ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Η ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ:

Η ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

Με  μια κίνηση που θα μπορούσε να προκαλέσει την οργή της Ρωσίας, τα πυρηνικά όπλα θα μπορούσαν ενδεχομένως να τοποθετηθούν στη Φινλανδία εάν εγκριθεί η αίτηση της χώρας για ένταξη στο  ΝΑΤΟ  , σύμφωνα με δημοσίευμα μιας φινλανδικής εφημερίδας.

Τόσο η Φινλανδία όσο και η Σουηδία υπέβαλαν αιτήσεις για ένταξη στο ΝΑΤΟ τον Μάιο, ως απάντηση στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Iltalehti με έδρα το Ελσίνκι , το νομοσχέδιο σχετικά με την πιθανή ένταξη στο ΝΑΤΟ που η φινλανδική κυβέρνηση θα θέσει ενώπιον του κοινοβουλίου δεν περιλαμβάνει καμία εξαίρεση για πυρηνικά όπλα.

Μιλώντας στην εφημερίδα, πηγές άμυνας ανέφεραν ότι οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας της Φινλανδίας, Pekka Haavisto και Antti Kaikkonen, ανέλαβαν "δέσμευση" στο ΝΑΤΟ τον Ιούλιο ότι δεν θα επιδιώξουν "περιορισμούς ή εθνικές επιφυλάξεις" εάν γίνει αποδεκτή η αίτηση του Ελσίνκι.

Οι γνώστες της εξωτερικής πολιτικής είπαν στο  Iltalehti  ότι αυτό σημαίνει ότι τα πυρηνικά όπλα του ΝΑΤΟ θα μπορούσαν να διέρχονται από ή να βασίζονται σε φινλανδικό έδαφος. Επιπλέον, δεν υπάρχουν περιορισμοί στην εγκατάσταση βάσεων του ΝΑΤΟ στη χώρα.

Και νόμιζα ότι μόνο εμείς είμαστε μαλάκες. Φαίνεται ότι η Φινλανδία διαπράττει εθνική αυτοκτονία. Και κυριολεκτικά ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να γίνει η επόμενη Ουκρανία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παντού υπάρχει ένα κορόιδο. (Όπως παντού υπάρχει ένας "Μύθος"!)

Οι Φινλανδοί νομίζουν ότι σε κάποια δύσκολη κατάσταση θα τρέξουν οι ΗΠΑ να τους σώσουν! Πού να καταλάβουν ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο: όλα τα κράτη του ΝΑΤΟ είναι για να σώσουν τις ΗΠΑ (ως ασπίδα τους)!

Περαστικά τους!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" όλα τα κράτη του ΝΑΤΟ είναι για να σώσουν τις ΗΠΑ (ως ασπίδα τους)!"

Το ΝΑΤΟ δεν δημιουργήθηκε για την προστασία της Αμερικής, αλλά για τον έλεγχο της Ρωσίας. Το ΝΑΤΟ δεν ελέγχεται από την εκάστοτε κυβέρνηση των ΗΠΑ.