ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Μαλακίες στο ² γράφουν κάποιοι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μαλακίες στο ² γράφουν κάποιοι.

Η σύμβαση που υπέγραψε η κυβέρνηση αφορά τον οπλισμό εκάστης FDI με 32 ASTER 30, 1 76mm super rapido, 1 CIWS RAM, Sylena Mk1 DLS, Canto anti torpedo system, HMS Kingplik Mk2, VDS Captas 4. Στις πρώτες 2 θα προσθέσουμε εμείς τα 2 vls και το RAM στο ναύσταθμο.

Στις 2 τελευταίες (μακάρι να προχωρήσει η 4η) θα είναι όλα ενσωματωμένα απ' την αρχή.

Το ΠΝ έκανε την πιο σωστή επιλογή, αφού αγόρασε το καλύτερο πλοίο του διαγωνισμού με τον αποδεσμεύσιμο πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς Aster 30. Επίσης το ναυτικό αξιολόγησε σωστά και δεν έχασε χρόνο με την ολλανδική και την αγγλική πρόταση της οποίας το ραντάρ Apar blk 2 δεν θα είναι έτοιμο μέχρι το 2027, όπως ξεκάθαρα αναφέρει το naval news. 

Κάποιοι φαίνεται να ζορίζονται με το ότι θα προστεθούν στις δύο πρώτες από εμάς τα 2 vls A50 και το RAM το 2025 (ή και νωρίτερα απ' το αναμενόμενο), αλλά δεν ζορίζονται απ' το γεγονός του ότι εάν είχαμε επιλέξει τις ολλανδικές ή τις αγγλικές η Ελλάδα θα περίμενε το 2027-28 για να είναι πλήρως λειτουργικό το ραντάρ και θα παρακαλούσαμε τους Αμερικανούς να πάρουν την πολιτική απόφαση να μας αποδεσμεύσουν τον SM-2 που μέχρι τώρα δεν το κάνουν, γιατί ελπίζουν πως ο Ερντογάν θα πέσει και θα καταφέρουν να βρουν μια χρυσή τομή με την αντιπολίτευση. 

Ευτυχώς το ΠΝ και η ηγεσία του στάθηκε στο ύψος τον περιστάσεων και υπέδειξε ποιο είναι το καλύτερο πλοίο για την Ελλάδα.

Υ.Γ καμία αναφορά στην MMSC aka Μίμης με οργανικά ρυμουλκά, αφού δεν  επρόκειτο καν για πλοίο.

3 σχόλια:

kakos04 είπε...

Ακόμα το φυσάνε κάποιοι :).

Άσχετο αλλά https://www.cretalive.gr/kriti/tragiko-paihnidi-tis-moiras-o-gios-pige-na-synantisei-ti-mitera-toy συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

https://warnews247.gr/oi-rosoi-xilosan-tis-kameres-elegchou-tachytitas-apo-tous-souidikous-dromous-apo-tin-souidia-vrethikan-se-rosika-drone/
Να τους δώσουμε τις κάμερες Αττικής οδού κ βοακ! Χεχε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα...όπως έχουμε πει μέχρι τον Μάρτιο του 23 θα πεθάνει πολύς νέος κόσμος. Αφού πρώτα ξέκαναν όλους τους γέρους, τώρα θα φεύγουν οι νεώτερες ηλικίες. Ακόμα δεν άρχισε το Μεγάλο Θανατικό...περίμενε να δεις τι έχει να γίνει μέσα στον χειμώνα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ.