ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Η πρόσφατη επίθεση στον συζύγου της Nancy Pelosi, στο σπίτι τους στο Σαν Φρανσίσκο, ήταν πιθανότατα μια διαμάχη μεταξύ του κ. Pelosi και μιας γκέι αρσενικής πόρνης.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο δημοσιογράφος Stan Greene, συγγραφέας προσωπικού στην Santa Monica Observer, αναφέρει ότι η πρόσφατη επίθεση στον συζύγου της Nancy Pelosi, στο σπίτι τους στο Σαν Φρανσίσκο, ήταν πιθανότατα μια διαμάχη μεταξύ του κ. Pelosi και μιας γκέι αρσενικής πόρνης.

Ο  Greene γράφει: 

"Η απαίσια αλήθεια: Ο Πολ Πελόζι ήταν ξανά μεθυσμένος και σε μια διαμάχη με μια αρσενικιά πόρνη νωρίς το πρωί της Παρασκευής.  Καθώς τα γκέι μπαρ του SF έκλεισαν στις 2 τα ξημερώματα, δύο ομοφυλόφιλοι συναντήθηκαν σε ένα μπαρ και πήγαν σπίτι μαζί. Συμβαίνει κάθε βράδυ στο City by the Bay. Εκτός από έναν από αυτούς τους δύο άνδρες, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Πρόεδρο της Βουλής Νάνσι Πελόζι.

Υπάρχει  μια φήμη εδώ και χρόνια στο SF ότι ο Paul Pelosi είναι ομοφυλόφιλος. Ο David Depape, ο φερόμενος ως δράστης, λέγεται ότι είναι γυμνιστής στο Κάστρο (γειτονιά στο SF). "Ο τρελός που φέρεται να επιτέθηκε στον Πολ Πελόζι είναι κάτοικος του Μπέρκλεϋ και "Πρώην Διαδηλωτής γυμνιστών του Κάστρο" και "κατασκευαστής κοσμημάτων" κάνναβης...


«Οι γυμνιστές του Κάστρο είναι μια ομάδα πραγματικά ριζοσπαστικών ομοφυλόφιλων ανδρών ιερόδουλων που παρελαύνουν γυμνοί με δαχτυλίδια c--k. 

Καταρχάς, η Αστυνομία δεν ήρθε ως απάντηση σε συναγερμό. Πήγαν ως απάντηση σε έναν «έλεγχο ευταξίας». Κάποιος λοιπόν τους κάλεσε να ελέγξουν τον Πελόζι».

«Όταν δεν απάντησε στο τηλέφωνο, οι αστυνομικοί έσπασαν τη συρόμενη γυάλινη πόρτα για να μπουν μέσα. Ο Πελόζι πάλευε με τον ύποπτο, ο οποίος ήταν με τα εσώρουχά του. Ο Πελόζι είχε το σφυρί. Όχι ο Ντεπάπε. Ή, η αρσενική πόρνη έκανε κάτι που δεν άρεσε στον Πελόζι».

Η είδηση ΕΔΩ...

Τώρα αν ζούσε η γιαγιά μου θα έλεγε : " θα ρίξει ο θεός φωτιά και θα μας κάψει παιδί μου με αυτά που γίνονται". Έχει γεμίσει ο κόσμος ντιγκιντάγκες βρωμιά, σαπίλα και ασωτία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: