ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Η αντιπολίτευση δεν επιτρέπεται στον κομμουνισμό .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το πρώην αφεντικό του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας απομακρύνθηκε βίαια από τη μεγάλη συνεδρίαση 

Σε μια συγκλονιστική επίδειξη για το ποιος είναι «το αφεντικό» στην Κίνα, ο Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ διέταξε τον προκάτοχό του, Χου Τζιντάο, να απομακρύνουν βίαια από το τραπέζι της ηγεσίας στη συνεχιζόμενη Σύνοδο Κορυφής του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας στο Πεκίνο. 

Η αντιπολίτευση δεν επιτρέπεται στον κομμουνισμό και ο Χου Τζιντάο είχε δημιουργήσει πολιτικό πρόβλημα στον Σι Τζινπίνγκ. Ο Χου Τζιντάο υποστηρίζει τη διατήρηση καλών σχέσεων με τις ΗΠΑ και είναι επίσης αντίθετος μιας δυναμικής λύσης στο ζήτημα της Ταϊβάν. Αυτή η διαφωνία κορυφώθηκε, ενώπιον ολόκληρου του μηχανισμού του Κομμουνιστικού Κόμματος, καθώς ο Πρόεδρος Σι κατέστησε σαφές και στους 2300 άνδρες στην αίθουσα, ότι είναι το αφεντικό και η διαφωνία δεν θα γίνει ανεκτή.

Η μοίρα του Hu Jintao δεν είναι γνωστή, αλλά μπορεί κανείς να κάνει μια εικασία με βάση άλλα γεγονότα. Όλες οι αναφορές στον Hu Jintao αφαιρέθηκαν από τον επίσημο ιστότοπο της κινεζικής κυβέρνησης Qiushi. Αυτό, σε συνδυασμό με το βίντεο, δείχνει ότι τον έχουν "εξαγνίσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: