ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Το Ισραήλ υπνοβατεί και περπατά ακριβώς προς τον Αρμαγεδδώνα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου (Γερουσία) της πολιτείας της Ρωσίας έγραψε ισχυρά λόγια για το Ισραήλ σχετικά με την προμήθεια όπλων στην Ουκρανία. . .

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ δεν δημοσιεύει πολλά στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Telegram), αλλά όταν κάνει . . . Αμάν!

Γράφοντας στο κανάλι του σήμερα Δευτέρα, ο Μεντβέντεφ το είπε ωμά:

«Το Ισραήλ φαίνεται ότι πρόκειται να προμηθεύσει όπλα στο καθεστώς του Κιέβου. Μια πολύ απερίσκεπτη κίνηση.

Θα καταστρέψει όλες τις διακρατικές σχέσεις μεταξύ των χωρών μας.

Δεν μιλάω για το γεγονός ότι οι Μπαντέρα ήταν Ναζί και παρέμειναν έτσι. Κοιτάξτε μόνο τους συμβολισμούς των σύγχρονων κολλητών τους. Αν εφοδιαστούν με όπλα, τότε είναι καιρός το Ισραήλ να ανακηρύξει τους ήρωές τους τον Μπαντέρα και τον Σούκεβιτς...» 

Όταν ο Μεντβέντεφ λέει «Θα καταστρέψει όλες τις διακρατικές σχέσεις μεταξύ των χωρών μας». το εννοεί. Το Ισραήλ υπνοβατεί και περπατά ακριβώς προς τον Αρμαγεδδώνα.

4 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , νομίζω τελειώνει η εποχή για πολλούς που πατούσαν σε 2 βάρκες ταυτόχρονα , Τουρκία - Ισραήλ κτλ . Δεν ξέρω η Πολωνία με κομμάτια της Ουκρανίας τσόντα που θέλουν πόσο θα τους κοστίσει αλλού πάντως . Αν το αποφασίσει η Ρωσία θα τους κάνει να τρέχουν γρήγορα σε άλλα πεδία μαχών και δεν θα έχουν χρόνο για Ουκρανία , ποια ηγεσία της Ρωσίας είναι το θέμα .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Καλησπέρα , νομίζω τελειώνει η εποχή για πολλούς που πατούσαν σε 2 βάρκες ταυτόχρονα , Τουρκία - Ισραήλ κτλ "

Καλησπέρα Νικόλα..απόλυτα σωστός και συμφωνώ σε όλα. Έφτασε ο καιρός που θέλουν δεν θέλουν κάποιοι θα πρέπει να επιλέξουν. Κανείς ΔΕΝ θα μείνει ουδέτερος και κανείς δεν θα μπορεί πλέον να σταθεί σε 2 βάρκες.Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Δεν ξέρω η Πολωνία με κομμάτια της Ουκρανίας τσόντα που θέλουν πόσο θα τους κοστίσει αλλού πάντως '

Το μίσος των Πολωνών για τους Ρώσους θα τους κοστίσει. Το μίσος είναι κακός σύμβουλος.Το μίσος, δεν είναι και ότι καλύτερο στην ρεαλιστική πολιτική. Το μόνο σίγουρο, είναι με το στόμα των Πολωνών μιλάνε οι Η.Π.Α. και το ΝΑΤΟ.

Οι Πολωνοί και όχι μόνο οι Πολωνοί θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο κόσμος είναι πολυπολικός, ανάμεσα σε δύση και ανατολή... και ότι χρειάζονται μετριοπαθέστερες τάσεις και θέσεις, ανάμεσα σε αυτόν τον πολυπολικό κόσμο.Ήταν στρατηγικό λάθος εκ μέρους της Πολωνίας, να δεχθεί να τεθεί η πυραυλική ασπίδα των Η.Π.Α. στο έδαφος της, χωρίς να πάρει πολλαπλά ανταλλάγματα.... ανάμεσα σε αυτά υπάγεται και το ενεργειακό μέρος.

Ο κάθε λαός που ξεχνάει την ιστορία του, είναι αναγκασμένος να την ξανά ζήσει... με πανομοιότυπες συνθήκες. Οι Πολωνοί ενώ θυμόντουσαν τους Σοβιετικούς και το δάσος στο Κατίν, ήθελαν και ξέχασαν τους Γερμανούς και το Άουσβιτς!!!

Ας πρόσεχαν.... ας προσέχαμε.

Ανώνυμος είπε...

"Το Ισραήλ υπνοβατεί και περπατά ακριβώς προς τον Αρμαγεδδώνα"

Ίσως μάλλον αυτός να είναι ο στόχος του.