ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ = ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μυρμιδόνες ...πολλοί έχουν γράψει και έχουν αναφερθεί σε αυτούς ακόμα και ο Όμηρος ο οποίος ξεκινάει την Ιλιάδα του με το όνομα του Μέγιστου των Ελλήνων Αχιλλέα .."   Μῆνιν ἄειδε θεὰ Πηληϊάδεω Ἀχιλῆος"....δηλαδή όλος ο Τρωικός στηρίζεται πάνω στον Μυρμιδόνα Αχιλλέα και τους πολεμιστές του που ήταν οι καλύτεροι σε όλο το στράτευμα των Αχαιών αλλά καλύτεροι και από τους Τρώεες.

Ποιοι ήταν όμως αυτοί οι Μυρμιδόνες  που χωρίς αυτούς Τρωικός δεν μπορούσε να ξεκινήσει και ούτε η Τροία να πέσει;; Το μυστηριακό όνομα τους ΜΥΡ-ΜΙ-ΔΩΝ δίνει μια πρόγευση τι ακριβώς κρύβεται από πίσω. Μυρμιδόνες οι άνθρωποι που βγήκαν μέσα από την γη σαν τα μυρμήγκια....αφού έμειναν μέσα στην γη για πολύ διάστημα μετά από μια ολική καταστροφή επάνω στον πλανήτη γη. Κάτι σαν τα σημερινά υπόγεια καταφύγια που έχουν κτίσει για γλυτώσουν από μια πυρηνική καταστροφή , ή άλλου είδους μεγάλη καταστροφή επάνω στην επιφάνεια του πλανήτη. 

Ο ομηρικός μύθος λέει ότι η πανοπλία τους ήταν ασήκωτη και στον Τρωικό πόλεμο κυρίευσαν συνολικά 23 πόλεις.  Οι Μυρμιδόνες κατάγονταν από τον Αιακό, όμως και ο Αιακός ήταν ένας από αυτούς που βοήθησαν στο κτίσιμο των τειχών της Τροίας.!! Για αυτό και ένας απόγονος του χτίστη μπορούσε να τους καταστρέψει την πόλη.

Η περίπτωση των Μυρμιδόνων έχει όμως πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρων από την συμμετοχή τους στον πόλεμο της Τροίας. Μετά τον πόλεμο είναι σαν να "χάνονται" να εξαφανίζονται από την ιστορία. Όμως δεν είναι έτσι. Ο Όμηρος τους περιγράφει ως ΠΟΛΕΜΙΚΟ φύλλο , με χαρακτηριστικά που δόθηκαν αργότερα στους Δωριείς και στους βόρειους Έλληνες δηλαδή στους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ . Οι Μακεδόνες γενετικά και βιολογικά είναι οι ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ των Μυρμιδόνων. Και δεν αναφέρομαι στους Σλάβους Σκοπιανούς  σφετεριστές  του ονόματος. 

Ο Ζεύς Ελαύνων (ο Ανίκητος Ήλιος) είναι πάντα το έμβλημα τους και μπορούν να πολεμούν και σε άλλες διαστάσεις ακόμα και στην έκτη διάσταση καθώς η ζωτική τους ουσία προέρχεται από τον Μέγιστο Ήλιο των Ελλήνων...δημιουργό όλων των άλλων ήλιων στο σύμπαν. Η πρώτη αρχαία πρωτεύουσα των Μακεδόνων ονομάστηκε ΑΙΓΕΣ εις μνήμην του Μέγιστου  Αστέρος Ήλιου ....από τον οποίο κατάγονταν. Ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ήλιος με ακτίνα όσο η απόσταση από τον πλανήτη Άρη μέχρι το κέντρο του ήλιου που βλέπουμε πάνω από τα κεφάλια μας. 

Ένας Ήλιος που έλκει και τρέφει τα πάντα ακόμα και τους μικρότερους ήλιους όπως τον Σείριο ή Seirio ή Seros ...οι Μυρμιδόνες/Μακεδόνες λοιπόν είναι πλέον έτοιμοι , έχουν δώσει τον ιερό Όρκο του Ήλιου  και το Ιερό Επτάγωνο/Επτά γωνίες (δηλαδή οι Επτά Ήλιοι) τροφοδοτεί με ενέργεια μέσα τους έναν μαθηματικό κώδικα...αυτοί είναι οι εικοσάεδροι κλειδούχοι οι ενσαρκωμένοι συλλέκτες σύζευξης του πεδίου ακτινοβολίας των υπερφορτισμένων (πλέον) σωματιδίων των φ1 και φ2 Αιγών αντίστοιχα, αυτοί είναι οι εικοσάεδροι κλειδούχοι που θα συντονιστούν με τα επερχόμενα τελλουρικά ρεύματα, αυτοί είναι όπου εκ φύσεως θα καλεστούν να περπατήσουν στο ουράνιο τόξο…. στο μονοπάτι του ουρανού.

Οι  λεγόμενοι και  "ΥΙΟΙ του θεού",  για αυτό και δεν υπάρχει Ιλιάδα χωρίς αυτούς και τον Μέγιστο των Ελλήνων Αχιλλέα.

Οι ηλιακοί ιερείς τόσο στην αρχαία Ηλιούπολη όσο και στην πολύ πολύ αρχαία πρωτεύουσα της Μακεδονίας στις ΑΙΓΕΣ πριν τον πόλεμο των θεών με τον Τυφώνα και την φυγή τους στην Αίγυπτο (μετέφεραν εκεί την γνώση) γνώριζαν για αυτά που σας γράφουμε εδώ σήμερα.

6 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Έτσι, δίνε άπλετο ελληνικό φως, Λυκ., μήπως και απαλλαγή κάποτε ο κόσμος από τα αβρααμικά θεοτρομοκρατικά τυφλόπανα.

Ιχώρ = το ξ-χωρ-ι-στό = η ποιοτικώς ιδιαιτέρα (πρβ. χρ-ώμα-χροιά, αδρενο-χρώμιο), σύστασις αίματος, σώματος αλλά και ψυχής το ηλιακού αυθεντικού ανθρώπου.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Ψάχνοντας βρήκα αυτό την ιστοσελίδα.
Μπορεί να συμπληρώσει κάποια στοιχεία.

https://www.tilestwra.com/afieromeno-stoys-anistoritoys-100-logoi-poy-apodeiknyoyn-oti-oi-makedones-itan-ellines/

Φιλικά

Εξερευνητής είπε...

Λυκ σε αρχαίες εποχές,με αρχαίες και ανώτερες τεχνολογίες αποκλείεται να είχαν παραμείνει μόνο επί της Γης.Δεν εξερευνήθηκε το εσωτερικό;Δεν εξερευνήθηκαν οι κοντινοί πλανήτες τουλάχιστον;Δεν είχαν μείνει εκεί κάποιες αποικίες κατ'ελάχιστον;Που πήγαν αυτοί οι άνθρωποι;

Ανώνυμος είπε...

Να προσθέσω στην εξίσωση: Μυρμιδόνες=Μακεδόνες και του Μινύες και το καταπληκτικό βιβλίο του Κοσσυβάκη για το χάλκινο γένος.
Για την αποξήρανση της Κωπαϊδας νομίζω τα έχεις ξαναγράψει.
Πολλούς χαιρετισμούς!
Ν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Που πήγαν αυτοί οι άνθρωποι; "

Ήρθαν εδώ. Τον πλανήτη Άρη γιατί τον αποκαλούσαν Άρατο οι αρχαίοι Έλληνες;; Και σημαίνει αγύριστος.Η λέξη Άρης ή Άρευς γέννησε και την λέξη «αρά» ή «άρα» που δηλώνει καταστροφική μανία, δυστυχία, κατάρα και γενικά κάθε έννοια που εμπεριέχει δυστυχία και καταστροφή. Με λίγη φαντασία μπορείς να καταλάβεις την φυγή που έγινε από έναν καμένο και κατεστραμμένο πλανήτη...των φυγάδων εδώ σε έναν καινούργιο και πανέμορφο πλανήτη που λεγόταν Χθόνα.

Ανώνυμος είπε...

Δάρρων. Το ιερό του τοπικού θεού Δάρρωνα αποκαλύφθηκε στην Πέλλα

http://ermionh.blogspot.com/2022/10/blog-post_345.html

Απλός ανώνυμος σχολιαστής