει ο άλλος, της κακομοίρας γίνεται και θα γίνει εκεί. Διότι το νησί εκεί παίζει έναν "ρυθμιστικό" ρόλο...έχουνε ένα καλό σχετικά Navy , μια χαριτωμένη και κουνιστή ακόμα αεροπορία, αλλά έχουνε και ένα βαρύ κάρμα να ξεπληρώσουν. Περιμένω τώρα με την έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου αλλά και με την επόμενη στις 8 Νοεμβρίου που θα έχουμε και τετράγωνο Ουρανού με Κρόνο ...περιμένω να σκάσει η μεγάλη βόμβα.!!! Τώρα τι βόμβα θα είναι αυτή;; Θα είναι καμία που θα ρίξει ο Πούτιν, θα είναι καμία από αυτές που μας ρίχνουνε τις ξαφνικές ...π.χ σας κλείνουμε μέσα γιατί έχουμε Λοκντάουν ...δεν ξέρω τι θα είναι πάντως την  περιμένω να σκάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: