ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Το είπαν και το εννοούσαν οι Βρετανοί από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησαν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το είπαν και το εννοούσαν οι Βρετανοί από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησαν.
 
-Αυτόν θέλουμε για Πρωθυπουργό. Να μας τον δώκετε.
 
- Όχι δεν σας τον δίνουμε απαντήσαμε. Είναι δικός μας ολόδικος μας.
 
Αν σας τον δώκουμε άλλον τέτοιον γκόμενο Πρωθυπουργό που θα βρούμε;; Μέχρι και η Φιλανδή έλιωνε σαν τον κοιτούσε και κόλλησαν οι κατσαρίδες στο πάτωμα από τα μέλια. Βαλθήκατε εσείς και τα ξαδέλφια σας στο Αμέρικα να μας τον κλέψετε... Θυμάσαι την Τρελόζι πως τον κοίταζε; Σαν γριά φαφούτα την μασέλα..Πριτς!! Να βρείτε δικό σας.
 
- Καλά λοιπόν αφού δεν θα μας τον δώκετε ούτε εμείς θα σας δώκουμε τα γλυπτά του Παρθενώνα. Έτσι για να μάθετε.
 
- Να μην σώσετε και μας τα δώκετε παλιοκοκκινοκώληδες Να τα κάνετε μπλάστρι Εμείς τον Κυριάκο δεν σας τον δίνουμε ο κόσμος να έρθει ανάποδα .
 
Είδαν και αποδείδαν τα αγγλοσαξωνα ότι χαίρι με τους Γκρέκους δεν θα βρούνε του έκαναν τελικά άγαλμα. Δώσανε εντολή στον δικό τους σύγχρονο Πραξιτέλη και γνωστό στην υψηλή βρετανική κενωνία γλύπτην (ουχί γλυφτην) μίστερ Mx. Granger (τα υπόλοιπα ονόματα του δεν το θυμάμαι) να φτιάξει ένα άγαλμα του Κυριάκου
.
- Μπορώ να χρησιμοποιήσω μάρμαρο από τα γλυπτά είπε..
 
- Μην είσαι μαλάκας αγόρι μου, απάντησε ο Λορδος των εικαστικών Τα μάρμαρα τα θέλουμε για το μιουζέουμ να έρχονται οι τουρίστες να πλερώνουν και να τα βλέπουν Έχουμε και τον Κάρολο που έχει έξοδα και την Καμήλα να γκρινιάζει, πως θα βγούνε;; Μπρούτζο να χρησιμοποιήσεις να μην φαίνεται και η βρώμα.
 
- Καλά μπος και που να τον στήσουμε;
 
- Επειδή ως γνωστόν η νήσος μας δεν διαθέτει οργανωμένες παραλίες με αναπαυτικές ξαπλώστρες καθότι τα νερά μας είναι πιο πράσινα και από αγγουρέλαιο βάλτον σε ένα παγκάκι όξω από την Βουλή των Λόρδων να τον βλέπουν οι πολίτες και να χαίρονται.. Αυτοί και τα πιγκεονς μαζί που θα τον χέζουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: